Gość: gAndzia IP: *.se.com.pl 15.07.02, 11:43 strasznie wolno mi sie wszystko otwiera, a posty przechodzą po dwa razy:( nie mam już starego forum nawet w ulubionych i powoli dostaje szału:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agul Re: szalone forum:) IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.07.02, 12:12 Tez chcialam rozpoczac ten watek ale po 15 minutach czekania az mi sie wysle skasowalam. Ja juz jestem totalnie wkurzona, rzucam przeklenstwami o jakich istnieniu nie mialam pojecia;-) moze przypuscimy zmasowany atak na forum o forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: szalone forum:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 12:18 Mam to samo! Zaraz mnie szlag trafi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: szalone forum:) IP: 62.148.83.* 15.07.02, 13:08 Gość portalu: katrina napisał(a): > Mam to samo! Zaraz mnie szlag trafi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silie Re: szalone forum:) 15.07.02, 13:08 Szkoda gadać, logować sie muszę po 15 razy siedząc non stop na Urodzie. Szlag by trafił te ich innowcje...zawsze ktoś musi skopać, to co, było dobre... pzdr, s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: szalone forum:) IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 15.07.02, 13:29 nie mówiąc już o tym że dotarcie do starszych wątków jest wręcz niemożliwe sortuję wątki wg tematów, chcę dotrzeć do odpowiedniej literki alfabetu a tu nagle one mi się sortują według daty ostatniego postu... i tak w kółko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: szalone forum:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.02, 17:38 jak próbowałam dzisiaj na forum wejść to mi wywaliło komunikat że takie forum nie istnieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: szalone forum:) IP: *.chello.pl 15.07.02, 17:59 Ja tez ciagle mam problemy. Laduje sie x minut, wysyla sie po 2 razy, a jak sortuje wedlug tematu to sie konczy np na literce E i nic wczesniejszego nie mozna zobaczyc. Koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karusia Re: szalone forum:) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.07.02, 18:09 To i tak masz dobrze,ze docierasz do literki E. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: szalone forum:) IP: *.acn.waw.pl 15.07.02, 18:12 U mnie już działa poprawnie, ale przez cały dzień to był niezły horror. Wywalało mi komunikaty w stylu: "błąd 500", "strona o podanym adresie nie istnieje" itp. Jak już się ładowało, to w tempie 5-30 K/s (normalnie ok. 22 kB/s)- korzystam m.in. z Opery, więc mam podgląd szybkości transferu. A poprawki admini wprawadzają ślamazarnie. Kolory juz sa ok, ale link "nastepny list" w dalszym ciągu nie działa tak, jak powinien (czyli nie odhacza postów jako przeczytane, więc jest zupełnie bezużyteczny). Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: szalone forum:) 15.07.02, 18:28 Oj zgadzam sie. wszystko zwolnilo, wysylam sie po dwa razy a potem zostaje wylogowana. bardzo denerwujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: szalone forum:) IP: *.se.com.pl 16.07.02, 14:54 dziewczyny, wpisujcie się na "forum o nowym forum", są tam same protesty, może to coś da do myślenia tym z wyborczej, bo ja osobiscie dostaję szału z tym forum. najbardziej mnie wk... jak napiszę długiego posta i mi znika, wrr! Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Re: szalone forum:) 16.07.02, 16:38 Buuu... można sie załamać. Nie moge sie zalogować... cholerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vikcia Re: szalone forum:) IP: *.pl 16.07.02, 19:46 U mnie się wcale nie ładowało, jak wchodziłam z ulubionych, pomogło jak weszłam przez www.gazeta.pl i na nowo umieściłam stronę w ulubionych- teraz działa jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: szalone forum:) IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 17.07.02, 05:32 Nie uwierzycie jak to forum ładnie i szybciutko chodzi o 5:30 rano... :) Odpowiedz Link Zgłoś