Dodaj do ulubionych

Fryzjer Lovely Look w Real.LUBLIN

IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.06.05, 23:15
polecacie? czy raczej nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: nina Re: Fryzjer Lovely Look w Real.LUBLIN IP: 212.160.172.* 21.06.05, 08:30
      Zdecydowanie nie polecam!! poszukaj w wyszukiwarce Real fryzjer na forum
      Lublin, z pół roku temu była debata na ich temat. Beznadzieja - przede
      wszystkim personel - totalna olewka, ponadto co poruszano w tamtym wątku i ja
      potwierdzam - fryzjerki obgadują Klientki i się z nicj naśmiewają, co w XXI w i
      przy obecnej konkurencji rynkowej wydaje się być ciemnogrodem. Brakuje im
      technik fryzjerskim - konia z rzędem temu kto wyszedł stamtą z dobrym
      balajażem/melanżem. Zdecydowanie nie poleceam! Zostawiła mnie fryzjerka z folią
      do bajażau i po prostu wyszła, ja siedziałam z godzinę, w końcu sama zaczęłam
      się sama za nią rozglądac..
      Aha i jeszcze grzywkę miałam krzywo ściętą, musiałam poprawiać w domu.
      • Gość: tralala Re: Fryzjer Lovely Look w Real.LUBLIN IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 21.06.05, 13:59
        to kogo polecasz? bo juz sama nie wiem :(
        • Gość: takajednaja Re: Fryzjer Lovely Look w Real.LUBLIN IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 21.06.05, 17:04
          Zaklad Fryzjerski Leszek Dabrowski ul.Rzeckiego (budynek Banku Ochrony
          Srodowiska przy rondzie kolo ZUSu)
          • Gość: tralala Re: Fryzjer Lovely Look w Real.LUBLIN IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 21.06.05, 21:39
            leszek d to wlasiciel, polecany fryzjer czy tez nazwa salonu?
            kto dobrze tam strzyze? wole pojsc do konkretnej osoby niz do salonu i trafic
            pod czyjas sieczkarnie hehe
            • Gość: nina Re: Fryzjer Lovely Look w Real.LUBLIN IP: 212.160.172.* 22.06.05, 08:08
              ja poszłam wtedy do Leclerca do Laurenta i choc mocno zapłaciłam to różnica na
              plus była bardzo duża i byłam zadowolona - balajaż delktatny (w Realu
              wyglądałam jak zebra - dokłądnie ciemne pasmo, jasne pasmo), miła obsługa,
              tylko cena mnie zabiła..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka