Gość: pola IP: *.kalisz.mm.pl 13.06.05, 13:20 taki zeby byl mily i mial wene tworcza!pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenka Re: dobry fryzjer w poznaniu IP: *.kalisz.mm.pl 13.06.05, 14:16 pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: dobry fryzjer w poznaniu 13.06.05, 14:20 wejdź w watek biała lista fryzjerów - znajdziesz tam także fryzjerów z Poznaia ja mogę polecić Marzenę z salonu Renesans urody oraz patrycję z salonu na Kanałowej. ten pierwszy należy do ekskluzywnych i droższych, w drugim czas zatzrymała się w latach '80, ale ceny niskie i fachowa obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: dobry fryzjer w poznaniu IP: *.kalisz.mm.pl 13.06.05, 14:35 a na jakiej ulicy jest renesans urody???i jakie sa ceny!?o tym na kanalowej tez slyszalam ale raczej zle ppinie od moich 2 kolezanek!dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: dobry fryzjer w poznaniu 13.06.05, 14:39 renesans mieści się na Mickiewicza, numer coś koło 33 ale niepamiętam :( na temat kanałowej slysząłam dobre opinie, i nie narzekam W Renesansie strzyżenie włosów półdługich, nie dłuższych niż do ramion, to koszt nie mniej niż 70zł (zelży kto Cię strzyże); farbowanie, nie mniej niż 130zł. U szefowej, p. marii ceny wyższe niz podane. Zdarzało mi się wyjść średnio zadowoloną, więc od 3 miesięcy polecam na umiejętnościach patrycji z kanalowej, strzyżenie 33zl, farbowanie 80zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: dobry fryzjer w poznaniu IP: *.kalisz.mm.pl 13.06.05, 14:52 dzieki to ide na kanalowa!mam bardzo liche wlosy i mam nadzieje ze cos zrobia!a nie chce zbankrutowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aragosta Re: dobry fryzjer w poznaniu IP: *.crowley.pl 14.06.05, 19:17 Pola, czekamy na Twoją relację z wizyty na Kanałowej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: dobry fryzjer w poznaniu IP: *.icpnet.pl 15.06.05, 00:34 ok!troche sie boje co zrobia z moimim lichymi wlosami, bo oprocz narzekania ze mam cienkie wlosy to fryzjerzy nic nie robia!napisze na pewno!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dobry fryzjer w poznaniu IP: *.echostar.pl 15.06.05, 10:09 Pani Magda z 5 avenue na Dabrowskiego. Chodze tam ja , moj chlopak i jakies 6 moich kolezanek. wszyscy jestesmy zachwyceni. W zyciu nie spotkalam lepszej frzyjerki. nie musze jej nic mowiec bo ona od razu wiedziala co chce i jaki mam problem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: dobry fryzjer w poznaniu 15.06.05, 12:22 aniu, w którym miejscu dąbrowskiego mieści się 5th avenue? jak cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś