karolina221 02.06.05, 10:02 Witajcie Niedługo czeka mnie operacja mam zalozone tipsy żelowe. W zwiazku z tym mam pytanie czy do operacji należy tipsy ściągnąć. Jak wygląda ściąganie tipsów i ile kosztuje? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Tipsy żelowe IP: *.echostar.pl 02.06.05, 10:09 Lepiej nic nie rob. Stylistka sama ci je sciagnie tak aby nie uszkodzic Twojej plytki. Sciaganie samemu sobie nie jest az tak proste bo na pewno prepilujesz swoja plytke. Odpowiedz Link Zgłoś
monia70 Re: Tipsy żelowe 02.06.05, 11:54 karolina221 napisała: W zwiazku z tym mam pytanie czy do operacji należy tipsy ściągnąć. nalezy je sciagnac karolina221 napisała: Jak wygląda ściąganie tipsów i ile kosztuje? prawdopodobnie wezmie frezerke i spiluje zel albo tez pilnikiem go spiluje. zalezy jaki salon u mnie np. kosztuje taniej niz zakladanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiak10 Re: Tipsy żelowe IP: *.pzl / *.pzl-wola.pl 02.06.05, 12:45 tipsy rozpuszcza się w specjalnym płynie, wszelkie spiłowywania, podważania i wycinania nie sa chyba najlepsza metodą. Odpowiedz Link Zgłoś
monia70 Re: Tipsy żelowe 02.06.05, 12:55 zelowych paznokci zaden plyn nie rozpusci :) tylko poprzez pilowanie mozna usunac zel z paznokcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiak10 Re: Tipsy żelowe IP: *.pzl / *.pzl-wola.pl 02.06.05, 13:16 www.gazeta.perfumeria.pl/x_C_I__P_7014855-7010001.html usuwanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Tipsy żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:15 Nie musisz ich sciagać wogóle. Podczas operacji paznokcie muszą być niepomalowane żeby było widać czy człowiek umiera- bo wówczas sinieją mu palce. Tipsy są na tyle przeswitujace ze jak zetrzesz lakier to i tak bedzie widać jakbyś schodziła. Poza tym anesteezjoog zobaczy to tez na palcach u stóp. Moja mama ostatnio poszła na operacje z akrylowymi i też nikt się nie czepiał. Odpowiedz Link Zgłoś