Dodaj do ulubionych

Zespół Limits na wesele ??

09.08.06, 08:15
Ja wiem ze na tym forum było już cos o zespołach na wesele, i że nawet ktoś
wspomniał o nim, ale to była maleńka tylko wzmianka. A ja bym chciała poznać
opinie ludzi, którzy go mieli na swoim weselu, lub którzy bawili się przy ich
muzyce. Z góry dziękuje za wszystkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Zespół Limits na wesele ?? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.08.06, 10:07
      ja bawiłam sie na weselu przy ich muzyce w zeszyłym roku we wrześniu, świetnie
      grają, sama chciałam ich na swoje wesele ale niestety mają zajęty termin.
      pozdrawiam i polecam.
      • Gość: radekd Re: Zespół Limits na wesele ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:23
        Witam!
        Według mnie to jeden z najlepszych (jeśli nie najlepszy) zespół z okolic Cze-wy.
        Byłem 2 lata temu na weselu u przyszłej szwagierki (chyba tak to się nazywa).
        W kwietniu grali na moim weselu. Bardzo dobrze radzą sobie z prowadzeniem
        zabawy. Mają kilka swoich utworów i przerywników artystycznych (mini-pokaz
        magii), w przeciwieństwie do innych zespołów nie grają z playbacku ani nie
        wykorzystują cudzych podkładów z internetu tylko sami je tworzą. Videooperator z
        20 letnim stażem potwierdził, że to jeden z najlepszy zespołów jakie słyszał i
        będzie go szczerze polecał.
        Sam zespół jest bardzo miły, można dogadać każdy element wesela.
        Tu adresik do ich stonki limits.com.pl/index.htm - tworzył ją sam pan
        Gołda (nie tak źle jak na muzyka).
        • Gość: Disco Polo Re: Zespół Limits na wesele ?? IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 18.08.06, 01:55
          nich nam żyje krypto reklama ... niech żyje nam !!!
          Myślę że można sobie darować tak piękny wpis o tym,
          o ile nie najlepszym zespole ;)
    • ona_misia1 Re: Zespół Limits na wesele ?? 10.08.06, 12:51
      Dziękuje za odpowiedzi :) Już też wybrałam ich na swoje wesele,i cos czuje ze
      nie będziemy tego załowac. Pozdrawiam
    • Gość: Anka Re: Zespół Limits na wesele ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 13:20
      Strasznym disco polo zajeżdża na odległość,ja bym ich nie wzięła, a poza tym
      wesele to nie cyrk, żeby pokazy magicze urządać, tylko zabawa rodzinna
      • ona_misia1 Re: Zespół Limits na wesele ?? 11.08.06, 16:34
        A kto powiedział ze rodzina będzie sie żle bawiła przy takich sztuczkach ??
        Widziałam kasete wideo z tymi sztuczkami i sie nieżle na nich ubawiłam ,wiec
        jak nie widziałaś to nie mów !!
        • Gość: gość Re: Zespół Limits na wesele ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 18:24
          Posłuchałem tego co jest na stronie i stwierdzam że ten zespół jest przeciętny.
          Ktoś napisał żę nie grają z playbacku :) a jak nazwać to co robią :)
          Półplayback :) W częstochowie mase jest takich zespołó przeciętnych jak ten.
          Pozdrawiam bez podniety!!
          • Gość: klara Re: Zespół Limits na wesele ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 14:22
            A mnie tam oni odpowiadają , grali u mojej siostry i kazdy super sie bawił . I
            na pewno nie grali z pleybecku
            • Gość: gośc Re: Zespół Limits na wesele ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 14:41
              To się właśnie nazywa półplayback :) czyli po polskiemu grają z wcześniej
              nagranych na dyskietkach podkładów i troszkę dogrywaja ale nie wiele :) Muzyka
              na żywo jest wtedy kiedy np. jest zwykła pianino, gitary prawdziwa perkusja
              itd.. wtedy nazywa się to na żywo. Ten zespół zwany dyskietkowcami to nic inego
              jak pisco polo :) Ale nie zmienia to faktu że tacy czy inni potrafią zabawiać
              na weselach :) Pozdrawiam
              • Gość: An... Re: Zespół Limits na wesele ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:27
                Uważam że zespół Limits jest jednym z lepszych zespołów, grali u mnie na weselu
                i wszyscy goście byli nimi zachwyceni. Jeśli to chłam to czemu ludzie mają tak
                napięte terminy,trzeba się umówić przynajmniej 1,5 roku wcześniej. I o dziwo
                dwie pary po naszym weselu wzięły ten sam zespół. Pozdrawiam Limits.
                • Gość: radekd Re: Zespół Limits na wesele ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 01:21
                  Do "Disco Polo" - to nie krypto reklama - tylko głos zadowolonego klienta.
                  Co do grania - naprawdę robią to bardzo dobrze.
                  Pokaz magii (czy też inne przerywniki) - to nie żaden cyrk tylko dość ciekawa
                  zabawa, która na kilka minut przyciąga uwagę gości, którzy zresztą biorą w tym
                  czynny udział.
                  Opinia videooperatora - to nie było jakieś tam słodzenie bo to człowiek, którego
                  znam od dziecka (co nie zmienia tego, że jest on profesjonalistą - ponad 20 lat
                  w zawodzie) i powiedział co mu się nie podobało a co mu się podobało na weselu
                  bez owijania w bawełnę.
                  Strona internetowa - gdy byłem z zaliczką zgadałem się z panem Gołdą, że właśnie
                  ją robi - pokazał mi rezultaty - a ja dałem mu kilka dobrych rad (jestem
                  informatykiem), do których jak widzę się zastosował (to 2 wersja tej strony).
                  • Gość: iza Re: Zespół Limits na wesele ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 10:51
                    to miło że Jesteś zadowolony, ale nie wpadłeś na to że ten video operator to
                    rodzina z Panem Gołda, a ponadto gwarantuję Ci że ten operator nie pracuje 20
                    lat, co oczywiście niczego nie zmienia. Co do zespołu to miejmy świadomość że to
                    nie jest granie, tylko puszczanie muzyki z minidysku.
                    na temat gustów nie można dyskutować, życzę wszystkim udanych wesel z udziałem
                    zespołu LIMIT

• Gość: radekd Re: Zespół Limits na wesele ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:35
                      Droga Izo zapewniam Cię, że videooperator nie jest rodzinom z panem Gołdą. I
                      muszę Cię wyprowadzić z błędu bo videooperator od 20 lat na pewno jest w branży
                      - czego dowodem są filmy jakie kręcił i które stoją na półce u mnie w domu
                      (wcześniej zajmował się fotografią - mam zdjęcia jego zdjęcia sprzed ok. 30 lat).
                      Co do grania z playbacku - to może i część podkładu z niego leci - nie
                      zaprzeczam (bo nie jestem na 100% pewny) ale mnie chodziło, że ich podkłady są
                      stworzone przez nich (autorskie) a nie ściągnięte z stronek internetowych.
    • Gość: Ukieł Re: Zespół Limits na wesele ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:44
      załatw sobie lepiej częstochowskich dudziaży
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka