Dodaj do ulubionych

wcierki do włosów FARMONA

IP: *.aster.pl 06.06.05, 19:31
są takie wcirki z serii Radical i Jantar. ostatnio włosy mileca. która
wcierka byłaby lepsza?
Obserwuj wątek
    • uullaa Re: wcierki do włosów FARMONA 06.06.05, 19:50
      Z wcierek to chyba Radical, w ampułkach. Ten w butelce sobie daruj. Do ampułek
      ostatnio dawali suplement wit-min. Całkiem całkiem.
      • greta.greta Ampułki - polecam 06.06.05, 22:35
        Ja co jakichś czas robię kuracje ampułkami. Zużywam dwa opakowania i codziennie
        cierpliwie wcieram w skórę głowy. Polecam. Moje włosy się "obudziły" i widzę,
        że rosną :)

Jedna rzecz, którą zauważyłam. Zaraz po kuracji nie farbuję wlosów, gdyz skóra
        jest bardziej uwrażliwiona niż zwykle - dodatkowy chyba znak, że działa ten
        wynalazek :)
        • kat_ja1 Re: Ampułki - polecam 07.06.05, 10:02
          Ja z kolei po raz kolejny mam "jantar", ten w butelce. Dla mnie super- są
          odżywione, poza tym fajnie się układają:)
          • Gość: Kornelia Re: Ampułki - polecam IP: *.rajskanet.pl 07.06.05, 10:40
            ja uzywam stale ich płynu do cieńkich włosów i co jakiś czas funduje sobie
            kurację radical w ampułkach. Tylko że to jest mój sposób na zdrowe i dobrze
            układające się włosy - uzywam "wcierek do włosów" systematycznie i od lat.
            Nigdy nie czekałam az mi włosy zaczną wypadać. Większość z nas, w tym ja,
            prowadzi stresujące życie na wysokich obrotach a wydaje mi sie że to jest
            główny czynnik osłabiający zarówno organizm jak i włosy. Dlatego ja wolę
            zapobiegać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka