Dodaj do ulubionych

trwałe prostowanie włosów

IP: *.aster.pl 13.06.05, 20:09
jaki efekt daje trwałe prostowanie włosów u fryzjera?robiłyie to może gdzieś
w warszawie?
Obserwuj wątek
    • Gość: moniczka19 Re: trwałe prostowanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 13:44
      Tez jestem ciekawa, więc UP :) podciagam watek.
      • Gość: asia Re: trwałe prostowanie włosów IP: *.uni.lodz.pl 14.06.05, 15:42
        ja prostowalam w goldwellu w lodzi,wlosy byly lekko popalone u nasady ale
        faktem jest ze mam wlosy slabe wiec moze dlatego.efekt byl taki ze wlosy byly
        super wyprostowane,tylko te odrosty:((((
    • kachna.a Re: trwałe prostowanie włosów 14.06.05, 23:20
      Moja fryzjerka (mieszkam w GB) odradziła mi trwałe prostowanie. Podobno mniej
      niszczą się od prostownicy, więc prostuję
      • Gość: Edyta B. Re: trwałe prostowanie włosów IP: *.chello.pl 19.07.05, 22:47
        Ja prostowałam w salonie Hest w W-wie, to był jakiś chemiczny zabieg, dość
        nieprzyjemny. Efekt - owszem włosy prośiusieńkie,aż do odrostu, ale odradzam
        nie warto robić tego zabiegu, bardzo niszczy włosy, poza tym włosy wypadają.
        Dlatego też dziewczyny nie róbcie zabiegów chemicznych u fryzjerów, należy
        polubić swoje naturalne, czasem uzyć prostownicy, i tyle. Ale wiem, wiem nam
        kobietom trudno dogodzić, ta która ma proste włosy chciałaby mnieć kręcone i
        odwrotnie.......
        • Gość: Winona Re: trwałe prostowanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:27
          Tez jestem zainteresowana chemiczym wyprostowaniem włosów ale troche mnie
          przeraza to straszenie przez dziewczyny ,ktore juz to robily,że włosy się
          bardzo po tym niszczą a i tak mam juz troche zniszczone przez balejaż.A swoją
          drogą to chyba ni niszczą się bardziej niż po trwałej?Ile mniej więcej kosztuje
          taki zabieg?
          • cezar8 Re: trwałe prostowanie włosów 20.07.05, 00:58
            Przylaczam sie do poprzedniczek. "Zabieg" jest drogi i bardzo wysusza wlosy. o
            ile pamiec mnie nie myli to w ubieglym roku cena siegala ponad 100 zl.
    • Gość: gosc Re: trwałe prostowanie włosów IP: *.ppp.asahi-net.or.jp 20.07.05, 01:31
      Prostuje wlosy od wiecej niz roku, raz na 4 miesiace i wcale nie sa zniszczone.
      Szczerze mowiac wygladaja duzo lepiej i zdrowiej niz moje naturalne krecone.
      Konce nie sa ani postrzepione ani rozdwojone, nawet nie wymagaja podcinania co
      kilka tygodni. Prostowanie wlosow to dla mnie wyprawa do fryzjera na caly
      dzien, zajmuje to ok 6 godz... Fryzjer najpierw naklada odzywke zeby nie
      niszczyc wlosow potem jeden preparat, prostownica (obsluguja mne 3 ze 3
      osoby,bo mam dlugie wlosy), kolejny preparat... Mordega, ale efekt wspanialy.
      Kiedys musialam poprawic prosta trwala po kilku dniach od zrobienia, i nic
      strasznego sie nie dzialo. Najgorsze jest to ze nie moge myc glowy, spinac
      wlosow ect przez 3 dni.Aha, jest tez kilka rodzjow prostej trwalej, ta ktoraj
      ja robie, to spec trwala "korygujaca" naturalnie krecace sie wlosy ( nie wiem
      czy jest w PL)
      ps.wlosy mam dlugie prawie do pasa i wcale nie sa zniszczone.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka