Gość: platka6 IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.06.05, 14:20 CZy któraś z was używa kremu biothermu. CZy często uczula i który polecacie dla 30 latki ze skórą mieszaną dość wrażliwą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ella Re: Biotherm polecacie? IP: 157.25.152.* 10.06.05, 14:21 Biotherm ma z 10 kremów. O który Ci chodzi? Jakieś sprecyzowane oczekiwania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platka6 Re: Biotherm polecacie? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.06.05, 14:22 chodzi mi o jakiś dobrze nawilżający, jednak chodzi mi także o to, czy są dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: Biotherm polecacie? IP: *.u.mcnet.pl 10.06.05, 16:35 polecam biotherm aquasource do skory mieszanej (zielony) - jest swietny i znakomicie nawilza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anabel Re: Biotherm polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.05, 17:34 Mialam akurat kremozel Biotherm Aquasource do cery mieszanej, moze i nienajgorzej nawilza, ale potwornie sie swieci na skorze i lepi, stosowalam go na noc, poza tym nie ma filtrow, nie przepadam za ta firma, jej kremy az ziona alkoholem, w wyzej wymienionym alkohol znajduje sie na 2 miejscu w skladzie :-(((, matujacy Biopur jest nienajgorszy, ale raczej do mlodej cery, dla 3o letniej bedzie za slaby, plusy: fajnie matuje, ladnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Biotherm polecacie? 10.06.05, 17:48 ja mam peeling z serii biopur i jest bardzo dobry - super oczyszcza, mocno sciera choc drobinki sa naprawde drobne. Problemu z uczuleniami raczej nie mam, wiec to tez mnie nie uczulilo. Mialam tez (na szczescie tylko tester) krem pod oczy aqua source i wysuszyl mi skore pod oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: Biotherm polecacie? 11.06.05, 00:51 Mam, używam i jestem zachwycona najmłodszym dzieckiem Biothermu- krem Oleo Source. Cudownie koi, nawilża i wygładza. Powinien się sprawdzić przy cerze wrażliwej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia-biothermowa Re: Biotherm polecacie? IP: *.73.191.46.ip.tele2adsl.dk 11.06.05, 13:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia :) Re: Biotherm polecacie? IP: *.73.191.46.ip.tele2adsl.dk 11.06.05, 14:07 To wyzej to ja..."samo sie wyslalo" ;)) Ze mnie jest prwdziwa biothermowa weteranka i z czystym sumieniem polecam te marke. Jesli chodzi o cere i wymagania to wydaje mi sie, ze mamy podobne. W tym wypadku polecam Age Fitness, szczegolnie ten na noc!!! Jest w dwoch wersjach, czyli rowniez dla skory normalnej/mieszanej. Sprawdza sie rewelacyjnie! NIe wiem czy w Polsce wycofali starsza wersje (teraz pojawlia sie nowa, w jasniejszych sloiczkach), czasem jest tak, ze "starsze" mozna kupic w promocyjnych cenach. Ostatnio zakupilam tez (via Strawberrynet)nowy krem Biothermu - Line Peel. Jestem w trakcie testowania, wiec poki co nie moge napisac wiecej niz, ze jest rewelacyjny w samym uzyciu, skora jest nawilzona, napieta ale nie sciagnieta, wiecej dodac bede mogla za jakies 2-3 tygodnie. Z dodatkowych produktow polecam age fitness pod oczy oraz serie Biopur jesli chodzi o srodki myjace (szczegolnie krystaliczny zel - mniiiiaaaaam, ale tekze np. peeling). Co zas sie tyczy Aquasource to akurat ten krem odradzam, glownie ze wzgledu na to, ze jest nieekonomiczny - lekka konsystencja sprawia, ze nabieramy go wiecej i tak sloiczek z glowy po gora szesciu tygodniach. W dodatku oceniam go najgorzej jesli chodzi o dzialanie, szczegolnie jesli chodzi o cere w wieku trzydzistu lat. To typowy krem dla nastolatek :)) A JESLI sie czasem za bardzo :))swiecisz - polecam Biopur Essence T-zone. Matuje nawet nalozona NA makijaz wiec dobrze sie sprawdza w sytuacjach awaryjnych. Jesli masz wieecj pytan, z checia odpowiem. Milego weekendu kasia Odpowiedz Link Zgłoś