silie 12.08.02, 16:24 No właśnie; czy próbowałyście już tego nowego tuszu? Jak wypada na tle uwielbianego tu Extencilsa, albo równie wychwalanego FauxCils YSL (którego Agul nie znosi;))) )? Albo w porównaniu z LashArchitect? pzdr popołudniem,s. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isia67 Re: Tusz Flextencils? 12.08.02, 17:11 Silie, tusz wydłuża i podkręca rzęsy. Trzeba troszkę pomanewrować szczoteczką, ale efekt jest niezły. Niezbyt pogrubia, ale i tak widać, że człowiek ma rzęsy. Niestety nie wiem jak wypada na tle YSL, bo tego drugiego nie używałam. Co do porównania z Extencils to Extencils miałam tak dawno temu, że nawet nie pamiętam. Od Magnificils różni się z pewnością, bo bardziej wydłuża, a mniej pogrubia. Trzyma się dobrze, nie uczula (no przynajmniej mnie nie uczula). Jest OK. jeśli nie ma się na myśli baaardzo teatralnego wyglądu. Zresztą sporo zależy też od rzęs ;-). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Tusz Flextencils? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.08.02, 17:12 Co za pamiec:)) No wiec ja mialam okazje sprobowac i jestem mile zaskoczona - ladnie wydluza i troche pogrubia. Ale ja i tak nie odejde od mojego ukochanego definicils bo dla mnie jest idealny, wiec po co zmieniac ideal?:) Pozdrawiam z mokrej w-wy:) Odpowiedz Link Zgłoś
silie Re: Tusz Flextencils? 12.08.02, 18:00 Hihi, Agul; pamięć mam czasami dobrą... A powiedz jeszcze, co ten Definicils "robi" z rzęsami" Pozdrawiam z równie mokrej, wrrr, Łodzi;) s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: Tusz Flextencils? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.08.02, 18:07 Wiec ten 'moj' definicils podoba mi sie najbardziej z powodu idealnego rozdzielania rzes i w miare naturalnego efektu. Do tej pory wszystkie tusze mi sklejaly rzesy i robily taka papke na nich, a ten nie, ladnie rozdziela, delikatnie wydluza, nie pogrubia! Jak pomalujesz dwa razy, to efekt jest mocniejszy i bardziej wyrazny, ja to stosuje na wieczor, ale rano tylko raz i jest super. I jeszcze odkrylam kolor dla ciebie - ciemny braz, ale taki, ze nie widac ze to braz, ale to tez nie jest czarny - extra:) Ale tak naprawde, wydaje mi sie, ze lancome ma wszystkie tusze dobre. Zreszta to firma, ktora slynie z tuszy do rzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Dzięki Agul n/txt 12.08.02, 21:47 zgadzam sie, definicils brazowo czarny to dla mnie tez klasyka, lubie ten tusz miec. daje ladny, wyrazny efekt bez osypywania etc. lash architect zakupilam niedawno czarny, fajny jest ale po kilku godzinach niettety sie osypuje. ysl faux nie bardzo mi osobiscie odpowiadal (mialam fiolet) - bardzo niezreczna szczota, wygladalam faktycznie "faux". extencils mialam granat i jak pamietam to jakos nie powalil mnie na kolana, byc moze sam kolor byl nie taki, ja wtedy liczylam na bardziej intensywny, a ten byl dyskretny. flextencils teraz kupilam brazowy (jest bardzo ciemny po pomalowaniu) i jestem zadowolona niezmiernie, podobny do definicils ale bardziej pogrubia. a tak jak pamietam z innych jeszcze tuszy to calkiem calkiem byl guerlaina treatment mascara - bardzo ladny, miekki i wyrazny efekt, zero osypki (mialam czarny). Odpowiedz Link Zgłoś