Dodaj do ulubionych

zmora..... odstające pośladki.

IP: *.aster.pl 11.07.05, 15:50
kochane fotrumowiczki,
moja zmorą są dość pełne, wystające pośladki przy waskiej talii i waskich
udach. Jak ćwiczyći czym się powinnam smarować, żeby nie stracic w talii (
jest o.k.), a na pośladkach. Jak cwiczylam aerobik, to mialam ramiona i lydki
jak zapalki, wyrobione uda i dalej wystające pośladki. Co mam zrobić?
Obserwuj wątek
    • pump_it_up Re: zmora..... odstające pośladki. 11.07.05, 16:14
      Masz super figure, powinnas sie cieszyc!! Ja nie mam prawie wcale tylka i nad
      tym ubolewam. Masz super kobieca figure i nie mysl, zeby sie odchudzac. Pelne
      pupe sa mile dla oka.
      • Gość: to ja Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.aster.pl 11.07.05, 16:21
        ale nie za bardzo, no i spodenki odstają w pasie. Spodnice, szorty też. Jak
        sobie z tym dac rade? Zwłaszcza, gdy przyjdzie się rozebrać na plazy.
        A swoja drogą to mile, ze nie komentujesz wystających tylkow, tak jak inne
        panienki.
        • ziyi Re: zmora..... odstające pośladki. 11.07.05, 16:56
          Co to za zmora? Okragle posladki i szczupla talia i uda to jest wlasnie to co lubia faceci! Czego tu sie wstydzic?
        • Gość: gosc:) Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 21:19
          też mam taki tyłek odstajacy, wąskie biodra i żyję. nawet dobrze mi sie z tym
          zyje i nigdy nie probowalam zmienic. moj mezczyzna uwaza to za seksowne.
          a ciuchy tez mozna dobrac... kazdy ma jakies swoje fasony w ktorych wyglada
          lepiej lub gorzej...
      • Gość: liss.ek Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.icpnet.pl 11.07.05, 16:23
        Podpisuję się!
        • Gość: kira Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.xdsl.tiscali.nl 11.07.05, 16:42
          Tylko polubic :)
          • Gość: Joasiak Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 11.07.05, 16:51
            popieram. szczególnie, ze sama mam takowe pośladki(taka póleczka się nad nimi
            robi...) i bardzo mi się podobają. mojemu chłopakowi jeszcze bardziej. a
            spodnie kupuj biodrówki, tylko te nie odstają:-)))
            • mikams75 Re: zmora..... odstające pośladki. 11.07.05, 20:18
              tez mam wystajacy okragly tylek i wlasnie jest problem z biodrowkami, bo
              przedzialek u tylka wystaje. Wyzsze spodnie (no ale tez nie takie do pasa) sa
              duzo lepsze, bo wygladaja jak biodrowki, choc nimi nie sa.
              • Gość: gosc:) Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 21:21
                ja kupuje spodnie w pasie wysokie i dopasowane ale poza tym luzne.
                ostatnio bardzo dobry zakup zrobilam w top secret, a ze rozne firmy zazwyczaj
                kolejne kolekcje opieraja na tym samym wykroju tylko zmienia sie tkanina,
                pewnie caly czas mozna tam kupic spodnie dopasowane odpowiednio do figury
    • Gość: Madzia Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:00
      No wiesz,
      wiele bym dala za odstajace posladki
      toz to zaleta a nie wada
      raczej podkreslac te zalete a nie walczyc z nia :)
      • Gość: paulinka Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 17:05
        A jesli juz nie umiesz ich zaakceptowac to moze spróbuj 8 ABS na pośladki. To
        niezly trening. Miesnie naprawde pracują a po 8 minutach nie czuje sie posladków
        :P:)
        • Gość: Moni_80 Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:32
          A może masz po prostu hiperlordozę lędźwiową ( część kręgosłupa w odcinku
          lędźwiowym jest zanadto wypchnięta do przodu i wtedy pośladki wyglądają jakby
          odstawały i były duże, choć takie nie są). Jeśli to jest hiperlordoza to tutaj
          pomóc moze tylko odpowiednia gimnastyka. Nie radzę tego zaniedbać, bo w
          przyszłości pojawią się bóle w tym odcinku. Dlatego skieruj swe kroki do
          ortopedy. Przy hiperlordozie nie radzę ćwiczyć na własną rękę, bo można ją
          pogłębić, lecz skonsultować z lekarzem.
          • Gość: gogo Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.mt.pl / *.mt.pl 11.07.05, 20:48
            ja tez mam takie ;-( nie jestem zadowolona ! choc na nowej reklamie samochodu
            megane machaja wlasnie takimi tylkami - dla mnie reklama glupia jak cos ! :/
            a tylek ladnie wygladal tylko jak mialam sporo niedowage teraz mam niby ciagle
            gorna norme wagowa- ale tylek wielki jest ;-( nie rozwalony ale taki nadmuchamy-
            ciezko mi kupic fajna spodnice ;-(
            • Gość: neo Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.aster.pl 11.07.05, 21:00
              no, u mnie to niby jest jędrny, ale ostatnio jest go wecej i tu się zaczyna
              problem. Na ATB nie mam funduszy, więc z chcecia sie dowiem, kto pracuje na
              ladne posladki w domu. Jakie sa skuteczne cwiczenia, metody. A moze cos dietka
              zadziala????

pozdrawiam forumowiczki
              • Gość: reni Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 11.07.05, 21:27
                Proponuję przyjrzeć się Jennifer Lopez :-) Piękne, odstające pośladki
              • Gość: Fitness Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:40
                http://www.fit.pl/ciwcz_z_nami_posladki.htm<a
                href="http://www.fit.pl/ciwcz_z_nami_posladki.htm">www.fit.pl/ciwcz_z_nam
                i_posladki.htm</a>
                • Gość: Fitness Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:40
                  www.fit.pl/ciwcz_z_nami_posladki.htm
    • Gość: miłosnik tyłkowy Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:49
      Tyłeczek odstający jest B O S K I. Ja uwielbiam i jestem uzależniony od takich
      tyłków. Mniut.

z tyłeczkowym pozdrowieniem,

posiadacz jędrnego tyłka

• Gość: neo Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.aster.pl 11.07.05, 22:53

Boskie to sa dopiero tylki facetow . ah, jedrne i jak odstajace! Zwlaszcza u
        wysportowanych. A jak wygladaja w stringach, nie?

papa
      • Gość: as pik Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.aster.pl 11.07.05, 22:58
        a duzo takich tylkow wiodziales ekspercie?
    • Gość: Lara Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:35
      Rozumiem Cię doskonale :( Problem ze spodniami: chcę kupić sobie o takie, biorę
      jest ok, bo są idealnie dopasowane do nóg, ud, ale przez pupę sie nie
      przecisną! Więc muszę brać o rozmiar większy, żeby weszły na pupę, ale wtedy
      czuję, że w talii i nogach są za duże. I masz babo placek :/ Łączę się z tobą w
      bólu (zadne cwiczenia mi nie pomogły, jedynie cellutit od nich zniknął i skóra
      stała się gładsza...)
      • Gość: neo Re: zmora..... odstające pośladki. IP: *.aster.pl 12.07.05, 11:40
        Witam Laro!

nie wiesz może, czy i co komuś pomogło?
        Mnie jakoś pochlebne wypowiedzi osób na forum nie pomogły. Komplementy ( od
        narzeczonego) komplementami, a swoją drogąto należy jakoś się ubrać i wyglądać.
        Zawsze w biodrówkach chodzić nie będę.... Zwłaszcza do pracy. Jest tyle
        spódnic lnianych, lejących się których noszenia chyba nie tylko ja będę musiała
        się wyrzec....
        Chyba że jakaś dobra dusza opisze co pomogło jej lub koleżance itp. No bo ile
        można rezygnować z czegoś i kupowac ten sam fason, rezygnować na starcie w
        przymierzalni i miec z tego powodu zły humor? Mnie to irytuje, jak widzę
        ubranie - spódnice odpowiednią na wyjscie, nawet droższą, bo dobrze uszytą, z
        porządnego materiału i muszę odłożyc, bo ogolne wrazenie nie jest takie i tak
        samo będe wygladać, jak kupię mniej dopracowaną.

Więc proszę w imieniu swoim i wielu innych dziewczyn, kobiet o porady.
        Może się uda....?

Pozdrawiam forumowiczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka