Dodaj do ulubionych

depilator...pod pachami ??

IP: *.aster.pl 22.06.05, 18:40
Powiedzcie czy można uzywać depilatora pod pachami?
Ponoć depilator strasznie boli mam na myśli uzywanie go na nogi,jak to jest z
pachami?
Chyba po nim włoski mogą wrastać czy jak uzyję go pod pachami to też mogą mi
zacząć wrastać?
Chcę go użyć ponieważ mam zawsze czarne slady po goleniu,nawet tuz po zabiegu
wygląda jakbym nie była ogolona.Może jak będę je wyrywać nie będą "przebijały"
przez skórę?

Macie jakieś rady??
Obserwuj wątek
    • Gość: Miya Re: depilator...pod pachami ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:57
      Mnie sie czesto zdarzalo uzywac depilatora do usuniecia wloskow pod pachami.
      Boli to fakt ale ja jestem twardziel(ka)! :)
    • Gość: Ivre Re: depilator...pod pachami ?? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 22.06.05, 19:14
      Boli okrutnie, ale 'tylko' przy pierwszych 2-3 'razach'. Potem wloski sa
      ciensze, slabsze i chyba sie czlek przyzwyczaja, bo przestaje bolec :) Jak dla
      mnie; swietna metoda na to miejsce :)
      • Gość: just Re: depilator...pod pachami ?? IP: 82.145.89.* 22.06.05, 19:21
        ja tez uzywam, ale bol to jest musze przyznac, nie ma porownania z nogami;p
        ale wloski sa potem slabsze:)
    • ziyi Re: depilator...pod pachami ?? 22.06.05, 19:20
      Uzywalam...
      Od maszynki robia mi sie strupy, bo ciagle sie zacinam.
      Uzylam depilatora i nie dosc, ze bolalo jak choroba, to jeszcze polala sie krew. Potem mialam problemy z wrastaniem...
      Aktualnie zbieram na laser, bo mam juz tego serdecznie dosc!
    • Gość: anie Re: depilator...pod pachami ?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.06.05, 19:26
      ja uzywam depilatora pod pachami. za pierwszym razem bolalo okrutnie i
      podraznilam tam skore, ale drugi raz byl juz o niebo mniej bolesny, nastepne to
      pestka. wloski wyrastaja coraz slabsze i spokoj jest conajmniej na tydzien, jak
      nie dluzej. i w przeciwienstwie do nog, tam wlosy mi wogole nie wrastaly.
    • Gość: annan_ musze cie zmartwic... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:47
      tez mialam tego dosc, bo po goleniu zostawaly czarne slady (i zostaja). zawzielam sie, zacisnelam zeby i... nic. bolalo, polala sie krew (no, troszke, ale zawsze :) a czerne sladu i tak byly: to po prostu zniszczona goleniem skora, a nie przebijajace wloski... :( mnie tez to martwi, bo wstydze sie raczke podniesc wysoko do gory
      • madzia2kk Ja bym nie przezyla z bolu.. 22.06.05, 20:49
        bol przy depilacji nog ledwo znosze:P
        • Gość: annan_ Re: Ja bym nie przezyla z bolu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:53
          dziwne...ja juz sie przyzwyczailam, i nawet to lubie, takie leciutkie szczypanie jest troche jak masaz :) przez 4 laata kazdy by sie przyzwyczail :) ale dziewuszki, ogolnie polecam depilator moja mama uzywa juz ponad 10 lat, a wlasciwie ostatnio juz nie ma do czego, wloski na nogach przestaly rosnac
          • Gość: Kasia Do Ziyi IP: *.aster.pl 22.06.05, 22:00
            Dzięki dziewczyny.
            ja też zastanawiam się nad laserem znalazłam nawet gdzieś ogłoszenie o depilacji
            laserowej w Ząbkach pod Warszawą.Ale nie pamietam cen,musze to odnalezc w necie.
            a Ty dowiadywałaś się gdzies o taką depilacje pach????
            • ziyi Re: Do Ziyi 23.06.05, 00:22
              Dowiadywalam sie . W Zabkach 1 zabieg depilacji pach kosztuje 250 zl i to jest najtansza oferta jaka znalazlam. Ale zabieg bede robic w Lublinie w salonie Eris, hurtowo, nie tylko pachy. Oczywiscie jak nazbieram cala kase :-)
    • asiaczek22 mnie pod pachami nie boli 23.06.05, 00:57
      Dla mnie depilacja pod pachami jest dużo mniej bolesna niż dapilacja nóg.
      Ponadto pod pachami włoski mi nie wrastają, a na na nogach czasem jakiś wrośnie.
      Więc to jak zwykle sprawa indywidualna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka