kwoj1 18.06.05, 19:27 Mam pytanie. Czy rzeczywiście jedwab do włosów powoduje lepszy wygląd włosów i poprawę kondycji włosa?? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaaaa7 Re: jedwab do włosów 19.06.05, 00:18 To pewnie zalezy od rodzaju wlosow, jak na jedwab zareaguja. Dla moich wlosow (rozjasniane) jest dobry i polecalabym go. Kup sobie, nie jest drogi, i wyprobuj, bedziesz wiedziala najlepiej. pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwoj1 Re: jedwab do włosów 19.06.05, 11:11 Wielkie dzięki. Już go zamówiłam .Mam nadzieję, że się sprawdzi :> Odpowiedz Link Zgłoś
turystka86 Re: jedwab do włosów 20.06.05, 23:45 gdzie można go kupić? jak wygląda? w jakiej cenie? i jak się go stosuje? z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
kwoj1 Re: jedwab do włosów 21.06.05, 18:47 Hey! Jedwab można kupić na allegro. Oto link: www.allegro.pl/show_item.php?item=54699684 tam znajdziesz odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania :) Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: jedwab do włosów 11.07.05, 08:34 Witam Z pewnością jedwab powoduje lepszy wygląd włosów. W tym celu niewielką ilość jedwabiu wgniata się we włosy po każdym myciu. Poprawa zaś kondycji włosów zależy od skali aktualnych uszkodzeń struktury włosa. W niektórych błahych przypadkach uzyskuje się również poprawę kondycji włosów. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś