Dodaj do ulubionych

_____________SOPOT balsam brazujacy_______________

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 00:12
co sadzicie o nim?! ja bylam pewna, ze to BALSAM BRAZUJACY, wiec hojnie go
anlozylam, po czym uzyskalam efekt jak po samoopalaczu neichlujnei nalozonym.
porazka...
Obserwuj wątek
    • bzzzk Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ 02.06.05, 00:17
      bo on trochę jak samoopalacz działa... daje mocny efekt, szczególnie na jasnej
      skórze. sama nie używałam, bo jestem śniada, ale koleżanka o normalnej cerze
      owszem, więc efekty i tak mogłam podziwiać. balsam brązujący kojarzy mi się z
      czymś nadającym bardzo lekki kolor, nie brudzącym, nie pachnącym jak
      samoopalacz... tego o Sopocie nie mogę powiedzieć, choć pewnie ma swoje
      zwolenniczki, ale jak dla mnie pielęgnacyjny balsam leciutko zmieniający
      koloryt to nie jest. ale jak ktoś szuka czegoś w rodzaju samoopalacza, to jest
      chyba odpowiedni.
      pzdr.
      • Gość: lola Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 00:24
        wszystko było by ok gdyby nie ten zapach (ochyda szczególnie następnego
        dnia).Używam go zawsze w zimie jest spox , dobry koloryt tylko potem jak
        schodzi to nie za wesoło :) ale co można oczekiwać za 9.00 zł
        • bzzzk Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ 02.06.05, 00:41
          no właśnie, jak schodzi, to tak się dziwnie ściera, ble. a zapach też taki
          samoopalaczowy, nic przyjemnego;) ale zgodze się że jak na taką cenę, to
          samoopalacz nienajgorszy:)
          pzdr.
          • mgielka83 Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ 02.06.05, 01:00
            a czy nie jest po prostu tak, ze te balsamy, samoopalacze mają różne
            konsystencje, ok, różnie się rozprowadzają,plamią lub nie. Ale nijak nie
            potrafię zrozumieć, skoro naskórek jest już zabarwiony, po diorze miałby
            schodzić równo, a po czymś innym płatami? Naskórek jak naskórek...
            • bzzzk Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ 02.06.05, 01:09
              ale ja nie wiem jak jest po Diorze, bo samopolaczy nie stosuję (nikt z mojego
              otoczenia o dziwo też nie:) tylko stwierdzam, że po Sopocie tak schodzi. ale
              może po wszystkim tak jest, nie wiem, ja niedoświadczona, opieram się tylko na
              doświadczeniach kumpeli z Sopotem:)
              pzdr.
              • mgielka83 Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ 02.06.05, 01:26
                ja używałam kilku samoopalaczy-zawsze to samo-tam gdzie ubranie mocno trze o
                skóre, nie ma siły, zeby samoopalacz nie zszedł. Szczególnie fajnie jest jak sie
                zrobią "skarpetki":) Cięzko się nie opalać i dobrze wyglądać..
    • bzzzk Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ 02.06.05, 00:18
      a, i jeszcze jedno- mnie już napis na opakowaniu, żeby umyć ręce po użyciu, dał
      do myślenia, że to może mocniej działać niż inne balsamy...
      pzdr.
      • Gość: Zyga Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ IP: 193.151.48.* 02.06.05, 07:29
        jak dla mnie za ta cene to super!!!!ladnie sie rozprowadza i przynajmniej mi
        nigdy nie pozostawil smug na ciele!!!jedna warstwa daje delikatny zloty odcien
        a dwie juz mocniejsza opalenizne.
        ostatnio zdradzilam sopot i kupilam samoopalacz koloastyny w zelu!!!owszem
        ladnie opala ale zle sie rozprowadza i pozostawia smugi!!!!naprawde przy
        rozprowadzaniu okropnie sie po chwili lepi i trudno jest dalej go
        rozprowadzac!!!!okropnosc!!!
        • Gość: Manka Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 02.06.05, 08:52
          Dla mnie też jest super, mam bardzo jasną cere i zanim sie opal w sezonie to
          stosuje wlasnie ten balsam. Nadaje lekki odcien, poprostu lubie go, choc wiem,
          ze ma tez przeciwnikow. Przyznam sie , ze nie rozumiem czego mozna oczekiwac za
          9 zl. Jak dla mnie jakosc zagadza sie z cena, na drozsze mnie nie stac...
          • Gość: Dziuba Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:25
            Ja tez uwazam ze jest super! Uzywam go jak juz troche jestem opalona, wtedy moja
            opalenizna nabiera slicznego brazowiutkiego kolorku! Smug nigdy nie zauwazylam,
            moze dlatego ze nakladam najpierw zwykly balsam a dopiero potem sopot.Co do
            schodzenia to u mnie schodzi rownomiernie!
    • Gość: miss.didi Re: _____________SOPOT balsam brazujacy__________ IP: *.netcity.pl 02.06.05, 19:20
      BRUDZI
      mam jedna biala spodniczke i zawsze jak go uzywalam to na rancie byla pomaranczowa. A poza tym zmywal sie z ciala jak farbka.
      Zdecydowanie bardziej polecam balsam brazujacy kolastyny. Trzeba go pouzywac kilka razy zeby nabrac koloru ale lepiej sie trzyma, jest bardzo naturalny no i nie brudzi:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka