Gość: tralala IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.06.05, 23:15 polecacie? czy raczej nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina Re: Fryzjer Lovely Look w Real.LUBLIN IP: 212.160.172.* 21.06.05, 08:30 Zdecydowanie nie polecam!! poszukaj w wyszukiwarce Real fryzjer na forum Lublin, z pół roku temu była debata na ich temat. Beznadzieja - przede wszystkim personel - totalna olewka, ponadto co poruszano w tamtym wątku i ja potwierdzam - fryzjerki obgadują Klientki i się z nicj naśmiewają, co w XXI w i przy obecnej konkurencji rynkowej wydaje się być ciemnogrodem. Brakuje im technik fryzjerskim - konia z rzędem temu kto wyszedł stamtą z dobrym balajażem/melanżem. Zdecydowanie nie poleceam! Zostawiła mnie fryzjerka z folią do bajażau i po prostu wyszła, ja siedziałam z godzinę, w końcu sama zaczęłam się sama za nią rozglądac.. Aha i jeszcze grzywkę miałam krzywo ściętą, musiałam poprawiać w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Fryzjer Lovely Look w Real.LUBLIN IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 21.06.05, 13:59 to kogo polecasz? bo juz sama nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takajednaja Re: Fryzjer Lovely Look w Real.LUBLIN IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 21.06.05, 17:04 Zaklad Fryzjerski Leszek Dabrowski ul.Rzeckiego (budynek Banku Ochrony Srodowiska przy rondzie kolo ZUSu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Fryzjer Lovely Look w Real.LUBLIN IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 21.06.05, 21:39 leszek d to wlasiciel, polecany fryzjer czy tez nazwa salonu? kto dobrze tam strzyze? wole pojsc do konkretnej osoby niz do salonu i trafic pod czyjas sieczkarnie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Fryzjer Lovely Look w Real.LUBLIN IP: 212.160.172.* 22.06.05, 08:08 ja poszłam wtedy do Leclerca do Laurenta i choc mocno zapłaciłam to różnica na plus była bardzo duża i byłam zadowolona - balajaż delktatny (w Realu wyglądałam jak zebra - dokłądnie ciemne pasmo, jasne pasmo), miła obsługa, tylko cena mnie zabiła.. Odpowiedz Link Zgłoś