Gość: Zola IP: *.tele2.pl 04.06.05, 13:34 gdzie jeszcze dzisiaj mogę kupić perfumy lawendowe?? a może inne produkty z lawendą na prezent? mają je w np sephorze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zulka Re: ... ::: PERFUMY LAWENDOWE PILNE !! ::: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 13:48 perfumy L'Occtaine oraz Oriflame. Inne lawendowe kosmetyki ładnie pachnace i wygladajace Yves Rocher kilkuelementowa "kolekcja" kosmetyków do pielegnacji stop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zola Re: ... ::: PERFUMY LAWENDOWE PILNE !! ::: ... IP: *.tele2.pl 04.06.05, 14:03 hmm ale tego nie kupię już dzisiaj... a sephorze są takie małe podobno? cała seria zapachowa... Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: ... ::: PERFUMY LAWENDOWE PILNE !! ::: ... 04.06.05, 14:10 w Sephorze nie widziałam, ale może po prostu nie zauważyłam. chodzi Ci o tę serię Sephory w kolorowych opakowaniach, woda w takim małym opakowaniu, balsam i żel pod prysznic? nie wiem czy z nich jest lawenda, ale może... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: ... ::: PERFUMY LAWENDOWE PILNE !! ::: ... 04.06.05, 14:08 też przyszło mi do głowy L'Occitane, jest woda toaletowa, płyn do kąpieli, krem do rąk, szampon, mleczko do ciała, żel pod prysznic, mydełko w kostce, krem do ciała, sól do kąpieli, świeca, chyba coś jeszcze. w każdym razie na prezent świetne, bo ładnie wyglądają, ładnie pachną, poza tym tej firmy kosmetyki są bardzo dobre i ślicznie pakują je na prezenty, z różnymi kompozycjami z suszonych kwiatów itp. takie fajne, "klimatyczne":) Yves Rocher ma preparaty lawendowe do stóp (kulki do kąpieli, żel chlodzący, peeling, pewnie coś jeszcze) poza tym przychodzą mi na myśl też lawendowe kosmetyki z serii The Healing Garden Coty, woda toaletowa, żel pod prysznic, balsam. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zola Re: ... ::: PERFUMY LAWENDOWE PILNE !! ::: ... IP: *.tele2.pl 04.06.05, 14:24 THE HEALING GARDEN !! TO JEST GENIALNY POMYSŁ! a wiecie, do której otwarty jest rossman w sobotę?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubię lawendę Re: ... ::: PERFUMY LAWENDOWE PILNE !! ::: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 14:31 Perfumy lawendowe są w Yves Rocher.Wiem bo "śledze" lawendę... Odpowiedz Link Zgłoś