16.08.02, 00:11
Czym można się skutecznie wydepilować w intymnych miejscach. Nie chodzi o
jakieś drobne poprawki, ale raczej o pełną depilację całej tej okolicy.

Heather

Obserwuj wątek
    • silie Re: Depilacja 16.08.02, 00:26
      Jasne; woskiem.
      Osobiście nie wytrzymałabym tej tortury, ale tu wiele dziewczyn stosuje tę
      metodę z powodzeniem.Mozna zrobic to równiez u kosmetyczki.
      s.
    • ethnology Re: Depilacja 16.08.02, 14:42
      >>Oczywiście, można pozbyć się całkowicie owłosienia. Jest kilka metod
      depilacji. Zyczę powodzenia.
    • Gość: Margotka Re: Depilacja IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.08.02, 16:52
      heather napisała:

> Czym można się skutecznie wydepilować w intymnych miejscach. Nie chodzi o
      > jakieś drobne poprawki, ale raczej o pełną depilację całej tej okolicy.

Polecam wosk - najskuteczniejszy, choc bardzo bolesny. Ale z czasem skora
      przyzwyczaja sie do bolu, zwlaszcza, ze wloski odrastaja slabsze i rzadsze. Na
      poczatek polecalabym tradycyjne wydepilowanie bikini, zeby sie przyzwyczaic, a
      kolejne depilacje robic coraz glebsze, az do konca :)

Mozna tez calkowicie ogolic te miejsca, ale wloski szybko odrosna i jest
      wrazenie szorstkosci w tych miejscach. Nic nie zastapi gladkosci po wosku :)
      Polecam wosk :)

Pozdrawiam
      Margotka
      • Gość: rosa Re: Depilacja IP: *.starnet.katowice.pl / *.radio-gazeta.pl 17.08.02, 11:53
        Mozesz takze sprobowac jakims depilatorem elektrycznym,a zeby nie odczuwac bolu
        psiknij sobie na bikini chlorek etylu,ktory doskonale znieczula poprzez lekkie
        zamrazanie Chyba mozna go dostac w Cefarmie a jak nie to popytaj jakiejs
        znajomej pielegniarki albo lekarki; maja go w kazdym gabinecie zabiegowym.Zycze
        powodzenia i napisz kiedys jak bylo.
        • Gość: alissa19 Re: Depilacja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.02, 12:06
          ja to robie regularnie woskiem u kosmetyczki[od razu jade nogi cale,bikini i
          miejsca intymne],potem smaruje oliwka dla dzieci[tak mi polecila kosmetyczka]i
          mam spokoj i gladkie cialo.troche to boli ale da sie wytrzymac.nie robia mi sie
          krostki tylko mam czerwone jakis czas te wydepilowane miejsca ale sobie
          rozmasowuje te najwrazliwsze zeby sie krwiaki nie porobily.
          maszynka czy depilatorem to bym sie bala,pozatym szybko odrastaja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka