Gość: ania IP: *.ds2.uw.edu.pl 06.06.05, 18:06 czy te perfumy sa trwale? I jaki zapach tej marki polecacie na lato? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: carmela Re: perfumy z Yves Rocher IP: *.autocom.pl 06.06.05, 18:34 Neonatura Cocoon mają ciepły kakaowo-waniliowy zapach Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: perfumy z Yves Rocher 06.06.05, 19:59 bardzo orzeźwiające są wody kolońskie np. bambus wody z serii owocowej są raczej słodkie z innych lubię tą niebieską we flakoniku w kształcie łezki (a może serduszka?) nie znam francuskiego i cięzko mi zapamiętać tre pokręcone nazwy :| ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: perfumy z Yves Rocher 06.06.05, 23:38 z trwałoscią, to u nich słabo, ale nie są drogie, więc można często się skrapiać:) jeśli lubisz na lato świeże, rześkie zapachy, to na pewno wspomniane wody typu bambus, zielona herbata z serii Fraicheur Vegetale będą odpowiednie. poza tym żółty Ode a la Joie, zielony Ode a la Vie i Nature. poza tym lekkie i nie mdłe z owocowych Plaisirs Nature są, moim zdaniem, brzoskwiniowy, gruszkowy i jeżynowy. jeśli bardziej słodkie, to truskawka i malina, a wanilia i kokos, to jesli lubisz takie słodziutkie i "ciepłe" zapachy, ja osobiście takie preferuję na chłodniejsze pory roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: perfumy z Yves Rocher 06.06.05, 23:44 nie są trwałe,trzymają 15 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: perfumy z Yves Rocher 06.06.05, 23:47 no niestety... ale jeden jest bardzo trwały- Nature Millenaire. jednak na lato bym go odradzała;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: perfumy z Yves Rocher 07.06.05, 08:06 ja mam zielone, własnie te w listku/serduszku, o których ktos wspominał. Ode a'la vie, czy jakos tak- trzymaja ok. 15 minut, ani chwili dłużej. Więc pomimo tego, że zapłaciłam za nie 40 zł (50% zniżki) to i tak żałuję. Po drugie: YR często ma mniejsze pojemności we flakonach bez atomizera, więc trezba uważac i raczej kupowac wieksze pojemności. Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: perfumy z Yves Rocher 07.06.05, 09:21 A na mojej teściowej trzymają sie cały dzień, to podobno zależy od składu potu i rodzaju skóry danej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: perfumy z Yves Rocher IP: *.tvsat364.lodz.pl 07.06.05, 08:49 Moja znajoma używa Comme une Evidence,perfumy są piękne,kobiece,delikatne,kwiatowe i długo się utrzymują.Podaję link,jest tam cała linia o tym zapachu : www.yves-rocher.com.pl/index.php?k=187 Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: perfumy z Yves Rocher 07.06.05, 13:33 a tak, te też były trwałe, tylko raz się prysnęłam nimi u koleżanki i potem zapach chodził za mną cały dzień:) chociaż inne słabo się mnie trzymają niestety. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Re: perfumy z Yves Rocher 07.06.05, 09:51 Generalnie nie są zbyt trwałe. Ja osobiście latem używam Neonaturę (tą zieloną). Utrzymuje się dosyć długo i ma dosyć ciekawy zapach. Moja koleżanka używa Pur desir bzowy. U mnie wywołuje to ból głowy, ale ludzie go lubią. Również nadaje się na lato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancymonka Re: perfumy z Yves Rocher IP: 195.116.95.* 07.06.05, 10:04 Ja mam wodę Mimoza - bardzo mi sie podoba, ale faktycznie z trwałoscią jest bardzo kiepsko... Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: perfumy z Yves Rocher 07.06.05, 10:08 Najpiekniejsze z YR to Ming Shui - taki niebiesko-liliowy trojkacik! To moj nr 1 u YR Odpowiedz Link Zgłoś