Gość: ewa IP: *.2city.net 07.07.05, 13:29 nawilzajacy jak woda ,nie natluszczajacy skory znacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikams75 Re: balsam 07.07.05, 13:58 moze YR taki w sprayu, niebieskie opakowanie, napisane ze nawilza 48 godz. Z tymi godzinami przesadzili, ale wlasnie jest taki wodnisty, ladnie sie wchlania, ale i lekko (naprawde lekko) natluszcza. Bardziej "wodnego" nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: balsam IP: *.2city.net 07.07.05, 14:02 nie znam tej firmy a jakis znany ?podobny do nivea ,ich zapach mnie drazni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afternoon Re: balsam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:17 Polecam Garnier ujędrniający ( w żółtej buteleczce ) - jest lekki, nie pozostawia uczucia lepkości, a doskonale nawilża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Re: balsam IP: *.xdsl.tiscali.nl 07.07.05, 17:17 A ja polecam Garnier czerwony.Moze sie wydawac gesty ale dobrze sie wchlania.I szybko,fajnie nawilza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annan_ Re: balsam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:17 niezle sa L'oerala i Garniera: nie maza sie, dobrze wchlaniaja. nie polecam avonu: kiedy posmaruje nim nogi przed snem, jeszce rano moze zbierac go ze skory palcem (mam wrazenie, ze nie tylko sie nie wchlania, ale jeszcze zwieksza swa ilosc na skorze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annan_ Re: balsam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:51 a o jaka firme pytasz? l'oreal: nutrilift, garnier do skory bardzo suchej (pomaranczowe opakowanie), a avon - taki pachnacy (zapach mnie skosil i to mnie pogrzebalo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumbala Re: balsam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:10 A ja powiem tak: dove- dla mnie sie nie nadaje- lepki choc fakt skora gladka, ale zapach tez meczacy.. nive- tylko lotion pozostale moim zdaniem albo ciut za geste albo troche lepki- ale nie tak jak ten nivea garnier- na podstawie 3 probek- lepki- poza tym calkiem fajny a uzywam? YR- serie owocowe wlasnie dlatego ze nie czuje potem tej lepkiej warstewki, sa cudowne, ale dla niektorych moga miec zbyt intensywne zapachy, noi cena - 20zl za 400ml- starcza na 2-3 miesiace!!! Sa naprawde super seria Les plaisires des nature Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: balsam IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:22 Dulgon 24 h z niebieską nakrętką (napisane na nim chyba do skóry normalnej) Prawie jak woda ;-). I tanio wychodzi bo oopakowanie 400 ml. Odpowiedz Link Zgłoś