Gość: Jagoda IP: *.qc.sympatico.ca 12.08.02, 19:21 Mam do wydania troche pieniedzy w powyzszych sklepach. Co warto kupic? W Body Shop mam 50% znizki, do YR mnostwo znizkowych kuponow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silie Re: Body Shop i Yves Rocher 12.08.02, 20:00 Body Shop u nas nie ma, więc nie wiem:( A z YR: -z serii Bioptimale: pianka do ciała i specyfik do biustu -wszystko z serii P.Nature; zwłaszcza balsamy i peelingi -samoopalacz Monoi de Tahiti -seria Hamamelis -cienie do oczu Luminelle -seria BioCamille do demakijażu -lawendowa seria do stóp -specyfiki aromaterapeutyczne To naturalnie bardzo subiektywny wybór, ale może ułatwi Ci zakupy:) pzdr, s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyX Re: Body Shop i Yves Rocher IP: *.sympatico.ca 12.08.02, 20:21 Z Body Shop najbardziej lubie ich zel do kapieli i prysznica, OCEANUS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damona Re: Body Shop i Yves Rocher IP: 62.233.167.* 12.08.02, 20:33 uzywam i polecam: z body shopu polecam: peeling do ciala sol+shea body butter winogronowy widzialam: fajny jest jeszcze krem z pumeksem do stop, ma ciekawa konsystencje suchego, gabczastego zelu - ale zaznaczam - nie uzywalam w tym mazidle winogronowym to sie zakochalam i nie wiem co zrobie jak mi sie skonczy:( Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Body Shop i Yves Rocher 12.08.02, 21:37 ten body butter jest swietny - ostatnio kupowalam mango, to bylo dobre pare lat temu i byl bardzo tlusty. a teraz wprowadzili cala serie tych mazidel, sa to faktycznie bardzo geste kremy do ciala, pachna fantastycznie, ja mam z wyciagiem z melona - po prostu pachnie jak prawdziwy, zolty melon.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damona Re: Body Shop i Yves Rocher IP: 62.233.167.* 12.08.02, 22:21 kotmanka napisała: > ten body butter jest swietny - ostatnio kupowalam mango, to bylo dobre pare lat > > temu i byl bardzo tlusty. a teraz wprowadzili cala serie tych mazidel, sa to > faktycznie bardzo geste kremy do ciala, pachna fantastycznie, ja mam z > wyciagiem z melona - po prostu pachnie jak prawdziwy, zolty melon.... ten moj body butter jest do skory normalnej (w ofercie mieli do tego rodzaju skory wlasnie winogrona i z oliwek) wiec nie jest tak bardzo tlusty. wchlania sie rewelacyjnie, nawilza, pachnie winogronami - no jestem zachwycona po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: Body Shop i Yves Rocher IP: 195.145.215.* 12.08.02, 23:50 Body Shop: - sztyfcik "na pryszcze" z Tea Tree (super skuteczny) - tzw. "absorbentki" z Tea Tree - maslo do ciala z Shea i z oliwa z oliwek - nie dosc, ze zapach powala z nog, to jeszcze efekt!!! YR: - krem do stop i kulki do moczenia z serii lawendowej - zielony peeling z serii aromaterapeutycznej - peeling brzoskwiniowy z serii Plaisirs Nature - preparaty do i po opalaniu Cap Soleil´ - maseczka nawilzajaca z serii Les Gestes Essentielles - chusteczki do zmywania makijazu Beaute Nature - ostatnio zel pod prysznic z serii Jardins du Monde - Migdaly z Kalifornii Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Body Shop i Yves Rocher 13.08.02, 09:36 Z The Body Shop bardzo lubie zapach White Musk. Poza tym kredki do oczu sa dobre. Nie odpowiada mi natomiast rumiankowy plyn do demakijazu oczu - kupilam za namowa pani w sklepie duza butle i bede musiala wyrzucic... Z Yves Rocher, tak jak Silie, polecam pianke i preparat do biustu Bioptimale oraz cienie Luminelle. Oprocz tego maseczke nawilzajaca, Beaute Nature (niebieski zel) i plyn pod prysznic z zielona herbata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga7 Re: Body Shop i Yves Rocher IP: *.um.poznan.pl 13.08.02, 09:37 Z YR bardzo polecam krem na noc z serii Beaute Nature, w takim niebieskim plastikowym sloiczku. Jest swietny, cera rano jest gladka i jakas taka rozswietlona. Odpowiedz Link Zgłoś
saxony Re: Body Shop i Yves Rocher 13.08.02, 09:46 do yr dolozylabym jeszcze maseczke wygladzajaca,taka w lososiowej tubce. Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: Body Shop i Yves Rocher 13.08.02, 10:17 W yr uzaleznilam sie od szamponu bio-vitalia anti-stress z wyciagiem z ginkgo biloba: piekny zapach, wlosy sa puszyste i blyszczace. Poza tym uzywam jeszcze plynu rumiankowego do demakijazu oczu i tez jestem z niego zadowolona. Z bs uwielbiam 2 maseczki z olejkiem z drzewa herbacianego - tea treee oil face mask i tea tree oil nose pore mask. W bs maja tez fajny, delikatny peeling do cery suchej honey&oatmeal scrub mask. Dla mojej wrazliwej mieszanej i odwodnionej cery z rozszerzonymi porami po prostu idealne! A poza tym polecam body butters - aktualnie packam sie melonem dla skory normalnej i bardzo mi sie podoba;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Body Shop i Yves Rocher IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 11:34 dziewczyny, a czy przypadkiem body shop nie sprzedaje gdzies w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Body Shop i Yves Rocher 13.08.02, 11:39 nie wiem czy sprzedaja w necie, maja strone na pewno (nie znam adresu) jeszcze polecam krem nawilzajacy marchewkowy Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Body Shop i Yves Rocher 13.08.02, 11:42 Strona to :www.bodyshop.com Mozna wybrac kraj (niewiele mozliwosci) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Body Shop i Yves Rocher 13.08.02, 11:41 Z ich strony wynika, ze nie...chyba, ze jakas aukcja... A, przypomnialo mi sie, ze jeszcze lubie ich szminke ochronna Hemp, b. tlusta i rzeczywiscie zapobiega luszczeniu sie ust, zwlaszcza w zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damona Re: Body Shop i Yves Rocher IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 13.08.02, 12:09 dziewczeta, powiedzcie mi czy stosowala ktoras z Was Mud Mask? Ja sie maznelam w sklepie niebieskim i przez pol dnia mialam zafarbowana skore na niebiesko. Wydawalo mi sie ze to na tym polega, zeby sie tym wysmarowac, ale moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
agat_ka Re: Body Shop i Yves Rocher 13.08.02, 11:55 Gość portalu: Jagoda napisał(a): > Mam do wydania troche pieniedzy w powyzszych sklepach. Co warto kupic? W Body > Shop mam 50% znizki, do YR mnostwo znizkowych kuponow. Z Body Shop zdecydowanie polecam maselka do ciala, moj faworyt to oliwkowe (zapach przecudny). Poza tym peeling do twarzy bezzapachowy do cery tlustej i mieszanej tez jest bardzo OK, jesli ktos lubi mechaniczne i nie przeszkadza mu ze to zmielone lupinki, a nie kulki z tworzywa. Natomiast zdecydowanie odradzam preparat do demakijazu w zelu (wczesniej ktos pisal to samo o plynie z tej samej serii rumiankowej) - nie mam bardzo wrazliwych oczu, a ten mnie szczypie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Body Shop i Yves Rocher IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 13.08.02, 12:03 ja polecam hempa do ust, body butter orzechowy (nut) i olwikowy, sucha oliwkę psikaną oliwkową:), żel do czesania brwi brązowy, peeling do ciała oliwkowy (gęsty) i cynamonowy (niestety rzadszy, ale bosko pachnie), serię z tea tree na okazjonalne problemy z cerą, bibułki matujace z pudrem, no i cudowne mydełka (imbirowe, grejpfrutowe - mniam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Dzieki! IP: *.qc.sympatico.ca 13.08.02, 16:19 Zrobilam na razie zakupy w YR ! -Lawendowy scrub do ciala -lawendowy krem do stop -lawendowy balsam do masazu ( juz widze ze butelka jest beznadziejna, taka wysoka i waska, trudno bedzie go skonczyc) -Ice-Gel na cellulitis ( sliczny zapach, wlasnie go czuje na sobie, dziwne uczucie, ni to grzeje ni to chlodzi) -maseczka oczyszczajaca z wyciagiem z Gualteria ( co to jest?) -krem miejski z retinolem -zmywazc do oczu z rumiankiem -dwa cienie Luminelle i jeden podwojny True Colors -samoopalacz w sprayu -zapach Pur Desir de Lys ( sliczny, nie moge sie nacieszyc) gratis dostalam jeszce zapach Ode a l'amour ( mily ale nic zachwycajacego)i mnostwo probek Do Body Shop chyba pojde jak troche to przetestuje :) Dzieki za podpowiedzi, bardzo pomogly. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: Body Shop i Yves Rocher 13.08.02, 18:18 BS: body butter orzechowy i kokosowy (malibu w słoiku), zapach Moonflower, kredka chyba Fragranced coś tam Stick- do ust i oczu, ja używałam też na policzku, złocista pachnie kokosem... mniaaam... No i balsamy do ust w słoiczku!!! Ale niektóre rzeczy pokasowali, np. chyba już nie ma banana hair putty, super maski na włosy i carrot cream też nie widziałam - ale oferta też zależy od kraju. Na store.yahoo.net/thebodyshop-au można obejrzeć ofertę australijską, na shop.store.yahoo.com/thebodyshop-ca kanadyjską - rożnice niewielkie, chyba zależą od updateowania stronby, ale niektóreych rzeczy nie było w Grecji 3 tyg. temu, a pewnych z Grecji nie ma na stronie (siedziałam tak długo, aż obejrzałam wszystko, a faceta wysłałam na spacer :-) YR: Plaisirs Nature, zapach Neblina, puder sypki Luminelle, lakiery mini, żel chłodzący po opalaniu (słoik) Odpowiedz Link Zgłoś