heather 16.08.02, 00:11 Czym można się skutecznie wydepilować w intymnych miejscach. Nie chodzi o jakieś drobne poprawki, ale raczej o pełną depilację całej tej okolicy. Heather Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silie Re: Depilacja 16.08.02, 00:26 Jasne; woskiem. Osobiście nie wytrzymałabym tej tortury, ale tu wiele dziewczyn stosuje tę metodę z powodzeniem.Mozna zrobic to równiez u kosmetyczki. s. Odpowiedz Link Zgłoś
ethnology Re: Depilacja 16.08.02, 14:42 >>Oczywiście, można pozbyć się całkowicie owłosienia. Jest kilka metod depilacji. Zyczę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margotka Re: Depilacja IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.08.02, 16:52 heather napisała: > Czym można się skutecznie wydepilować w intymnych miejscach. Nie chodzi o > jakieś drobne poprawki, ale raczej o pełną depilację całej tej okolicy. Polecam wosk - najskuteczniejszy, choc bardzo bolesny. Ale z czasem skora przyzwyczaja sie do bolu, zwlaszcza, ze wloski odrastaja slabsze i rzadsze. Na poczatek polecalabym tradycyjne wydepilowanie bikini, zeby sie przyzwyczaic, a kolejne depilacje robic coraz glebsze, az do konca :) Mozna tez calkowicie ogolic te miejsca, ale wloski szybko odrosna i jest wrazenie szorstkosci w tych miejscach. Nic nie zastapi gladkosci po wosku :) Polecam wosk :) Pozdrawiam Margotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Depilacja IP: *.starnet.katowice.pl / *.radio-gazeta.pl 17.08.02, 11:53 Mozesz takze sprobowac jakims depilatorem elektrycznym,a zeby nie odczuwac bolu psiknij sobie na bikini chlorek etylu,ktory doskonale znieczula poprzez lekkie zamrazanie Chyba mozna go dostac w Cefarmie a jak nie to popytaj jakiejs znajomej pielegniarki albo lekarki; maja go w kazdym gabinecie zabiegowym.Zycze powodzenia i napisz kiedys jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: Depilacja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.02, 12:06 ja to robie regularnie woskiem u kosmetyczki[od razu jade nogi cale,bikini i miejsca intymne],potem smaruje oliwka dla dzieci[tak mi polecila kosmetyczka]i mam spokoj i gladkie cialo.troche to boli ale da sie wytrzymac.nie robia mi sie krostki tylko mam czerwone jakis czas te wydepilowane miejsca ale sobie rozmasowuje te najwrazliwsze zeby sie krwiaki nie porobily. maszynka czy depilatorem to bym sie bala,pozatym szybko odrastaja. Odpowiedz Link Zgłoś