Dodaj do ulubionych

Krem wybielający przebarwienia w lecie - można?

IP: *.ztpnet.pl 06.07.05, 17:34
Dziewczyny, mam spore przebarwienia na twarzy. Czy mogę teraz używać jakiegoś
kremu wybielającego? Jakiego? Poradźcie coś. Nie chcę czekać do jesieni.
Przez całe lato zostaję w mieście, używam wysokich filtrów. Może jest coś co
mi teraz pomoże?
Obserwuj wątek
    • Gość: ###%### Re: Krem wybielający przebarwienia w lecie - możn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:50
      Najlepiej udaj się do dermatologa i jego zapytaj o radę jaki krem będzie dla
      Ciebie najlepszy.
    • Gość: studentka Re: Krem wybielający przebarwienia w lecie - możn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:50
      witam!
      ja uzywam kremu wybielajacego przebarwienia firmy FLOSLEK kosztuje ok 16
      zl,skuteczny i dziala juz po pierwszym uzyciu,tylko ze nie wiem czy mozna go
      stosowac do twarzy musialabys sie zapytac w aptece farmaceute! pozdrawiam
      • Gość: STUDENTKA Re: Krem wybielający przebarwienia w lecie - możn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:53
        a jezeli chodzi o wypowiedz osoby wyzej to ja byla z przebarwieniami u
        dermatologa powiedziala mi ze nie da sie ladnie wybielic skury, ze jak juz to
        tylko na BIAŁO a wyobraz sobie jak to musi ochydnie wygladac, i ze taka masc
        kosztuje ok 100 zl a nawet wiecej,wiec wydaje mi sie ze fajny bylby ten krem co
        ci wyzej napisalam i chyba nie trzeba recepty:) ? pozdrawiam
        • justa_79 Re: Krem wybielający przebarwienia w lecie - możn 06.07.05, 19:04
          skóry z kury? ;)
    • suzzzi Można 06.07.05, 17:57
      Np krem drula supra forte. Działa.
      Ale chroń się od słońca, bo po prostu nie będzie efektu, jeśli będziesz się
      smarować kremem, a mimo to wystawiać buzię na słońce.
    • Gość: emmma Re: Krem wybielający przebarwienia w lecie - możn IP: *.ztpnet.pl 07.07.05, 19:18
      Dziękuję, dziewczyny za odpowiedzi i porady :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka