rzofinka 08.08.05, 13:22 znacie???...chodzi mi zwłaszcza o ten o nazwie tropikalna pomarańcza....??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulolu Re: Zapachy PUPY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:01 Zapach pupy sczególnie nieumytej jest niezbyt ładny, a tropikalna pomarańcza... hmm trzeba by wcześniej chyba posmarować w rowku takim balsamem jakimś tropikalnym to może by coś wyszło w tym stylu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka Re: Zapachy PUPY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:04 Yyyy jej chodzilo o firme ... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Zapachy PUPY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:06 nie znam ale brzmi zachęcająco:) kosmetyki kolorowe PUPY kocham, więc moze i zapach mi sie spodoba:) a gdzie taki widzialas? bo w sephorze nigdy nie spotkalam:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:) Re: Zapachy PUPY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:09 z tgo co wiem te kosmetyki są dość drogie czy to prawda????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:) Re: Zapachy PUPY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:08 Nie wiem jak u was , ale moja pupa pahnie cudnie: rano, w wieczór i w południe:) A jak zrobie dużą kupę zaraz szybko myję pupę:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulolu Re: Zapachy PUPY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:10 Ale dałam plame.... :(( Ja myślałam że na jakis sex idzie i chce zeby jej pupa ładnie pachniała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: Zapachy PUPY IP: *.acn.waw.pl 08.08.05, 16:28 Szczerze mówiąc, nazwa tej firmy, obok żarówek OSRAM, jest chyba najjaskrawszym przykładem złego marketingu... :)) No jeszcze ewentualnie polski sklep sportowy o wdzięcznej nazwie Athlete's Foot się tu kwalifikuje (dla niewtajemniczonych: w jęz. angielskim 'athlete's foot' to grzybicza choroba stóp). Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: Zapachy PUPY 08.08.05, 16:40 nazwa "pupa"wcale nie jest pzrykładem złego marketingu,bo to włoska firma a po włosku znaczy to "lalka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: Zapachy PUPY IP: *.acn.waw.pl 08.08.05, 19:31 A wiesz, co znaczy pupa po polsku? Dobry marketing polega na dostosowaniu produktu do rynku, na którym ma funkcjonować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: Zapachy PUPY IP: *.acn.waw.pl 09.08.05, 00:50 Stephanie - wg ciebie przykladem zlego marketingu byloby jakby wloska firma miala nazwe 'pupa' po wlosku? hahaha u nas pewnie nikt by nie zauwazyl;) zreszta Nessi juz lopatologicznie wyajsnila;) troche off topic: bylam w hiszpanii jak toyota wprowadzila (suzuki?) PAJERO, po hiszpansku cos jak 'onanista' (paja=walenie k....). ludzie niezle polewali, samochod (nie tylko nazwe) wycofali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: Zapachy PUPY IP: *.acn.waw.pl 09.08.05, 00:51 toyota wprowadzila suzuki.. ale pisze! wiecie o jakie auto chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicarica Re: Zapachy PUPY IP: *.softlab.gda.pl 08.08.05, 20:16 Całkowicie się zgadzam! Algida jakoś zmienia nazwę marki w zależności od rynku, więc i te firmy mogłyby. A Athlete's Foot to już w ogóle porażka, jak po raz pierwszy zobaczyłam tę nazwę jakieś 5 lat temu, to zwinęłam się w kłębek ze śmiechu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Zapachy PUPY IP: *.eu.org 09.08.05, 19:37 <Zapach pupy sczególnie nieumytej jest niezbyt ładny, a tropikalna pomarańcza... hmm trzeba by wcześniej chyba posmarować w rowku takim balsamem jakimś tropikalnym to może by coś wyszło w tym stylu..> bueeheh,normalnie się posikałam ze śmiechu,hhihiihi a co do zapachy,to Pupa ma stoiska w Galeriach Centrum,więc może warto się przejść i obadać? ;P Odpowiedz Link Zgłoś