Dodaj do ulubionych

depilacja pęsetą bikini

18.07.05, 14:32
czy po wyrwaniu wlosków pęsetą z okolic bikini zostaną jakieś czerwone slady,
krostki itp ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Edyta18 Re: depilacja pęsetą bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:36
      Ja depilowałam pęsetą wczoraj i miałam lekkie zaczerwienienie, które po
      kilkunastu minutach już zniknęło. Na razie żadnych krostek i śladów. Jedynie
      boję się że mi zaczną włoski wrastać. Czy któraś z pan depilowała tak? I czy
      włoski wrastały?
      • Gość: annan_ Re: depilacja pęsetą bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:24
        ja raz z nudow to zrobilam, ale tylko z przodu (wyksubalam sobie tak, by pozostal szykowny paseczke :) nizej, sila rzeczy, nie siegnelam. niestety, wlosy wrastaja jak szalone. w kazdym razie u mnie. norlamnie sa grube i sztywne, a po wyrwaniu robia sie takie slabe, ze polowa nie przebila sie. dluzej zeszlo mi z wyrwaniem tych wrastajacych wloasow niz wczesniejszy zabieg, wiec dalam sobie luz. zreszta, to zbyt czasochlonne.
    • Gość: ania Re: depilacja pęsetą bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:18
      ja tak robię czasem i wrastają okropnie :( nie wiem co z tym robić
    • adam.dazim Koniecznie nalezy stosowac pling 18.07.05, 17:49
      najlepiej taki do twarzy poniewaz skora jest tam bardzo delikatak
      piling zapobiegnie wrastaniu wloskow
    • Gość: :) Re: depilacja pęsetą bikini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:55
      puknij sie w glowe !!!!
    • mattbel Re: depilacja pęsetą bikini 18.07.05, 17:57
      niedawno to zrobilam i na razie nie wrastaja. tzn zaczynaja juz odrastac
      niektore, ale nie wrastaja. pierwszego dnia moze jest lekkie zaczerwienienie,
      ale podraznienie i tak jest duzo mniejsze niz przy goleniu.
      • Gość: wrgt Re: depilacja pęsetą bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:02
        wrastają strsznie, mam od tego mnóstwo strupków, i czerwonych miejsc, i do tego
        jeszcze czarne kropki, bleh, ale robie to z przyzwyczajenie i dlatego że nie mam
        lepszego sposobu na depilację
        • Gość: kasia Re: depilacja pęsetą bikini IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.05, 16:26
          mi tez strasznie wrastaja, koszmar :(( efekt przez kilka dni jest super, ale
          potem po prostu koszmar..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka