Dodaj do ulubionych

TANIE SZAMPONY NAJLEPSZE!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:01
pokrzywowy zwykly za 2,80 zł i inne takie zauwazyłam ze sa o niebo lepsze niz
te z górnych pólek!kto sie z tym zgadza niech napisze!pozdr.
Obserwuj wątek
    • meana Re: TANIE SZAMPONY NAJLEPSZE! 06.07.05, 21:15
      Też tak uważam,ostatnio postanowiłam kupić szampon Ziaji do włosów farbowanych
      ok 5 zł. Narazie jestem bardzo zadowolona.Odżywke też kupiłam,rewelacja.Polecam.
      • Gość: rzadkowlosa Re: TANIE SZAMPONY NAJLEPSZE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:26
        ja mam rzadkie, cienkie i wypadajace wlosy..:( na wypadanie wlosow dobry jest
        szampon z czarnej rzepy(taki zwykly, niedrogi).. zauwazylam tez ze podczas
        stosowania szamponu z Avonu z jasminem i zen-szeniem przestaly mi wypadac wlosy
        co mnie zdziwilo, bo myslalam ze te szampnony z Avonu tylko ladnie pachna i nie
        wiecej:) milo sie zaskoczylam w kazdym razie..ale powrocilam znow do czarnej
        rzepy... i wydaje mi sie ze te tanie szpmpony sa dobre bo nie zawieraja tyle
        chemii co te drozsze szampony.. a po prostu ziola ktore sa dobre na wszystko..:)
        • Gość: ania Re: TANIE SZAMPONY NAJLEPSZE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:45
          to prawda ze tansze sa lepsze i ładniejsze wlosy po nich sa ..już sie
          przekonałam o tym dawno!te drogie niszcza włsoy bo to sama chemia..!
    • bluean Re: TANIE SZAMPONY NAJLEPSZE! 06.07.05, 21:48
      Zgadzam się.Obecnie używam Polleny zioła polskie z czarnej rzepy a wcześniej
      miałam szampon loki taki w białej butelce za 2zł z podobnym składem chemicznym
      tylko bez ziół ale za to z panthenolem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka