Gość: Bianca IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.06.05, 11:55 proszęo opinie:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ilona Re: PUDER BRĄZUJĄCY ISADORA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 12:04 Zakupiłam ten puder jakiś czas temu i przyznam szczerze,że na początku nie bylam nim zachwycona,ale teraz się przekonałam-jest ok.Aczkolwiek ten odcień,który posiadam-a jest on dość ciemny trzeba stosować z umiarem.A i jeszcze jedno.Dobry pędzelPozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: PUDER BRĄZUJĄCY ISADORA 24.06.05, 12:05 jestem z niego bardzo zadowolona(no może oprócz jego ceny;),ładnie rozswietla, nie pozostawia plam tylko równomiernie sie rozprowadza, wydajny-mam go 2 mce i nie widać praktycznie ubytku w opakowaniu, pani w perfumerii powiedziała,że starczy na 2 lata,ale w to akurat nie wierzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka Re: PUDER BRĄZUJĄCY ISADORA 24.06.05, 12:46 A który masz na myśli? Bo z tego, co się orientuję to jest kilka rodzajów. Ja mam waterproof, z drobinkami - świetny. Zakupiłam go rok temu i jeszcze jest go trochę w puderniczce. Trzeba nauczyć się go nakładać, żeby nie wyglądac jak indianin w cekinki ehhehe. Ale naprawde polecam, ożywia buźkę, rozświetla i daje ładny kolorek opalenizny. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: PUDER BRĄZUJĄCY ISADORA 24.06.05, 12:52 mam Terracota powder(nr 44)-tak w brązowym opakowaniu. I wlasnie to mi sie w nim podoba,ze mozna go nalozyc mało(przez co jest bardzo wydajny)a i tak jest ładny efekt:) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: PUDER BRĄZUJĄCY ISADORA 24.06.05, 13:09 www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=1dd5e1d2aae66b8cfeebd964ac6ddba1&cmd=details&itemid=10509 taki mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: PUDER BRĄZUJĄCY ISADORA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.05, 14:09 A ktory odcień jest najjaśniejszy do bladej buźki? I czy wszystkie mają błyszczące drobinki czy są tez matowe? Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: PUDER BRĄZUJĄCY ISADORA 25.06.05, 00:15 raczej wszystkie sa z drobinkami, przez co nie zostawiaja palm,bo granica się zaciera. ten mój(44) nazywa się highlight bronze, wiem,ze były jasniejsze i ciemniejsze-ten jest pośrodku. Odpowiedz Link Zgłoś