Dodaj do ulubionych

matrix- odżywka - jaka cena?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 14:12
Jaka jest cena odzywek martix w sklepach i hurtowniach kosmetycznych?
Chodzi mi o 150ml - czy faktycznie warto zamawiac na allegro taka pojemnosc?
A jesli nie to gdzie kupie taniej? Najlepiej okolice Warszawy
Na allegro widzialam za 22zl + 6zl przesylka wiec w sumie to wychodzi 28zl....
Obserwuj wątek
    • Gość: mazia79 Re: matrix- odżywka - jaka cena? IP: 85.28.133.* 24.07.05, 14:19
      To 150 ml to jest maska a nie odżywka. Za odzywke 250 ml. płaciłam w sklepie
      fryzjerskim 28 zł kilka dni temu.
      • Gość: hmmm chodzi mi o odzywke pojemnosc- 250ml IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 14:47
        pomylilam sie piszac...
        a gdzie kupowalas?
        Czy to taka standartowa cena?
        I jak sie odzywka podoba warto bylo?
        Dzieki i przepraszam za blad- oczywiscie masz racje:)
        • Gość: MAZIA79 Re: chodzi mi o odzywke pojemnosc- 250ml IP: 85.28.133.* 24.07.05, 20:26
          Taniej niż 28 zł to chyba nie znajdziesz. Ja kupowałam w Tarnowie więc pewnie
          i tak taniej niz w większych miastach. A odżywka rewelacyjna. A uwierz mi mam
          porównanie z masą profesjonalnych masek i odżywek. Bardzo nawilża i włoski są
          super. Jak ktoś ma większy problem to ja kupiłabym maskę ta to dopiero musi byc
          rewelacja. Skoro dżywka taka dobra:)
          Następnym razem spóbuje maskę.
          Pozdrawiam
          • Gość: hmmm Re: chodzi mi o odzywke pojemnosc- 250ml IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:08
            A jaka masz odzywke ? do jakich wlosow? Obciaza je?
            • Gość: mazia79 Re: chodzi mi o odzywke pojemnosc- 250ml IP: 85.28.133.* 24.07.05, 21:25
              Fakt nie napisałam To najlepsza dla mnie to sleek look, mam jeszcze zielona do
              kreconych włosow curl life ale nie jest taka dobra. Nie obciaza, przynajmniej
              moich, ale sie nie pusza i sa bardzo gładkie.
              • Gość: hmmm wlasnie kupilam:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:26
                na allegro za 22zl:) ale siostra tez cos tam chciala i przesylka wyjdzie taniej
                i tez sleek look:)
                Ciesze sie ze jest szansa ze bedzie dobra:)
                Dzieki wielkie za rozwianie watpliwosci noi podpowiem ze na alegro widzialam
                takie 1500ml za 50zl wiec jak bedzie dobra to na pewno sie bedzie oplacalo zakupic:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka