Dodaj do ulubionych

francuski manicure

IP: *.bobry / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:40
witam :) mam mały problemik :) za 2 dni jestem zaproszona na ślub i mam
problem z moimi paznokciami... chcialam sobie zrobic francuski manicure ale
nie wiem jak :| qpilam wszystko tak twierdzi sprzedwaczyni tylko nie wiem co
teraz :| jestes pianistka dlatego nigdy nie mialam paznokci i jakos ostatnio
ni egralam i mi urosly :) dlatego chcialam z nimi cos zrobic :) powiedzcie
jak to sie robi :D i co z tymi paskami :| bo ja nie wiem ;) najwyzej do
kosmetyczki pojde... tylko po co kase marnowac ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: francuski manicure IP: *.bobry / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:55
      blagam Was o pomoc... :(
    • Gość: Miya Re: francuski manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:56
      jesli nie masz wprawy to lepiej idz do kosmetyczki, tym bardziej, ze specjalna
      okazja. A dobrze zrobiony manicure bedzie dlugo cieszyl oczy. Ja osobiscie do
      paskow nie mam serca i kiedys jak robilam sama french to bez ich uzycia.
      • siostra-siostry Re: francuski manicure 09.06.05, 11:01
        tez polecam fachową rękę. kiedys kilka razy probowalam sama z tymi paseczkami-
        cholera by to wzięła, upapralam sobie palce lakierem i nic z tego nie wyszlo;)
    • Gość: Magda Re: francuski manicure IP: *.bobry / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:03
      ale ja nei wiem nawet gdzie te paski sie nakleja to si emaluje pod paznokciemm
      czy jak? i potem reszta na :) czy dokladnie trzeba na wszytsko?
    • Gość: Magda Re: francuski manicure IP: *.bobry / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:04
      no to chyba po raz pierwszy pojde do kosmetyczki... :) anastepne sama bo ja
      naprawde nie wiem o co w tym chodzi :| :)
      • Gość: Miya Re: francuski manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:16
        paseczek nakleja sie na paznokiec tak, aby odznaczyc koncowke paznokcia ktora
        bedziesz malowac na bialo. No wiec naklejasz paski,malujesz na bialo, czekasz
        az wyschnie porzadnie, odklejasz paski i na to nakladasz na cale paznokcie
        wlasciwy lakier, czekasz az wyschnie porzadnie i nakladasz nastepna warstwe. na
        koniec utwardzacz. powodzenia
        • Gość: Ag Re: francuski manicure IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 09.06.05, 11:20
          Nie, nie mozna czekac az biale wyschnie jak sie chce odkleic paski, bo sie
          potem poodlamuje na brzegach! Paski odkleja sie jak lakier jest mokry!

Kazda nastepna warstwe lakieru trzeba nakladac, az poprzednia porzadnie wychnie.

Pozdrawiam
          Ag
    • Gość: Magda Re: francuski manicure IP: *.bobry / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:52
      nonareszcie rozumie dziekuje ;)))) Aga jestes swietna :))) dziekuje :))))
      • Gość: Rita Re: francuski manicure IP: *.ac.pwr.wroc.pl 09.06.05, 12:43
        Ja pasków nie uzywam ale mam wprawe.Ale uwazaj!raz postanowilm sprobowac z
        paskami ( bo kupilam takie ladne,w dziwnym kształcie) i ten cholerny klej z
        paskow zostal mi na paznokciu!!!Nalozylam warstwe bladorozową i zrobil sie
        totalny syf.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka