Gość: kaha IP: *.aster.pl 06.06.05, 19:31 są takie wcirki z serii Radical i Jantar. ostatnio włosy mileca. która wcierka byłaby lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uullaa Re: wcierki do włosów FARMONA 06.06.05, 19:50 Z wcierek to chyba Radical, w ampułkach. Ten w butelce sobie daruj. Do ampułek ostatnio dawali suplement wit-min. Całkiem całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Ampułki - polecam 06.06.05, 22:35 Ja co jakichś czas robię kuracje ampułkami. Zużywam dwa opakowania i codziennie cierpliwie wcieram w skórę głowy. Polecam. Moje włosy się "obudziły" i widzę, że rosną :) Jedna rzecz, którą zauważyłam. Zaraz po kuracji nie farbuję wlosów, gdyz skóra jest bardziej uwrażliwiona niż zwykle - dodatkowy chyba znak, że działa ten wynalazek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: Ampułki - polecam 07.06.05, 10:02 Ja z kolei po raz kolejny mam "jantar", ten w butelce. Dla mnie super- są odżywione, poza tym fajnie się układają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: Ampułki - polecam IP: *.rajskanet.pl 07.06.05, 10:40 ja uzywam stale ich płynu do cieńkich włosów i co jakiś czas funduje sobie kurację radical w ampułkach. Tylko że to jest mój sposób na zdrowe i dobrze układające się włosy - uzywam "wcierek do włosów" systematycznie i od lat. Nigdy nie czekałam az mi włosy zaczną wypadać. Większość z nas, w tym ja, prowadzi stresujące życie na wysokich obrotach a wydaje mi sie że to jest główny czynnik osłabiający zarówno organizm jak i włosy. Dlatego ja wolę zapobiegać. Odpowiedz Link Zgłoś