IP: *.warsnet.pl 26.06.05, 00:13
czy któras z Was dziewczyny ma tatuaz??czy żałujecie decyzji -jak
zrobiłyście .Wiecie może ile kosztuje ta przyjemność:)?
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 00:30
      na pytanie ile kosztuje nikt nie udzieli ci odpowiedzi "w ciemno". cena tatuazu
      zalezy od tego ile kolorow (barwnikow) bedzie uzyte i jakie, od jakosci tych
      barwnikow, od stopnia skomplikowania wzoru, od jego wielkosci (i co sie z tym
      wiaze od czasu wykonania, czy bedzie to jedna sesja czy kilka), od tego, czy
      wzor jest na "gola skore" czy tez ma przykryc nieudany tatuaz lub rozbudowac
      istniejacy; czasami zalezy tez od tego, czy wzor katalogowy, wlasny czy
      indywidualny projekt tatuazysty (i czy zgodzisz sie na powtorne wykorzystanie
      wzoru, czy chcesz "kopyrajta ;); niestety zalezy od lokalizacji salonu (np.
      swietny tatuazysta ze Szczecina jest tanszy niz przecietniak w Warszawie), od
      doswiaczenia tatuazysty, od renomy salonu... czasami tez tatuazysci odmawiaja
      wykonania lub podbijaja stawke w zaleznosci od miejsca na ciele, ktore bedzie
      ozdabiane.
    • lady Re: tatuaż 26.06.05, 09:13
      Fuj, fuj, wbijanie brudu za skórę za własne pieniądze, nie dotknęłabym
      wytatuowanej skóry, obrzydliwe, bleehh...
      • Gość: ann Re: tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:15
        ja mam tatuaz na lopatce. zrobilam sobie jakies 2 lata temu zeby miec pamiatke
        po "szalonej mlodosci" :D i za jakies 40 lat wspominac jak kiedys bylo:) jak
        narazie nie zaluje.
    • Gość: marta Re: tatuaż IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.05, 11:41
      a ja załuje
    • Gość: Look At Me Now Re: tatuaż IP: *.zax.pl 26.06.05, 13:07
      JA mam tatuaż i nie żałuje. Robiłam go w Krakowie i jest zrobiony świetnie.
      Ostatnio byłam na badaniach i jak zobaczyła go lekarka to nie mogła przestać
      się nim zachwycać. Mówiła że widziała już tysiące tatuaży ale ten doskonale
      zrobiony. Decydując się na tatuaż ważny jest wzór i umiejętności kogoś kto ci
      będzie go robił. Cene trudno określić. NAjlepiej mieć sprawdzone studio. Mnie
      tatuowanie nic nie bolało a moja siostra wyła z bólu:)
      • ooluchna Re: tatuaż 28.06.05, 12:28
        Witam,ja również nie żałuje mam już go 5 lat:) Podrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka