Gość: Olivia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:13 Witam, bylam dzis na oczyszczaniu twarzy i chcialabym sie zapytac jak mam teraz dbac o cere, aby jak najdluzej byla taka ladna. Jakies maseczki itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmm...? Re: Po oczyszczaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:39 To kosmetyczka ci nie powiedziała!? W końcu od tego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaika Re: Po oczyszczaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:43 Ja po oczyszczaniu u kosmetyczki miałam piękną cerę... szkoda tylko, ze po 2-3 tygodniach wyskoczyło mi pełno krost ropnych... No i 50 zł w plecy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Po oczyszczaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:50 gdzie płacisz 50 zł???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Po oczyszczaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:06 Więc mi kosmetyczka poleciła kupić pastę Lassari, (ok.2zł) glinkę zieloną, najlepiej do zrobienia samemu, chociaż można też kupić gotową za ok. 20zł, peeling enzymatyczny i koniecznie myć twarz żelem antybakteryjnym (polecam Oxy Żel (17zł) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Po oczyszczaniu IP: *.btk.net.pl 11.07.05, 12:27 To po prostu maść cynkowa :o) Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_morska Re: Po oczyszczaniu 11.07.05, 13:23 zel oxy - gdzie go znalazlas??? bo ja nigdzie w wawie nie moge tego cuda dorwac... a szkoda, bo jak dla mnie byl najlepszy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Po oczyszczaniu IP: *.crowley.pl 11.07.05, 13:34 gdzie bylas u kosmetyczki ? ja tez sie wybieram ale nie wiem do kogo bo ide pierwszy raz, jestem z Krakowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivia Re: Po oczyszczaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:48 dzieki za wszytskie rady. Jestem z zachodniej polski wiec nie polece Ci nikogo w Karkowie, przykro mi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaszika Re: Po oczyszczaniu 11.07.05, 17:20 Czesc! ja Ci polecam naprawde dobra kosmetyczke z Krakowa chodze do niej juz kilka miesiecy i jestem niesamowicie zadowolona . Po oczyszczniu nigdy mi sie nic nie babra ! I doradzi ci jak dbac o skoer!! Odpowiedz Link Zgłoś