IP: 2.2.STABLE* / 192.168.0.* 15.07.02, 13:32
Mój chłop był na jakiejś plenerowej imprezie firmowej i tam jedną z atarakcji
była prezentacja tych kosmetyków (Guinot). Piwo lało się beczkami i
on "wspaniałomyślnie" kupił mi następujące kosmetyki; krem do cery tłustej,
żel pod oczy, lotion do ciała i serum do twarzy. Nigdy nie używałam
kosmetyków tej firmy, może macie o nich jakieś informacje, refleksje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamilka Re: GUINOT IP: 62.29.248.* 15.07.02, 14:32
      Guinot jest producentem znakomitej serii Elancyl - przeciwko cellulitowi i
      rozstępom.
      Akurat krem na rozstępy Elancyl mogę polecić z ręką na sercu, ponieważ jako
      kobieta oczekująca dzidziusia testuję od 7 miesięcy na sobie różniste specyfiki
      w tej materii i Elancyl (Guinot) bije inne (nawet sławne Vichy)na głowę -
      skutecznością, wydajnością i biorąc pod uwagę poprzednie zalety - również ceną.
      Za tubę kremu, którego używam od miesiąca i z której ledwo cos ubyło zapłaciłam
      70 zł - rozsmarowuje się naprawdę oszczędnie i daje swietne efekty w postaci
      delikatnej, nawilżonej, jędrnej skórki na brzuchu i piersiach (mimo, iż
      powiększyły mi się one co najmniej dwukrotnie).
      Powodzenia w testowaniu innych Guinotów - myslę, że się się nie zawiedziesz.
      Kamilka
      • Gość: katrina Re: GUINOT IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.02, 17:55
        Wszystko cool, poza tym, że producentem Elancyl jest Galenic :-))))))))
        • Gość: Karusia Re: GUINOT IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.07.02, 18:18
          Moja mama ma z Guinota peeling biologiczny. Pod wplywem ciepla zamienia sie w
          oliwke, bardzo fajny i slicznie pachnie.
          • Gość: Margaret Re: GUINOT IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 15.07.02, 18:23
            JA bardzo lubie ich kosmetyki - od pół roku żyję na "próbkach" róznych
            specyfików tej firmy. Tak się jakoś złożyło, ze lubię te małe pudełeczka i
            lubię wypróbowywać różne mazie i Guinota strasznie polubiłam. Zwłaszcza Serum
            Hydrallergic (łagodne, pięknie pachniem , dobrze nawilża -podobnie Creme Hydra
            de Source), bardzo fajny jest ten peeling biologiczny o którym napisano wyżej -
            twarz jest po nim gładziutka. Fajna jest tez maseczka - hydra de source..dobrze
            nawilża. Poza tym, polubiłam krem do biustu - ...skóra jest po nim gładka i
            jędrna i tez wspaniale pachnie.
            Używałam tez żelu antycellulitowego, ale było go za mało by stwierdzić coś
            ponadto że dobrze się wchłania ładnie pachnie i skóra jest po nim gładka..ale
            jak działa na cell nie mam pojecia :)). Aha-zawiera kwas cytrynowy, wiec-
            nacieranie sokiem z cytryny rzeczywiśćie musi miec pozytywny wpływ na skórę :))
            pzd.
            i generalnie-polecam ;))
    • Gość: doris Re: GUINOT IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.0.* 16.07.02, 16:53
      peeling biologiczny jest doskonaly.Ja mam wrazenie ze pachnie jak ANGEL
      T.Mugler
      • Gość: Karusia Re: GUINOT IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.07.02, 17:00
        Pani, ktora sprzedawala peeling mojej mamie tez powiedziala,ze pachnie jak
        Angel, cos w tym musi byc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka