Gość: AgaN IP: *.oho.com.pl 29.07.02, 11:05 Co polecacie z firmy Guerlain ( znam tylko meteroryty i jestem nimi zachwycona dlaetego jestem ciekawa Waszych opinii na temat innych kosmetyków - pielęgnacja i makijaż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gAndzia Re: co polecacie z firmy Guerlain? IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 29.07.02, 12:38 generalnie jakość nie warta ceny - moim zdaniem. uwielbiam meteoryty i balsam do ust z czerwonym winem, świetny jest tez mignight secret (po przebalowanej albo przepodrózowanej nocy) - ale on kosztuje normalnie w sklepie około 400 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: co polecacie z firmy Guerlain? IP: *.pl 29.07.02, 21:15 Ja dostalam meteoryty z okazji imienin chyba (jakis juz czas temu) i nie mam pojecia dlaczego tyle kobiet je chwali. Moze ja ich po prostu nie umiem uzywac, ale mam wrazenie, ze "cienie" sie najwyrazniej walkuja na powiekach. Czy to normalne, czy tylko ja mam pecha? Pozdrawiam. Julka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: co polecacie z firmy Guerlain? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.07.02, 21:50 A co mają meteoryty do cieni na powiekach? Przecież to puder rozświetlający, nie nadaje się do pudrowania powiek przed nałożeniem cieni. Ja jestem z meteorytów dość zadowolona, byłam bardziej na początku, teraz mi entuzjazm trochę ostygł i używam ich rzadziej, sądzę że lepsze są na zimę. jedno co mają absolutnie the best to zapach! A w ogóle to dzisiaj kupiłam coś, co może się okaże lepsze od meteorytów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: co polecacie z firmy Guerlain? IP: *.future-net.pl 29.07.02, 21:55 A co:)? Jak puder rozświetlający Shiseido, to faktycznie ejst super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: co polecacie z firmy Guerlain? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.07.02, 22:05 :-))) wcale nie! kosztowało 30zł!!! W Sephorze w Kraków Plaza na wyprzedaży były kolorowe pudry Bourjois, kojarzysz? takie zielone, fioletowe... No i wypróbowałam na twarzy fioletowy i olśnienie, może bluźnię, ale moim zdaniem wyrównuje cerę lepiej niż meteoryty a blask jest bardziej subtelny (te wyraźne drobinki w meteorytach mnie wkurzają), cera matowa, ale promieniuje, no nie wiem jak to opisać. Pani (urocza! uwielbiam tę sephorę, czuję się tam jak księżniczka nawet jak nic nie kupuję) powiedziała że ten puder jest zwłaszcza do sztucznego oświetlenia, ale mam zamiar wypróbować go też w dzień. I cudnie pachnie. dodatkowe plusy: chciałam próbkę serum detoksykującego eris, nie było, pani nałożyła mi do małego pudełeczka całkiem sporo i dołożyła jeszcze dwie próbki L'oreala, znalazłam je dopiero w domu wo torbie, wcale o nie nie prosiłam. Jak ja to kocham! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: co polecacie z firmy Guerlain? IP: *.future-net.pl 29.07.02, 22:10 Zazdroszczę pani miłej, u nas (w Wawie) panie w Sephorach są zołzy:) A pudrów nie kojarzę, musze zobaczyć w perfumerii:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: co polecacie z firmy Guerlain? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.07.02, 22:12 To się pospiesz bo one dlatego były na wyprzedaży, ze są z tej starej serii i podejrzewam że jak się skonczą, to na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kujawianka Re: co polecacie z firmy Guerlain? 29.07.02, 15:36 generalnie to sie Andzia nie wypowiadaj, bo za malo wiesz raz piszesz ze cos jest swietne, a tuz wczesniej, ze niewarte swojej ceny Odpowiedz Link Zgłoś