Gość: ssa_Rai IP: *.tele2.pl 26.07.05, 23:20 znalazlam taki plyn ktory pieknie pachnie, takiego zelu nie ma, a wybredna jestem jesli chodzi o zapachy zeli. w sumie plyny i zele maja podobne sklady, wode i sulfate coś tam :). co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elektra212 Re: uzywanie plynu do kapieli jako zelu pod prysz IP: 83.168.106.* 27.07.05, 08:45 Ja ostatnio zuzylam cala butle plynu do kapieli o zapachu cukru waniliowego wlasnie jako zelu pd prysznic, skore mialam jedwaiscie gladka hehe :) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: uzywanie plynu do kapieli jako zelu pod prysz 27.07.05, 18:34 Gość portalu: Elektra212 napisał(a): > Ja ostatnio zuzylam cala butle plynu do kapieli o zapachu cukru waniliowego > wlasnie jako zelu pd prysznic, skore mialam jedwaiscie gladka hehe :) Polecam. Poproszę namiary na ten płyn. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: uzywanie plynu do kapieli jako zelu pod prysz 27.07.05, 16:41 Miałam płyn do kapieli Bielendy - a raczej - jak go producent uroczo nazwał - deser;). W opisie było wyraźnie napisane, że można używać także jako żelu pod prysznic. To może takie używanie płynu do kąpieli, w końcu ma odpowiednią konsystencję żelową,nie jest głupim pomysłem... -------- Cicha woda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssa_Rai deser Bielendy IP: *.tele2.pl 28.07.05, 11:50 wlasnie mi sie konczy, b. smaczniutki ;) amaretto mam, i skora jak ladnie pozniej pachnie :)). tylko wiesz, dla mnie jakis on malo wydajny :(. no i dwa razy tego samego nie uzywam :) poza tym jak napisali ze i plyn do kapieli i pod prysznic, to uzywalam, a teraz wolalam sie spytac co z tymi na ktorych nie ma info. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re:jasne! 27.07.05, 17:18 Gość portalu: ssa_Rai napisał(a): > znalazlam taki plyn ktory pieknie pachnie, takiego zelu nie ma, a wybredna > jestem jesli chodzi o zapachy zeli. w sumie plyny i zele maja podobne sklady, > wode i sulfate coś tam :). > co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: uzywanie plynu do kapieli jako zelu pod prysz 27.07.05, 18:52 Kiedyś obejrzałam sobie dokładnie skład żelu i płynu Palmolive - był identyczny, kolejność składników ta sama. Oczywiście płyn jest ekonomiczniejszy, bo ma dużo większą butlę za niewiele wyższą cenę. Zakomunikowałam to na forum i dziewczyny mnie zrugały, że na pewno tak nie jest i że z pewnością proporcje są inne czy coś. Jednak moim zdaniem jest to kolejna wielka ściema i producenci robią nam wodę z mózgu... Ja bym się myła spokojnie płynem do kąpieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssa_Rai chicarica IP: *.tele2.pl 28.07.05, 11:53 nawet pamietam taki watek, ale teraz wolalam sie upewnic, bo niedokladnie pamietalam co tam pisano Odpowiedz Link Zgłoś
angelika.tdi Re: uzywanie plynu do kapieli jako zelu pod prysz 27.07.05, 19:22 Zawsze to robię. ;-) I nigdy mi nie przyszło do głowy, że używanie np. płynu do kąpieli jako żelu pod prysznic, szkodzi. Osobiście jednak wolę żel zarówno pod prysznic jak i do wanny... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: uzywanie plynu do kapieli jako zelu pod prysz 27.07.05, 21:14 plyn do kapieli i zel pod prysznic to mniej wiecej to samo - troche inne proporcje w skladzie, ale to w niczym nie przeszkadza. Plyny sa w wielkich butlach i wydaje sie ze sie bardziej oplaca, ale ja mam wrazenie ze sa mniej wydajne. Jak mi sie jakis plyn podoba to tez uzywam pod prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektra212 Re: uzywanie plynu do kapieli jako zelu pod prysz IP: 83.168.106.* 28.07.05, 00:00 Gatta13 to byl plyn z serii Bath, Body & Work (o ile dobrze pamietam nazwe) amerykanski, wiec sadze, ze nie do kupienia w Polsce. Ale podaj namiary na siebie to zrobie ci paczke na Boze Narodzenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: uzywanie plynu do kapieli jako zelu pod prysz 28.07.05, 20:52 Dopiero na Boże Narodzenie? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssa_Rai stanelo na tym IP: *.tele2.pl 28.07.05, 11:55 ze kupie ten plyn mentolowo-kofeinowy :) a zreszta nie uzywam plynow do kapieli bo kapieli nie biore, tylko prysznic, a kiedys sie trzeba zachwycać moim nowym freezjowym plynem, wiec i ten pod prysznic pojdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: uzywanie plynu do kapieli jako zelu pod prysz 28.07.05, 15:58 Myślę, że to wszystko jedno. To tylko marketing. Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: uzywanie plynu do kapieli jako zelu pod prysz 28.07.05, 22:16 ...ponoć wysuszają skórę - w większym stężeniu... ale sama jestem ciekawa prawdy. Daj znać, jak spróbujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejczyscioszek Re: uzywanie plynu do kapieli jako zelu pod prysz 13.09.24, 22:02 Dzisiaj użyłem lawendowego płynu do kąpieli pod prysznic i zauważyłem, że moja skóra jest zdecydowanie bardziej pachnącą i miękka Odpowiedz Link Zgłoś
juliaturczyniak Re: uzywanie plynu do kapieli jako zelu pod prysz 21.12.24, 02:53 To jest po prostu chwyt marketinhowy, nic ci nie będzie, używam tych samych produktów pod prysznic i do.kapieli i różnicy nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś