Gość: cmala IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 09.08.05, 15:21 A ja mam pytanie, jak radzicie sobie z wrastajacymi włoskami na nogach po goleniu depilatorem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annan_ Re: depilator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:42 robimy peeling, podczas kapieli uzywamy szorstkiejj rekawicy, reszte wyciagamy za pomoca igly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmala Re: depilator IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 09.08.05, 19:07 ok, tylko, czy tak bedzie zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bortula a kto widzi te wrastajace włoski prócz Ciebie?? IP: 195.116.43.* 09.08.05, 19:14 TEż tak robiłam. moje nogi wyglądały tragicznie. były tak pokiereszowane jakbym chodziła pzrez cały dzien po krzakach. wróciłam do golenia i pozniej załowałam bo zrobiła mi sie tarka na nogach... sięgnęłam znowu po depilator i tearz juz nie pzrejmuję sie wrastajacymi włsoami bo ich zwyczajnie nie widac. a procz mnie na penwo nikt nie widzi... no moze od czasu do czasu wezmę igłę i wyciągnę co nieco... ale sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annan_ Re: a kto widzi te wrastajace włoski prócz Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:19 tez tak mysle... po colere sie przejmowac tymi wloskami. nie boli, nie robi sie stan zapalny? to po co panikowac. dziewczyny, wrzuccie na luz, nie robcie tragedii ze wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmala Re: a kto widzi te wrastajace włoski prócz Ciebie IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 09.08.05, 22:08 no i własnie tu jest problem, bo robi sie stan zapalny i nie wygląda to zbyt przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: a kto widzi te wrastajace włoski prócz Ciebie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.05, 22:08 ja widzę te włoski, a ponadto dla mnie jest to bardzo nieprzyjemne uczucie i co tu duzo pisać boli. Odpowiedz Link Zgłoś