Dodaj do ulubionych

Biotherm polecacie?

IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.06.05, 14:20
CZy któraś z was używa kremu biothermu. CZy często uczula i który polecacie
dla 30 latki ze skórą mieszaną dość wrażliwą
Obserwuj wątek
    • Gość: ella Re: Biotherm polecacie? IP: 157.25.152.* 10.06.05, 14:21
      Biotherm ma z 10 kremów. O który Ci chodzi? Jakieś sprecyzowane oczekiwania?
      • Gość: platka6 Re: Biotherm polecacie? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.06.05, 14:22
        chodzi mi o jakiś dobrze nawilżający, jednak chodzi mi także o to, czy są dobre
        • Gość: monia76 Re: Biotherm polecacie? IP: *.u.mcnet.pl 10.06.05, 16:35
          polecam biotherm aquasource do skory mieszanej (zielony) - jest swietny i
          znakomicie nawilza
          • Gość: Anabel Re: Biotherm polecacie? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.06.05, 17:34
            Mialam akurat kremozel Biotherm Aquasource do cery mieszanej, moze i
            nienajgorzej nawilza, ale potwornie sie swieci na skorze i lepi, stosowalam go
            na noc, poza tym nie ma filtrow, nie przepadam za ta firma, jej kremy az ziona
            alkoholem, w wyzej wymienionym alkohol znajduje sie na 2 miejscu w skladzie
            :-(((, matujacy Biopur jest nienajgorszy, ale raczej do mlodej cery, dla 3o
            letniej bedzie za slaby, plusy: fajnie matuje, ladnie pachnie.
    • mikams75 Re: Biotherm polecacie? 10.06.05, 17:48
      ja mam peeling z serii biopur i jest bardzo dobry - super oczyszcza, mocno
      sciera choc drobinki sa naprawde drobne.
      Problemu z uczuleniami raczej nie mam, wiec to tez mnie nie uczulilo.
      Mialam tez (na szczescie tylko tester) krem pod oczy aqua source i wysuszyl mi
      skore pod oczami.
    • sitc Re: Biotherm polecacie? 11.06.05, 00:51
      Mam, używam i jestem zachwycona najmłodszym dzieckiem Biothermu- krem Oleo
      Source. Cudownie koi, nawilża i wygładza. Powinien się sprawdzić przy cerze
      wrażliwej.
    • Gość: Kasia-biothermowa Re: Biotherm polecacie? IP: *.73.191.46.ip.tele2adsl.dk 11.06.05, 13:53
    • Gość: Kasia :) Re: Biotherm polecacie? IP: *.73.191.46.ip.tele2adsl.dk 11.06.05, 14:07
      To wyzej to ja..."samo sie wyslalo" ;))

Ze mnie jest prwdziwa biothermowa weteranka i z czystym sumieniem polecam te
      marke. Jesli chodzi o cere i wymagania to wydaje mi sie, ze mamy podobne. W tym
      wypadku polecam Age Fitness, szczegolnie ten na noc!!! Jest w dwoch wersjach,
      czyli rowniez dla skory normalnej/mieszanej. Sprawdza sie rewelacyjnie! NIe
      wiem czy w Polsce wycofali starsza wersje (teraz pojawlia sie nowa, w
      jasniejszych sloiczkach), czasem jest tak, ze "starsze" mozna kupic w
      promocyjnych cenach.
      Ostatnio zakupilam tez (via Strawberrynet)nowy krem Biothermu - Line Peel.
      Jestem w trakcie testowania, wiec poki co nie moge napisac wiecej niz, ze jest
      rewelacyjny w samym uzyciu, skora jest nawilzona, napieta ale nie sciagnieta,
      wiecej dodac bede mogla za jakies 2-3 tygodnie.
      Z dodatkowych produktow polecam age fitness pod oczy oraz serie Biopur jesli
      chodzi o srodki myjace (szczegolnie krystaliczny zel - mniiiiaaaaam, ale tekze
      np. peeling). Co zas sie tyczy Aquasource to akurat ten krem odradzam, glownie
      ze wzgledu na to, ze jest nieekonomiczny - lekka konsystencja sprawia, ze
      nabieramy go wiecej i tak sloiczek z glowy po gora szesciu tygodniach. W
      dodatku oceniam go najgorzej jesli chodzi o dzialanie, szczegolnie jesli chodzi
      o cere w wieku trzydzistu lat. To typowy krem dla nastolatek :))

A JESLI sie czasem za bardzo :))swiecisz - polecam Biopur Essence T-zone.
      Matuje nawet nalozona NA makijaz wiec dobrze sie sprawdza w sytuacjach
      awaryjnych.
      Jesli masz wieecj pytan, z checia odpowiem.

Milego weekendu

kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka