Dodaj do ulubionych

szalone forum:)

IP: *.se.com.pl 15.07.02, 11:43
strasznie wolno mi sie wszystko otwiera, a posty przechodzą po dwa razy:( nie
mam już starego forum nawet w ulubionych i powoli dostaje szału:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: szalone forum:) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.07.02, 12:12
      Tez chcialam rozpoczac ten watek ale po 15 minutach czekania az mi sie wysle
      skasowalam. Ja juz jestem totalnie wkurzona, rzucam przeklenstwami o jakich
      istnieniu nie mialam pojecia;-)
      moze przypuscimy zmasowany atak na forum o forum??
      • Gość: katrina Re: szalone forum:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 12:18
        Mam to samo! Zaraz mnie szlag trafi!!!!
        • Gość: em Re: szalone forum:) IP: 62.148.83.* 15.07.02, 13:08
          Gość portalu: katrina napisał(a):

> Mam to samo! Zaraz mnie szlag trafi!!!!
        • silie Re: szalone forum:) 15.07.02, 13:08
          Szkoda gadać, logować sie muszę po 15 razy siedząc non stop na Urodzie.
          Szlag by trafił te ich innowcje...zawsze ktoś musi skopać, to co, było dobre...
          pzdr, s.
    • Gość: Kaśka Re: szalone forum:) IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 15.07.02, 13:29
      nie mówiąc już o tym że dotarcie do starszych wątków jest wręcz niemożliwe
      sortuję wątki wg tematów, chcę dotrzeć do odpowiedniej literki alfabetu a tu
      nagle one mi się sortują według daty ostatniego postu... i tak w kółko
    • Gość: LadyBlue Re: szalone forum:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.02, 17:38
      jak próbowałam dzisiaj na forum wejść to mi wywaliło komunikat że takie forum
      nie istnieje :)
      • Gość: Karolina Re: szalone forum:) IP: *.chello.pl 15.07.02, 17:59
        Ja tez ciagle mam problemy. Laduje sie x minut, wysyla sie po 2 razy, a jak
        sortuje wedlug tematu to sie konczy np na literce E i nic wczesniejszego nie
        mozna zobaczyc. Koszmar
        • Gość: Karusia Re: szalone forum:) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.07.02, 18:09
          To i tak masz dobrze,ze docierasz do literki E. :(
        • Gość: Xena Re: szalone forum:) IP: *.acn.waw.pl 15.07.02, 18:12
          U mnie już działa poprawnie, ale przez cały dzień to był niezły horror.
          Wywalało mi komunikaty w stylu: "błąd 500", "strona o podanym adresie nie
          istnieje" itp. Jak już się ładowało, to w tempie 5-30 K/s (normalnie ok. 22
          kB/s)- korzystam m.in. z Opery, więc mam podgląd szybkości transferu. A
          poprawki admini wprawadzają ślamazarnie. Kolory juz sa ok, ale link "nastepny
          list" w dalszym ciągu nie działa tak, jak powinien (czyli nie odhacza postów
          jako przeczytane, więc jest zupełnie bezużyteczny).
    • kotmanka Re: szalone forum:) 15.07.02, 18:28
      Oj zgadzam sie. wszystko zwolnilo, wysylam sie po dwa razy a potem zostaje
      wylogowana. bardzo denerwujace.
      • Gość: gAndzia Re: szalone forum:) IP: *.se.com.pl 16.07.02, 14:54
        dziewczyny, wpisujcie się na "forum o nowym forum", są tam same protesty, może
        to coś da do myślenia tym z wyborczej, bo ja osobiscie dostaję szału z tym
        forum. najbardziej mnie wk... jak napiszę długiego posta i mi znika, wrr!
        • eremka Re: szalone forum:) 16.07.02, 16:38
          Buuu... można sie załamać. Nie moge sie zalogować... cholerka
        • Gość: Vikcia Re: szalone forum:) IP: *.pl 16.07.02, 19:46
          U mnie się wcale nie ładowało, jak wchodziłam z ulubionych, pomogło jak weszłam
          przez www.gazeta.pl i na nowo umieściłam stronę w ulubionych- teraz działa jak
          trzeba.
          • Gość: Kaśka Re: szalone forum:) IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 17.07.02, 05:32
            Nie uwierzycie jak to forum ładnie i szybciutko chodzi o 5:30 rano... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka