IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 09.08.05, 15:21
A ja mam pytanie, jak radzicie sobie z wrastajacymi włoskami na nogach po
goleniu depilatorem?
Obserwuj wątek
    • Gość: annan_ Re: depilator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:42
      robimy peeling, podczas kapieli uzywamy szorstkiejj rekawicy, reszte wyciagamy za pomoca igly
      • Gość: cmala Re: depilator IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 09.08.05, 19:07
        ok, tylko, czy tak bedzie zawsze...
        • Gość: bortula a kto widzi te wrastajace włoski prócz Ciebie?? IP: 195.116.43.* 09.08.05, 19:14
          TEż tak robiłam. moje nogi wyglądały tragicznie. były tak pokiereszowane jakbym
          chodziła pzrez cały dzien po krzakach. wróciłam do golenia i pozniej załowałam
          bo zrobiła mi sie tarka na nogach... sięgnęłam znowu po depilator i tearz juz
          nie pzrejmuję sie wrastajacymi włsoami bo ich zwyczajnie nie widac. a procz
          mnie na penwo nikt nie widzi... no moze od czasu do czasu wezmę igłę i wyciągnę
          co nieco... ale sporadycznie.
          • Gość: annan_ Re: a kto widzi te wrastajace włoski prócz Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:19
            tez tak mysle... po colere sie przejmowac tymi wloskami. nie boli, nie robi sie stan zapalny? to po co panikowac. dziewczyny, wrzuccie na luz, nie robcie tragedii ze wszystkiego...
            • Gość: cmala Re: a kto widzi te wrastajace włoski prócz Ciebie IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 09.08.05, 22:08
              no i własnie tu jest problem, bo robi sie stan zapalny i nie wygląda to zbyt
              przyjemnie
          • Gość: agulka Re: a kto widzi te wrastajace włoski prócz Ciebie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.05, 22:08
            ja widzę te włoski, a ponadto dla mnie jest to bardzo nieprzyjemne uczucie i co
            tu duzo pisać boli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka