Dodaj do ulubionych

Mary Cohr - polecacie?

12.08.02, 15:49
Kosmetyczka zaopatrzyla mnie w probki kremow firmy Mary Cohr. Zanim sie
zdecyduje kupic (nawet nie wiem ile te kremy kosztuja), chcialam sie
poradzic, czy sa cos warte? Czy ktoras z Was uzywa kosmetykow tej firmy?
Pozdrawiam - Preta
Obserwuj wątek
    • Gość: Monczus Re: Mary Cohr - polecacie? IP: *.thiemedsl.t.subnet.rcn.com 12.08.02, 16:17
      Ja rowniez z polecenia kosmetyczki zaopatrzylam sie w krem pod oczy - troche za
      rzadki (czasami za duzo sie wycisnie z tubki), ale efekty naprawde sa. Kremik
      bardzo delikatny, nie wiem co prawda na ile wydajny (uzywam od 3 tygodni). Jako
      pierwszy z kremow, ktore uzywalam, dosc skutecznie eliminuje cienie pod oczami.
      Szybko sie wchlania, nie pozostawia tlustej warstewki.

A probki, ktore ja dostalam:

Maseczka z glinka oczyszczajaca- b.wydajna (starczyla mi na 3 razy taka malenka
      tubka i naprawde fajnie oczyszcza.

Krem nawilzajacy matujacy do tlustej/odwodnionej cery - b. lekka konsystencja,
      ladnie sie wchlania, ale z tym matowaniem nie bardzo.

Ogolnie - chyba warto. Ja tam planuje sie skusic na te magiczne serum
      nawilzajace i lagodzace...

• preta Re: Mary Cohr - polecacie? 12.08.02, 16:32
        Ja wlasnie mam serum i krem przesciwzmarszczkowy. Wydaje mi sie, ze sa niezle,
        ale to dopiero 2 dni. No i kwestia ceny. Czy te kremy sa b. drogie? Pozdr. Preta
        • Gość: Monczus Re: Mary Cohr - polecacie? IP: *.thiemedsl.t.subnet.rcn.com 12.08.02, 16:35
          Wiesz, jesli mnie pamiec nie myli to kremy byly w granicach 60-70 zl. A to
          serum chyba 100-120 zl. Ja za krem pod oczy zaplacilam 71 zl.
          • preta Re: Mary Cohr - polecacie? 12.08.02, 17:01
            Monczus - Dzieki za ceny! Chyba sie skusze... :-)
            Preta
            • Gość: Monczus Re: Mary Cohr - polecacie? IP: *.thiemedsl.t.subnet.rcn.com 12.08.02, 17:07
              Ja tez, ale jako ze nie jestem w Polsce musze zamawiac przez internet, a jakos
              ak sie sklada, ze sieciowe ceny sa wyzsze, np. serum kosztuje $38. Coz, ale na
              zime i przegrzane biura, klasy itp. chyba sie przyda...P. kosmetyczka polecala
              mi jeszcze emulsje na cellulit - gdybys potrzebowala (cane tez ok. 70 zl.
              Przypomnialam sobie, ze w moim gabinecie byla jaks promocja, ze przy zakupie
              serum mialas krem za polowe ceny. Moze warto sie podpytac?
              • preta Re: Mary Cohr - polecacie? 12.08.02, 17:14
                Monczus - dzieki za rady. No tak - moglam od razu po zabiegu wypytac o ceny,
                ale porwalam tylko torebke z gratisowymi probkami i nawet nie patrzac co tam
                mam pomknelam do pracy. Zreszta nazwa Mary Cohr kompletnie nic mi nie mowila i
                myslalam, ze po prostu probki skoncza gdzies na dnie kosmetyczki. Ale pierwsze
                smarowania wypadly calkiem niezle, wiec dlatego tak wypytuje o te kremy.
                Gdyby tak u kosmetyczki byly jakie znizkowe, promocyjne ceny, to byloby
                swietnie. Kremu na cellulitis na szczescie (mimo "podeszlego" wieku) nie
                potrzebuje, ale to serum i krem przeciwzmarszczkowy sa kuszace.
                Dzieki raz jeszcze, pozd. - Preta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka