Gość: aga IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 18:25 Dziewczyny może wiecie gdzie w W-wie można kupić próbki bądź testery markowych kosmetyków kolorowych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damona Re: PRÓBKI I TESTERY 16.08.02, 18:33 podejrzewam, ze np. na stadionie lub w innych tego typu miejscach, oraz na pewno w internecie na allegro. wiecej mozliwosci w tej chwili nie przychodzi mi do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: PRÓBKI I TESTERY IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.08.02, 12:45 Dzięki Damona, na stadionie i owszem są ale same perfumy,a z poza tym Max Factor, loreal itp. kosmetyki ekskluzywne co prawda widziałam na koronie, u Rosjan, ale wydaje mi się że to nie są oryginalne kosmetyki. Może któraś z was sprawdziła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: PRÓBKI I TESTERY 22.08.02, 13:22 bosz. w zyciu bym nie kupila niczego na stadionie. a na pewno nie kosmetyki - zapewne podrobione i przez to bezuzyteczne, ew. kradzione oryginaly, wizeione w siatach, wysatwiane na slonce, mroz i deszcz... probki dostaje sie w sklepach, rzadko ale coraz czesciej. przy odrobinie przebojowosci robi sie to norma. ja tak mam. testery stoja na polkach w sklepach. czasem ktos takie sprzedaje na allegro, ale tylko zapachy i ceny nie sa o wiele nizsze niz w sklepie, ze wzgledu na wielu licytujacych. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: PRÓBKI I TESTERY IP: *.waw.cdp.pl 22.08.02, 12:55 Gość portalu: aga napisał(a): > Dziewczyny może wiecie gdzie w W-wie można kupić próbki bądź testery > markowych kosmetyków kolorowych. Pozdrawiam Mam nadzieje, ze nigdzie. Ja czasami robie duze zakupy 300-500 PLN i nawet jednej probki nie dostane. Mam wtedy w pamieci dziewczyne ktora ze mna studiowala i pracowala jak sprzedawca w Sephorze. Swojej psiapsiuleczce przynosila torbami, a dla Klientow nie bylo. H. PS. Poza tym dobre firmy maja takie miniuweczki - w malunich sloiczkach, buteleczkach, bo saszetki sa juz rzadkoscia. Chwala im za to bo taki produkcik wystarcza luzno na tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: PRÓBKI I TESTERY IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 22.08.02, 13:02 Jak to kupić próbki i testery? Przecież testery są tylko w sklepach do, jak sama nazwa wskazuje, przetestowania, a próbki do zakupów. Co do tego, co pisze Helena, to fakt. Ciężko u nas próbkami, chociaż ostatnio zauważyłam, że jak się przy zakupach spytam o próbki, to dostaję, a jak nie to nie. Trzeba więc o nie prosić. Jedynym chlubnym wyjątkiem są zakłady fryzjerskie - jak kupuję kerastase lub loreal professionel, to zawsze dostaję mini buteleczki, przynajmniej dwie, które starczają na tydzień używania. Kiedy będzie u nas tak jak np. w Niemczech, gdzie z Douglasa wyszłam ostatnio z całą reklamówką próbek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: PRÓBKI I TESTERY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.08.02, 13:27 ja ostatnio wypróbowuję moją metodę zdobywania próbek i na razie skutkuje. niektóre firmy chyba nie robią próbek w ogóle - tak przynajmniej twierdzą sprzedawczynie. Odpowiedz Link Zgłoś