Gość: anka IP: *.stok.xen.pl 04.08.05, 17:33 Na brodzie ,dł. 0,5 cm no i są białe .Myślicie ,że usuwanie ich pęsęta może spowodować ,iż staną się mocniejsze i ciemniejsze?? Usuwać czy zostawiać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annan_ Re: włoski ,włoski ................... ://e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 17:59 wloski sa prawie na calym naszym ciele, roznia sie gruboscia, kolorem, dlugoscia. ale to normalne, ze sa. na twarzy tez je mamy, kobiety rowniez. to, ze u ciebie sa widoczne na brodzie oznacza, ze po prostu taka jest twoja uroda i juz :) jesli sa jasne, to chyba nie ma problemu? nie powinny byc widoczne (wiem, bo sama mam takie ponizej linii wlosow przy uszach). jesli by ci to jednak strasznie przeszkadzalo, to wyskub je pesetka, ale czy warto? na prawde jest to dla ciebie takim problemem? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: włoski ,włoski ................... ://e 04.08.05, 18:02 ja tez mysle za jak jasne to je powinnas zostawic w spokoju. Ja mialam na brodzie kilka ciemnych, wyrywalam peseta, nie odrastaly mocniejsze, wrecz przeciwnie, slabsze i teraz pojawia mi sie np. jeden ciemny wlosek na 2 mies i tez go zaraz traktuje peseta. Ale tych jasnych nie tykam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniś Re: włoski ,włoski ................... ://e IP: *.xtra.pl 04.08.05, 19:02 ja propunuje przejść się na wosk do kosmetyczki, nie drogo, a masz spokój... wosk bardzo osłabia włoski więc odrosną pewnie słabsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: włoski ,włoski ................... ://e IP: *.stok.xen.pl 04.08.05, 19:30 Kiedyś bym nawet na to nie zwróciła uwagi . Naczytam się jakiś głupot i potem tak jest :// Wcześniej tych włosków nie było ,są jasne i nie rzucają się w oczy(ja mam dobry wzrok :P),jak się przyjrzę to je widzę. Wyrwałam dosłownie 4 ,mam nadzieję ,że nie zciemnieją! Wosk raczej nie jest mi potrzebny :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no co TY?! Re: włoski ,włoski ................... ://e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:55 Nie wyrywaj ich! Jeśli są jasne, możesz je rozciągnąć, przerwać i potem będą odrastać mocniejsze. Dziewczyny, nie wariujcie! Ja zaczęłam sobie kiedyś (jako nastolatka.. :/) depilować włosy na brzuchu, chociaż były białe, delikatne i niewidoczne. No i teraz mam za swoje... :[ Jak się nie "wyskubię" pensetą, to jednak je widać. Teraz chyba jedyną szansą jest depilacj laserowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: włoski ,włoski ................... ://e IP: *.stok.xen.pl 04.08.05, 20:11 no to więcej nie będę!;] Z tym brzuchem mam tak samo przez swoje widzi mi się :/ W cholerę z durnymi pisemkami ,postami i innymi rzeczami ,jak gó..ara się naczyta i zacznie eksperymentowac to poźniej jako kobieta tak ma :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no co TY?! Re: włoski ,włoski ................... ://e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:16 No właśnie! Dlatego lepiej nic sobie nie wyrywać, zwłaszcza na twarzy. Teraz ten brzuch to jeden z moich największych kompleksów... :/ Gdybym wiedziała wcześniej to, co wiem teraz- nigdy bym sobie tego brzuszka nie dręczyła. No, ale starość nie radość, młodość- też nie... Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: włoski ,włoski ................... ://e 04.08.05, 20:23 tez popelnilam podobna glupoty. teraz pluje sobie w brode. Odpowiedz Link Zgłoś