Dodaj do ulubionych

Makijaż w stylu hippie

24.06.05, 23:13
Wydać pół pensji na tapetę - baaaaaardzo hipisowskie :D
Obserwuj wątek
    • Gość: bohemabehemot Re: Makijaż w stylu hippie IP: *.0101.adsl.tele2.no 25.06.05, 01:20
      Tak, jakby kultura hippisowska miała cokolwiek wspólnego z modą i makiarzem. No
      ale cóż, jeżeli po przeczytaniu artykułu czujemy się hip i trendy, to po co mamy
      się nad tym zastanawiać?
    • Gość: kkd Re: Makijaż w stylu hippie IP: *.jaw.prince.pl / 212.244.147.* 27.06.05, 11:19
      czy ktoś kto pisze te artykuły mógłby wziąć pod uwagę średnie zarobki jakie
      otrzymujemy w tym kraju??
    • Gość: Gina Re: Makijaż w stylu hippie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 11:26
      jakie pół pensji?! bez przesady!
      • Gość: anya Re: Makijaż w stylu hippie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 11:43
        no jasne ze nie pol.... jak ktos pracuje w sklepie, to nawet i poltorej
        pensji...

pozatym - czy oni kiedys zejda z tego, ze kosmetyki do jednego makijazy
        kosztuja srednio 1000 zlotych??? chyba nie kazdy ma zyle zlota, jak co
        poniektorzy na gorze...
    • Gość: kar Re: Makijaż w stylu hippie IP: *.broker.com.pl 27.06.05, 11:49
      Za cenę jednego tuszu użytego w tej sesji kupiłabym sobie wszystkie kosmetyki
      potrzebne do tego makijażu;P Przypuszczam, że dziennikarze, a raczej
      dziennikarki coś mają z pisania takich artykułów... I tak moje miłe panie-
      wywalając 100 zł za cień do powiek, nie płeci sięza jakość produktu, a za
      reklamę i kryptoreklamę!
      • sitc Re: Makijaż w stylu hippie 27.06.05, 12:08
        Gość portalu: kar napisał(a):

> I tak moje miłe panie-
        > wywalając 100 zł za cień do powiek, nie płeci sięza jakość produktu, a za
        > reklamę i kryptoreklamę!

No popatrz, a ja zauważyłam coś zupełnie przeciwnego...
    • bzzzk Re: Makijaż w stylu hippie 27.06.05, 11:56
      chyba najlepiej by było, jakby była zaproponowana wersja luksusuowa, ale i taka
      ekonomiczna róznież:) każdy mógłby sobie coś upatrzyć stosownie do posiadanej
      kwoty:) chyba kiedyś widziałam coś takiego w jakiejś gazecie- był makijaż i
      wypisane kosmetyki droższe i ich tańsze odpowiedniki.
      pzdr.
      • kasiapil Re: Makijaż w stylu hippie 27.06.05, 12:02

Swoją subtelną urodą ujeła mnie modelka prezentująca makijaże. Sam make up
        można wykonać stosując tańsze zamienniki. I tak si okaże, że tusz za 20 i tusz
        za 110 złotych ma ten skład!
    • sitc Re: Bardzo typowe... 27.06.05, 12:06
      dla przeciętnej Polski, ostatnio zauważam jest doczepianie się do tego co ktoś
      kupuje, ktoś ma i na co ten ktoś wydaje pieniądze.
      Nie stać cię- nie kupuj ale nie krytykuj, stać- to kup i bądź zadowolona. Czy
      to naprawdę jest takie trudna do zaakceptowania??
      • bzzzk Re: Bardzo typowe... 27.06.05, 12:19
        ale ja się np. nie czepiam, że ktoś ma kasę na takie kosmetyki:) tylko wiem, że
        nie każdy ma, więc mógłby być zasugerowany jakiś wybór i tyle.
        Sitc, jak matura?:) bo to chyba dziś rozdanie matur? było już czy będzie?
        pzdr.
        • sitc Re: Bardzo typowe... 27.06.05, 12:32
          Wiesz, co do sugerowania szerszego wyboru to jak njabardziej masz racje, ja
          poprostu nie znosze takiego bezproduktywnego czepiania się, jak to kilka pań
          wyżej zaprezentowało.
          Bzzzk, ale mi miło że pamiętałaś :* Owszem dziś świadectwo odebrałam,
          zadowolona jestem strasznie, bo poszło mi lepiej niż nawet przypuszczałam, z
          angielskiego mam prawie maxa punktów, a to dla mnie najważniejsze :)
          Teraz się relaksuje przy kawce. Buziaki.
          • bzzzk Re: Bardzo typowe... 27.06.05, 13:08
            no to moje gratulacje:) a na jakie studia się wybierasz?
            pozdrawiam:)
            • sitc Re: Bardzo typowe... 27.06.05, 13:12
              bzzzk napisała:

> no to moje gratulacje:) a na jakie studia się wybierasz?
              > pozdrawiam:)

Dziękuje bardzo ;)
              Na filologie angielską, a jak się uda to jeszcze na iberystykę.
    • Gość: Nessie Re: Makijaż w stylu hippie IP: *.acn.waw.pl 27.06.05, 13:55
      Muszę przyznać, że ten artykuł wydaje się co najmniej dziwny. Ja rozumiem, że to
      jest po prostu artykuł reklamowy i z urodą nie ma nic wspólnego, ale zestawienie
      cieni do powiek Inglota za 12 zł ze "specjalnym cieniem do brwi" za 247 zł jest
      naprawdę przedziwne. :D

• Gość: aLiszja Re: Makijaż w stylu hippie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:23
      taa zebym jeszcze tak ładnie umiala sobie to zrobic :]
    • Gość: krytyk Trzeba być stukniętym, żeby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 11:18
      płacić im jeszcze za katalog reklamowy (o nazwie Avanti). Bezgraniczna próżność.
    • Gość: Ola Re: Makijaż w stylu hippie IP: 217.153.131.* 06.07.05, 11:33
      Aż musiałam policzyć ile ten makijaż kosztuje. Wersja pierwsza 1136,8 druga
      935,9 zł. Z tego co pamiętam, to hippisi raczej żyli skromnie.
    • Gość: ups Re: Makijaż w stylu hippie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:10
      abstrahujac od cen kosmetykow, to w tym pierwszym makijazu koszmarnie sie zre
      kolor ust (lekko w roz) z kolorem cieni do powiek.... brrrrr......
    • Gość: lula Re: Makijaż w stylu hippie IP: *.minsk.internetdsl.pl 07.07.05, 19:03
      ludzie ile te osmetyki kosztuja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      mogli by cos zrobic dla zwyklejszych kobiet
    • Gość: lubiąca makijaż Re: Makijaż w stylu hippie IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:37
      przecież wiadomo, że chodzi o reklame tych kosmetyków...we wszystkich
      czasopismach to wyglada tak samo...ja natomiast chodzę do sklepu bez listy
      kosmetyków, które polecają gazety tylko sama wyszukuję dobre i o podobnych
      właściwosciach na moją kieszeń...po co tyle jadu?? ;P
    • Gość: ankusia=) Re: Makijaż w stylu hippie IP: *.midicomsas.net / 217.153.219.* 21.08.05, 21:05
      kolezanko "stick" kazdy ma prawo wydac swoja opinie na dany temat!! i moze ktos
      nie zyczy sobie a zeby podwazac jego zfdanie!! mnie osobiscie tysh nie podoba
      mi sie ze piszesz w opini publicznej o swojej maturze z angole:/ wiec sie
      zatanow za nim powisz cios na kogos!! pozdrawiam
    • Gość: Małgosia. Re: Makijaż w stylu hippie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 18:09
      O co tu szum? Wiadomo, że jest to artykuł reklamowy, prezentujący makijaże, a
      poza tym ceny kosmetyków są różne i nie trzeba wybulać "pół pensji", żeby
      zafundować sobie makijaż w stylu hippie, jak go zwał, tak go zwał.
    • Gość: suzi Re: Makijaż w stylu hippie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:33
      sa zwykłe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka