Dodaj do ulubionych

Krem pod oczy dla młodej cery!!

IP: *.idea.pl 07.08.05, 01:42
Hej!Poszukuje czegos dobrego do pielegnacji skory pod oczami,uzywalam Bio6
Avonu ale juz mi sie znudził, sprawdzilam Nivea z ogrkiem i tez jakos nie
jestm zadowolona,poleccie cos.
Obserwuj wątek
    • Gość: Misia Re: Krem pod oczy dla młodej cery!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 15:03
      Jak młodej?
      • Gość: ania Re: Krem pod oczy dla młodej cery!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 15:11
        Polecam 100% pielegnacji Ziaji. Lepiej nawilża niz niejeden krem za 30 zł (np.
        Dermedic).
    • Gość: feliksa Re: Krem pod oczy dla młodej cery!! IP: *.pro-internet.pl 07.08.05, 18:41
      zel pod oczy Iwostin, likwidujacy (podobno:P) cienie i worki pod oczami..na
      razie stosuje kilka dni, moge powiedziec, ze dobrze nawilza, napina skore i
      przede wszystkim jako jeden z nielicznych nie powoduje alergii ani lzawienia,
      pozdrowionka :)
    • Gość: mal Re: Krem pod oczy dla młodej cery!! IP: *.osk.enformatic.pl 07.08.05, 21:05
      dermiki krem nawilżający
      • Gość: Asia Re: Krem pod oczy dla młodej cery!! IP: *.tvp.pl 09.08.05, 09:25
        Ja używam kremu odżywczego pod oczy i na powieki Eris - seria Lirene
        dermoprogram - do cery wrażliwej. Kosztuje około 18 zł. Zuzyłam z powodzeniem
        już trzecie opakowanie. Krem ma konsystencję kremowo - żelową, nie szczypie,
        nie uczula, jak dla mnie jest oki. Dodatkowo - przynajmniej takie mam
        wrażenie - wygładził niektóre zmarszczki.

Pozdrawiam
    • Gość: dobra duszyczka Re: Krem pod oczy dla młodej cery!! IP: *.kapelusz.pl / *.inet-siec.pl 09.08.05, 11:08
      polecam dermike..niestety cena spora ok 45zl ale jak dla mnie oplacalny
      wydatek...jest to serum przeciw worka pod oczami itp...konsystencja zelu i
      nawilza i lekko sie rozprowadza jak ukochany swietlik jednak jego dzialanie
      jest moim zdaniem swietne i warte tej kasy
    • Gość: Bianca Re: Krem pod oczy dla młodej cery!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:48
      Polceam żel olay pod oczy, cena 34zł, super.
      www.olay.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka