Dodaj do ulubionych

Tusz Flextencils?

12.08.02, 16:24
No właśnie; czy próbowałyście już tego nowego tuszu?
Jak wypada na tle uwielbianego tu Extencilsa, albo równie wychwalanego
FauxCils YSL (którego Agul nie znosi;))) )?
Albo w porównaniu z LashArchitect?
pzdr popołudniem,s.
Obserwuj wątek
    • isia67 Re: Tusz Flextencils? 12.08.02, 17:11
      Silie,
      tusz wydłuża i podkręca rzęsy. Trzeba troszkę pomanewrować szczoteczką, ale
      efekt jest niezły. Niezbyt pogrubia, ale i tak widać, że człowiek ma rzęsy.
      Niestety nie wiem jak wypada na tle YSL, bo tego drugiego nie używałam. Co do
      porównania z Extencils to Extencils miałam tak dawno temu, że nawet nie
      pamiętam. Od Magnificils różni się z pewnością, bo bardziej wydłuża, a mniej
      pogrubia.
      Trzyma się dobrze, nie uczula (no przynajmniej mnie nie uczula). Jest OK. jeśli
      nie ma się na myśli baaardzo teatralnego wyglądu. Zresztą sporo zależy też od
      rzęs ;-). Pozdrawiam
    • Gość: agul Re: Tusz Flextencils? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.08.02, 17:12
      Co za pamiec:))
      No wiec ja mialam okazje sprobowac i jestem mile zaskoczona - ladnie wydluza i
      troche pogrubia. Ale ja i tak nie odejde od mojego ukochanego definicils bo dla
      mnie jest idealny, wiec po co zmieniac ideal?:)
      Pozdrawiam z mokrej w-wy:)
      • silie Re: Tusz Flextencils? 12.08.02, 18:00
        Hihi, Agul; pamięć mam czasami dobrą...
        A powiedz jeszcze, co ten Definicils "robi" z rzęsami"
        Pozdrawiam z równie mokrej, wrrr, Łodzi;)
        s.
        • Gość: agul Re: Tusz Flextencils? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.08.02, 18:07
          Wiec ten 'moj' definicils podoba mi sie najbardziej z powodu idealnego
          rozdzielania rzes i w miare naturalnego efektu. Do tej pory wszystkie tusze mi
          sklejaly rzesy i robily taka papke na nich, a ten nie, ladnie rozdziela,
          delikatnie wydluza, nie pogrubia! Jak pomalujesz dwa razy, to efekt jest
          mocniejszy i bardziej wyrazny, ja to stosuje na wieczor, ale rano tylko raz i
          jest super. I jeszcze odkrylam kolor dla ciebie - ciemny braz, ale taki, ze nie
          widac ze to braz, ale to tez nie jest czarny - extra:)
          Ale tak naprawde, wydaje mi sie, ze lancome ma wszystkie tusze dobre. Zreszta
          to firma, ktora slynie z tuszy do rzes:)
          • silie Re: Dzięki Agul n/txt 12.08.02, 18:09
            • kotmanka Re: Dzięki Agul n/txt 12.08.02, 21:47
              zgadzam sie, definicils brazowo czarny to dla mnie tez klasyka, lubie ten tusz
              miec. daje ladny, wyrazny efekt bez osypywania etc.
              lash architect zakupilam niedawno czarny, fajny jest ale po kilku godzinach
              niettety sie osypuje.
              ysl faux nie bardzo mi osobiscie odpowiadal (mialam fiolet) - bardzo niezreczna
              szczota, wygladalam faktycznie "faux".
              extencils mialam granat i jak pamietam to jakos nie powalil mnie na kolana, byc
              moze sam kolor byl nie taki, ja wtedy liczylam na bardziej intensywny, a ten
              byl dyskretny.
              flextencils teraz kupilam brazowy (jest bardzo ciemny po pomalowaniu) i jestem
              zadowolona niezmiernie, podobny do definicils ale bardziej pogrubia.
              a tak jak pamietam z innych jeszcze tuszy to calkiem calkiem byl guerlaina
              treatment mascara - bardzo ladny, miekki i wyrazny efekt, zero osypki (mialam
              czarny).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka