siostra-siostry 09.06.05, 15:54 macie moze kogos dobrego? sprawdzonego? chcialabym wybielic zęby i mam kilka do leczenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: black mamba Re: dobry dentysta warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:43 ostatnio właśnie zrobiłam porządek z ząbkami i chodziłam do dentysty dwa razy w tygodniu !! uważam osobiście że mój dentysta a właściwie dentyści - bo to młode małżeństwo są super !! mieszkam pod warszawą ale mają także gabinet w wawie ceny według mnie baaardzo pzrystepne w sensie jeden ząbek przy bardzo dużej dziurce to 90 zeta ale z reguły 80. też chciałam wybielic ale mi odradzili bo podobno szkoda niszczyc zęby.. i zrobiłam sobie tzw piaskowanie co dało porządany efekt wybielenia ! polubiłam dentyste !!! jeśli jest ktoś zainteresowany to prosze dać znać w tym temacie a ja pomyśle jak dyskretnie sprzedac wam numer telefonu... Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: dobry dentysta warszawa 09.06.05, 19:44 zajrzyj na link ponizej udanych poszukiwan Odpowiedz Link Zgłoś
siostra-siostry Re: dobry dentysta warszawa 09.06.05, 20:48 ja bardzo chętnie ten numer poproszę:) mozesz na maila siostra-siostry@gazeta.pl będę wdzęczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaga1234 Re: dobry dentysta warszawa IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 09.06.05, 23:39 Też prosiłabym o namiar na małżeństwo dentystów, na maila gazetowego.Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś