o.lunia 12.06.05, 17:08 szukam jakiegos fajnego- sypkiego lub w kamieniu, najlepiej rozowawego, bo nie chce nim pudrowac calej twarzy, tylko kosci policzkowe; z malutkimi drobinkami; mozecie mi jakis polecic? nie za drogi, tak do 30zl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luca3105 Re: puder rozświetlający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 17:12 Od jakiegoś czasu używam pudru prasowanego Inglot. O ile dobrze pamiętam sa dwa odcienie (jaśniejszy i ciemniejszy) ze złotymi lub srebrnymi drobinkami. Mam jasniejszy ze srebrnymi, tez używam na policzki i dekold. U mnie sie sprawdza. Ceny nie pamiętam, ale nie więcej niz 25 zł. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: puder rozświetlający 12.06.05, 17:25 dzieki za rade:) juz go ogladalam, niezly, tylko wolalabym jakis o rozowym odcieniu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Vipera 12.06.05, 17:38 o.lunia napisała: > szukam jakiegos fajnego- sypkiego lub w kamieniu, najlepiej rozowawego, bo > nie chce nim pudrowac calej twarzy, tylko kosci policzkowe; z malutkimi > drobinkami; > mozecie mi jakis polecic? > nie za drogi, tak do 30zl > dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: Vipera 12.06.05, 17:49 brązowe opakowanie, koszt jakies 18 zł, stracza na ponad rok. on jest rozświetlający ze zlotymi drobinkami. Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: puder rozświetlający 12.06.05, 19:20 a jakis rimmel, astor itp.?????nikt nie uzywa czy co?? no i jednak rozowy, nie zloty...:( Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: puder rozświetlający 12.06.05, 22:47 W takim razie wypróbuj sobie w drogerii róż Bourjois, nr 33 LILAS D'OR. Przypuszczam, ze to będzie to cudo o ktore Ci chodzi. Dla mnie jest :) Jest tak delikatny, że po nałożeniu jednej warstwy prawie go nie widać, tylko delikatnie rozswietla na różano-złoto, a jaki wydajny! Odpowiedz Link Zgłoś
o.lunia Re: puder rozświetlający 13.06.05, 21:45 brzmi swietnie, dzieki:) jutro zamiast sie uczyc na egzamin to pojade do drogerii:)) Odpowiedz Link Zgłoś