Dodaj do ulubionych

BLONDYNKA na BRĄZ

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.07.05, 19:49
jestem naturalna blondynka i chciałąbym włosy przefarbowac na ciemny brąz. Czy
którac z Was robiła juz taki eksperyment? chciałabym wiedzieć czy efekty sa
zadowalające, bo sama boję się że bede musiała sie potem męczyc z niewłaściwym
kolorem.
z góry dzięki :)
Obserwuj wątek
    • edavenpo Re: BLONDYNKA na BRĄZ 22.07.05, 20:28
      Uwazaj z tym ciemnym brazem... Jesli wezmiesz jakokolwiek farbe 'Ciemny Braz' to wyjda ci czarne wlosy.

Idz do fryzjera i niech ci doradzi jakis ladny orzechowy braz czy cos w tym stylu...

Jesli chcesz to zrobic w domu to koniecznie zacznij z jasniejszymi odcieniami: orzech, jasny braz itp.
    • Gość: mimi Re: BLONDYNKA na BRĄZ IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 22.07.05, 22:36
      A ja radze sprobowac z ciemnym blondem (wyjdzie ciemniej niz na opakowaniu) a
      potem - o ile nadal bedziesz chciala, schodzic o ton lub dwa. Z doswiadczenia,
      swojego i znajomych wiem, ze najlepiej wyglada sie w kolorze o dwa tony
      jasniejszym lub ciemniejszym, no i odrosty nie sa wtedy nieustajacym zrodlem
      klopotow. Aha, i po takiej drastycznej zmianie (z blondu na ciemny braz) ciezko
      wrocic do swojego wyjsciowego koloru, pozostaje czekac az odrosna albo
      zdekoloryzowac.
      Ja dlugo bylam blondynka potem dlugo prawie brunetka (wlasnie ciemny braz), moj
      naturalny kolor to mysio-ciemny blond-jasny braz, i dopiero niedawno odkrylam
      ze najlepiej mi wlasnie w kolorach oscylujacych wookol jasnego brazu (goraca
      czekolada, z lekkimi tonami ciemnego blondu i zlotego brazu). Powodzenia ;)
    • dziewczynazbagien Re: BLONDYNKA na BRĄZ 22.07.05, 22:46
      ja bym na Twoim miejscu tego nie robiła. tez jestem naturalna blondynka i przez
      kilka lat rmalowalam wlosy inaczej niz "natura chciała"czyl;i na brazy
      czerwienie fiolety i jak poszlam do mojej fryzjerki a jest ona mistrzem
      fryzjerskim i zna sie na rzeczy powiedziala mi ze najlepiej kobieta wyglada
      kiedy mocno natury nie poprawia.i ja wrocilam do swojego pierwotnego koloru
      wlosow i wygladam zajebiscie, i nie mam zamiaru juz nic kombinowac.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka