Gość: karina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 00:12 co sadzicie o nim?! ja bylam pewna, ze to BALSAM BRAZUJACY, wiec hojnie go anlozylam, po czym uzyskalam efekt jak po samoopalaczu neichlujnei nalozonym. porazka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzzzk Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ 02.06.05, 00:17 bo on trochę jak samoopalacz działa... daje mocny efekt, szczególnie na jasnej skórze. sama nie używałam, bo jestem śniada, ale koleżanka o normalnej cerze owszem, więc efekty i tak mogłam podziwiać. balsam brązujący kojarzy mi się z czymś nadającym bardzo lekki kolor, nie brudzącym, nie pachnącym jak samoopalacz... tego o Sopocie nie mogę powiedzieć, choć pewnie ma swoje zwolenniczki, ale jak dla mnie pielęgnacyjny balsam leciutko zmieniający koloryt to nie jest. ale jak ktoś szuka czegoś w rodzaju samoopalacza, to jest chyba odpowiedni. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 00:24 wszystko było by ok gdyby nie ten zapach (ochyda szczególnie następnego dnia).Używam go zawsze w zimie jest spox , dobry koloryt tylko potem jak schodzi to nie za wesoło :) ale co można oczekiwać za 9.00 zł Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ 02.06.05, 00:41 no właśnie, jak schodzi, to tak się dziwnie ściera, ble. a zapach też taki samoopalaczowy, nic przyjemnego;) ale zgodze się że jak na taką cenę, to samoopalacz nienajgorszy:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ 02.06.05, 01:00 a czy nie jest po prostu tak, ze te balsamy, samoopalacze mają różne konsystencje, ok, różnie się rozprowadzają,plamią lub nie. Ale nijak nie potrafię zrozumieć, skoro naskórek jest już zabarwiony, po diorze miałby schodzić równo, a po czymś innym płatami? Naskórek jak naskórek... Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ 02.06.05, 01:09 ale ja nie wiem jak jest po Diorze, bo samopolaczy nie stosuję (nikt z mojego otoczenia o dziwo też nie:) tylko stwierdzam, że po Sopocie tak schodzi. ale może po wszystkim tak jest, nie wiem, ja niedoświadczona, opieram się tylko na doświadczeniach kumpeli z Sopotem:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ 02.06.05, 01:26 ja używałam kilku samoopalaczy-zawsze to samo-tam gdzie ubranie mocno trze o skóre, nie ma siły, zeby samoopalacz nie zszedł. Szczególnie fajnie jest jak sie zrobią "skarpetki":) Cięzko się nie opalać i dobrze wyglądać.. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ 02.06.05, 00:18 a, i jeszcze jedno- mnie już napis na opakowaniu, żeby umyć ręce po użyciu, dał do myślenia, że to może mocniej działać niż inne balsamy... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ IP: 193.151.48.* 02.06.05, 07:29 jak dla mnie za ta cene to super!!!!ladnie sie rozprowadza i przynajmniej mi nigdy nie pozostawil smug na ciele!!!jedna warstwa daje delikatny zloty odcien a dwie juz mocniejsza opalenizne. ostatnio zdradzilam sopot i kupilam samoopalacz koloastyny w zelu!!!owszem ladnie opala ale zle sie rozprowadza i pozostawia smugi!!!!naprawde przy rozprowadzaniu okropnie sie po chwili lepi i trudno jest dalej go rozprowadzac!!!!okropnosc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manka Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 02.06.05, 08:52 Dla mnie też jest super, mam bardzo jasną cere i zanim sie opal w sezonie to stosuje wlasnie ten balsam. Nadaje lekki odcien, poprostu lubie go, choc wiem, ze ma tez przeciwnikow. Przyznam sie , ze nie rozumiem czego mozna oczekiwac za 9 zl. Jak dla mnie jakosc zagadza sie z cena, na drozsze mnie nie stac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziuba Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:25 Ja tez uwazam ze jest super! Uzywam go jak juz troche jestem opalona, wtedy moja opalenizna nabiera slicznego brazowiutkiego kolorku! Smug nigdy nie zauwazylam, moze dlatego ze nakladam najpierw zwykly balsam a dopiero potem sopot.Co do schodzenia to u mnie schodzi rownomiernie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss.didi Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ IP: *.netcity.pl 02.06.05, 19:20 BRUDZI mam jedna biala spodniczke i zawsze jak go uzywalam to na rancie byla pomaranczowa. A poza tym zmywal sie z ciala jak farbka. Zdecydowanie bardziej polecam balsam brazujacy kolastyny. Trzeba go pouzywac kilka razy zeby nabrac koloru ale lepiej sie trzyma, jest bardzo naturalny no i nie brudzi:) Odpowiedz Link Zgłoś