monisia77 01.08.05, 13:25 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym lekiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dominika Re: MERIDIA 10 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.05, 15:56 tak, mam, schudłam 16 kg, w ciągu 4 mc, po kuracji przytyłam ok 1 kg, ale się pilnowalam, nie ma cudów:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zina Re: MERIDIA 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:27 a jaki lekarz ci przeisał ten lek? i powiedz jeszcze ile ważyłaś przed kuracją (i przy jakim wzroście), bo ja w swej desperacji chyba chciałabym te tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: MERIDIA 10 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.05, 20:21 każdy lekarz może Ci w sumie przepisać ważyłam 71 kg przy 172 cm, i zjechało mi 16 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
karusia28 Re: MERIDIA 10 01.08.05, 21:14 bralam meridie przez kilka miesiecy,schudlam chyba z 12kg ale niestety kiedy przestalam ja brac z biegiem czasu wrocilam znowu do poprzedniej wagi,stosowalam tez herbalife oraz diete cambrige owszem schudlam ale kiedy przestalam brac te cuda powoli wracalam do poprzedniej wagi a nawet przybywalo mi troche wiecej....niestety:(dlatego postanowilam ze juz nie bede korzystala z takich diet bo tylko szczupleja pieniadze w portfelu:)prawda jest taka kiedy czlowiek jest zdesperwoany probuje wszystkiego zeby tylko schudnac ale niestety zycie pokazuje ze cudow nie ma....nad czym bardzo ubolewam:)pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: MERIDIA 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 17:56 ja mam ten lek ale ile mozna schudnac po miesiacu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: MERIDIA 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 19:27 A ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: MERIDIA 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 08:50 meridia 15 kosztuje u nas w Bydgoszczy na recepte 350 zl w jednej aptece Alba a normalnie 433 zl biore tydzien i nie chce sie wcale jesc a energi mam ze szok ciekawe tylko ile w miesiacu schudne bo nie mam zamiaru kupowac drugiego opkowania bo to drogie jak smok pozdrawiam i niech mi ktos powie ile sie schudnie w jednymmiesiacu a ile mozna na tym leku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: MERIDIA 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 18:05 niestety bez recepty nie mozna ich kupic ja poszlawm do rodzinnego lekarza i poprosilam, bez problemu wypisano recepte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babunowa Re: MERIDIA 10 IP: *.uje.nat.hnet.pl 17.08.05, 02:07 Bralam,niestety wraca się do swojej dawnej wagi. po miesiącu powinno się schudnąc 10% wyjściowej wagi. Odpowiedz Link Zgłoś