Dodaj do ulubionych

korci mnie VICHY Reti-C

IP: POZNANNT* / 195.95.19.* 12.08.02, 09:25
poniewaz mam dosc smarowania sie Differinem co drugi wieczor zastawiam sie
nad kremem z retinolem, by sie wygladzic i wit.C, by sie rozjasnic
i by przestraszyc te zblizajaca sie 30tke, a kysz kysz...
jak bede ja straszyc dosc regularnie przez te nastepne 2 lata, to moze nie
przyjdzie??? :-)))

Koralik
Obserwuj wątek
    • helena25 Re: korci mnie VICHY Reti-C 12.08.02, 10:09
      Koraliku :-)))
      Pisalam o tym z 15 juz chyba razy, ale dla Ciebie napisze ponownie :-))
      Ja szczerze polecam RetiC pod oczy i na noc, bo dla mojej tlustej cery dzienny
      RetiC jest ta gesty i za tepy.
      Swego czasu mozna bylo kupic fajne sety promocyjne: kupujac jeden krem np. na
      noc dostawalas miniowki kremow uzupelniajacych tzn. pod oczy i na dzien + chyba
      jeszcze preparat do demakijazu 3 w 1 (b.b. fajny)

Nie wiem jak sie cenowo ksztaltuje ten kremik superretinolowy w metalowej tubie
      L'Oreala, ale moja przyjaciolka byla zadowolona. Jezeli ktos wie i zna,
      napiszcie prosze.
      Pozdrawiam
      H.
      • roodanaserio Re: korci mnie VICHY Reti-C 12.08.02, 14:16
        A ja tez polecam pod oczy - sama uzywam, jest doskonaly i wydajny - nawet nie
        pamietam, kiedy kupilam te tubke i ciagle jest :)

Do twarzy z wit. C nie uzywalam Vichy, wiec nie bede mowic. Z tego typu mialam
        kiedys Synergie [jest teraz jakas nowsza odslona tego kremu], a teraz HR. Jest
        doskonaly zwlaszcza po imperzach, nocnych hulankach, siedzeniu w dymie itp.

r
        • Gość: agul Re: korci mnie VICHY Reti-C IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.08.02, 14:20
          Ja tez sie skusilam na retiC pod oczy i zrezygnowalam z mojego ukochanego Iod
          Diora, bo stwierdzilam, ze juz za stara jestem na zwykle nawilzanie i musze
          miec cos mocniejszego:))
          Na razie mam dopiero kilka dni, ale juz mi sie podoba, ladnie sie wchlania i
          chyba troche rozjasnia, chociaz mozliwe, ze to akurat sobie wmowilam - mam
          lekkie tendencje do wmawiania sobie cudownych wlasciwosci kremow:)))
        • Gość: Helena Re: korci mnie VICHY Reti-C IP: 213.134.140.* 12.08.02, 14:31
          Aha...
          zapomnialam. Jezeli Vichy to dla Ciebie szarpniecie sie, nie sledze watkow
          finansowych :-))),
          to jest cos fajnego jako pewnego rodzaju zastepstwo - przyjemna seria AA Face z
          wit.C i koenzymami Q10* i R. Lekkie, przyjemne, tansze pewnie niz Vichy a
          dzialanie moze miec podobne - lekko przeciwzmarszczkowe, zapobiegawcze i
          nawilzajace. Mialam kremy dzien, noc i oczy w probkach i mile to w uzytkowaniu.
          Pozdrawiam
          H.

* Q10 to gigant :-))) Znam 50-tke, ktora wyglada jak 30-tka i bierze to od
          baaardzo dawna. Pewnie, ze to tez geny, ale doustnie brac Q10 nie zaszkodzi a
          jak ma dac takie efekty jak u niej to bogu dziekowac.
    • coralin Re: korci mnie VICHY Reti-C 12.08.02, 15:04
      Ja radzę wcześniej przetestować, bo mnie Reti C nie służy za dobrze(wit. C
      niektórych uczula!)i rozważyć leciutki krem multiwitaminowy z retinolem St.Ives-
      dla mojej mieszanej skóry świetny.
      • silie Re: korci mnie VICHY Reti-C 12.08.02, 16:41
        Nawet Basia bardzo chwaliła ten pod oczy z retionelm St.Ives; a dla mojej
        suchej skorki tez sie nada??
        pzdr, s.
        • coralin Re: korci mnie VICHY Reti-C 12.08.02, 17:06
          Ale ja pisałam o kremie do twarzy z retinolem St.Ives stosowanym wczesną
          wiosną. Krem pod oczy ma chyba wit.K(nie używałam).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka