Gość: kl IP: *.aster.pl 13.06.05, 20:09 jaki efekt daje trwałe prostowanie włosów u fryzjera?robiłyie to może gdzieś w warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moniczka19 Re: trwałe prostowanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 13:44 Tez jestem ciekawa, więc UP :) podciagam watek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: trwałe prostowanie włosów IP: *.uni.lodz.pl 14.06.05, 15:42 ja prostowalam w goldwellu w lodzi,wlosy byly lekko popalone u nasady ale faktem jest ze mam wlosy slabe wiec moze dlatego.efekt byl taki ze wlosy byly super wyprostowane,tylko te odrosty:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kachna.a Re: trwałe prostowanie włosów 14.06.05, 23:20 Moja fryzjerka (mieszkam w GB) odradziła mi trwałe prostowanie. Podobno mniej niszczą się od prostownicy, więc prostuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta B. Re: trwałe prostowanie włosów IP: *.chello.pl 19.07.05, 22:47 Ja prostowałam w salonie Hest w W-wie, to był jakiś chemiczny zabieg, dość nieprzyjemny. Efekt - owszem włosy prośiusieńkie,aż do odrostu, ale odradzam nie warto robić tego zabiegu, bardzo niszczy włosy, poza tym włosy wypadają. Dlatego też dziewczyny nie róbcie zabiegów chemicznych u fryzjerów, należy polubić swoje naturalne, czasem uzyć prostownicy, i tyle. Ale wiem, wiem nam kobietom trudno dogodzić, ta która ma proste włosy chciałaby mnieć kręcone i odwrotnie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winona Re: trwałe prostowanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:27 Tez jestem zainteresowana chemiczym wyprostowaniem włosów ale troche mnie przeraza to straszenie przez dziewczyny ,ktore juz to robily,że włosy się bardzo po tym niszczą a i tak mam juz troche zniszczone przez balejaż.A swoją drogą to chyba ni niszczą się bardziej niż po trwałej?Ile mniej więcej kosztuje taki zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś
cezar8 Re: trwałe prostowanie włosów 20.07.05, 00:58 Przylaczam sie do poprzedniczek. "Zabieg" jest drogi i bardzo wysusza wlosy. o ile pamiec mnie nie myli to w ubieglym roku cena siegala ponad 100 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: trwałe prostowanie włosów IP: *.ppp.asahi-net.or.jp 20.07.05, 01:31 Prostuje wlosy od wiecej niz roku, raz na 4 miesiace i wcale nie sa zniszczone. Szczerze mowiac wygladaja duzo lepiej i zdrowiej niz moje naturalne krecone. Konce nie sa ani postrzepione ani rozdwojone, nawet nie wymagaja podcinania co kilka tygodni. Prostowanie wlosow to dla mnie wyprawa do fryzjera na caly dzien, zajmuje to ok 6 godz... Fryzjer najpierw naklada odzywke zeby nie niszczyc wlosow potem jeden preparat, prostownica (obsluguja mne 3 ze 3 osoby,bo mam dlugie wlosy), kolejny preparat... Mordega, ale efekt wspanialy. Kiedys musialam poprawic prosta trwala po kilku dniach od zrobienia, i nic strasznego sie nie dzialo. Najgorsze jest to ze nie moge myc glowy, spinac wlosow ect przez 3 dni.Aha, jest tez kilka rodzjow prostej trwalej, ta ktoraj ja robie, to spec trwala "korygujaca" naturalnie krecace sie wlosy ( nie wiem czy jest w PL) ps.wlosy mam dlugie prawie do pasa i wcale nie sa zniszczone. Odpowiedz Link Zgłoś