Dodaj do ulubionych

Postanowiłam zapuścić włosy

IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 08.06.05, 12:48
Trochę się boję tego pierwszego okresu dopóki nie zrobię kitki, bo pewnie
będe wyglądac jak straszydło :) Teraz mam takie zupełnie rótkie, na chłopaka.
Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Re: Postanowiłam zapuścić włosy IP: *.aster.pl 08.06.05, 12:51
      Koniecznie trzeba podcinać, mówiąc fryzjerce, ze się zapuszcza. Ja tak robię co
      dwa miesiące i rosną! Nie wytrzymałabym bez podcinania. Trzeba nadać odpowiedni
      kształt fryzurze, włosy rosną i cały czas wygląda się dobrze.
      • Gość: mimi Re: Postanowiłam zapuścić włosy IP: *.orasoft.net.pl 08.06.05, 12:55
        ja przez cale moje 19 lat na tym swiecie mialam dlugie wlosy (za tylek) wszyscy zawsze podziwiali, ze takie dlugie i grube...jakies 2 tygodnie temu obcielam je do ramion i wycieniowalam...juz nie mialam sil do nich najgorzej to takie wlosy jest myc i czesac, ale jak chcesz miec dlugie wlosy to musisz je podcinac, ja robilam to raz w miesiacu...generalnie to sa wady i zalety posiadania dlugich wlosow...powodzenia z zapuszczaniem:)
    • coconut1984 Re: Postanowiłam zapuścić włosy 08.06.05, 13:42
      zapuszczalam dwa razy teraz juz mam do ramion tez od fryzurki na bardzo krotko -
      tak, najwazniejsze jest podcinanie tych wlosow rosnacych tuz nad karkiem, ja w
      sumie tylko je przycinalam, a reszte przypinalam spinkami albo modelowalam
      szczotka zeby nie byly takie oklapniete, wbrew pozorom bardzo szybko moglam je
      zwiazac w mala kitke
      • Gość: nutka Re: Postanowiłam zapuścić włosy IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 08.06.05, 14:38
        Pocieszacie mnie :) No rzeczywiście będę musiała je trochę przycinać, bo
        inaczej to istna buszmenka by ze mnie była. Jak mi odrastają to oklapują
        strasznie więc będe je musiała jakoś podnosić do góry. A jak długo to trwa
        żebym mogła z takich krótkich zrobić mała kitkę? Pół roku wystarczy czy dłużej?
        • coconut1984 Re: Postanowiłam zapuścić włosy 08.06.05, 21:31
          mi wystarczylo pol roku i kitke dalo sie zrobil podpinajac wlosy po bokach
          wsuwkami, ale to zalezy troche jak komu szybko wlosy rosną
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka