Gość: Aisza IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 12.08.05, 11:43 Mam pyt drogie kobietki, czy któraś z Was stosowała zestaw odchudzający firmy HERBALIFE(koktail i błonnik)? Napiszcie czy polecacie?Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: casjopeja Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: 217.153.136.* 12.08.05, 12:17 Świetna sprawa , bardzo ładnie sie oczyszcza organizm . ja to brałam miesiac temu ale sam koktajl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 12.08.05, 12:58 Koleżanko a ile schudłaś, czy tylko chciałaś się lepiej poczuć?Bo ja biorę 2 dzień i naprawdę dobrze się czuję i 1 kg mi ubył, oby tak dalej pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 17.08.05, 13:03 Czytając zapytania niektórych osób STWIERDZAM,ŻE DUŻ9O OSÓB PRÓBUJE SCHUDNĄĆ, ale nie ma złotego środka, każdy musi chyba na tyle poznać swój ogrganizm,żeby dopasować dietę.Ja np na przełomia marca i czerwca zaczynam tyć co jest odwrotnością innych osób, w we wrześniu chudne to jest bardzo dziwne, ale już się z tym pogodziłam . Czy Wy macie również spostrzeżenia na temat swojego organizmu.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia.sadowska Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.torun.mm.pl 12.08.05, 15:36 chudnie to sie od cwieczen i od diety. a cud prepararty nie pomoga:/ niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 12.08.05, 16:00 ALE MOGĄ POMÓC, A ĆWICZENIA TO PODSTAWA TO JĘDRNEGO CIAŁA I DOBREGO SAMOPOCZUCIA TO FAKT:-) PRODUKTU HERBALIFE POMAGAJĄ OCZYŚCIĆ ORGANIZM I DOSTARCZYĆ SKŁADNIKÓW ODŻYWCZYCH POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:47 bardzo fajnie też "pomagają" wypaść wlosom,jak to się stalo w orzypadku mojej kolezanki jak chemia może oczyszczać organizm?nastęny wyciągacz kasy,konsultanki itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 16.08.05, 11:51 Dlatego chciałabym usłyszeć Wasze opinnie na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inge Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:38 Bardzo dobre preparaty.Kiedyś je również zażywałam-naprawdę się chudnie.Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 16.08.05, 14:50 możesz mi powiedzieć, czy nie tyłaś po odstawieniu boję się efektu jo-jo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.05, 20:06 Odradzam. To zwykła chemia i wyciąganie pieniędzy. Schudniesz jak będziesz mniej jadła i więcej ćwiczyła. POdejrzewam, że osoby, które piszą "oczyszcza organizm, usuwa toksyny itp", to konsultanci HL. Sama w zeszłym roku dałam się nabrać ( co prawda nie miałam problemu z nadwagą, ale podobno koktail pomaga uzupełnić niedobory witaminowe i żywieniowe). Po pierwsze wcale nie czułam się lepiej, po drugie nie miałam lepszych wyników ( typu morfologia itp), nie miałam co prawda gorszych, ale to i tak nie zmieni negatywnego zdania o tych produktach. A po piąte, przeczytaj dokładnie skład najgoręcej polecanegoo przez konsultantów 8 cudu świata, czyli koktailu i porównaj z mlekiem dla niemowląt Bebilon Amino, skład witaminowy i odżywczy jest zblizony, dodano tylko wypełniacze, czyli gume ksantanową, gumę guar i niestety reszty zapomniałam, ale samą chemię, a konsultanci wpierają, ze wszystko jest super naturalne. Uważaj również na sztuczki typu, mojemu dziecku podaję HL i od chwili podania tych preperatów , przestało chorować, wyleczyło się z niejadkowania ( sic!!) oraz alergii itp. Spotkałam kilku konsultantw, którzy powtarzają takie herezje jak mantrę. POnadto kilka lat temu mój tato chciał się odchudzać z HL, po kilkumiesięcznej kuracji ( i wydaniu ok 1500zł)nie schudł, pomogł mu dopiero lekarz, konkretna dieta ( z uwagi na wiek połączona z lekami) i więcej ruchu - spacerków. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 17.08.05, 08:25 Powoli odechciewa mi się użyć preparatu HL Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1980 Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? 17.08.05, 12:17 Nawet jeśli schudniesz, to nie nauczysz się prawidłowo - zdrowo żywić i po skończonej kuracji wolniej czy szybciej stracone kilogramy wrócą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 17.08.05, 12:23 Podpowiedz jak się odżywiać tak,żeby mój organizm na tym skorzystał?Jem mało kaloryczne jedzenie do 18 i normalnie nie mogę schudnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1980 Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? 17.08.05, 12:50 Nie ma idealnej diety dla wszystkich. A ile masz lat, ile ważysz i ile chciałabyś schudnąć, jak wysoka jesteś, jaki prowadzisz tryb życia? To wszystko jest bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 17.08.05, 13:08 Mam 27 lat , urodzidziłam już dziecko, tryb w pracy siedzący ale po pracy staram się dużo ruszać, ważę 67 kg i mierzę 1,68 chce schudnąć około 7kg i nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
karolinapelc Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? 17.08.05, 20:05 Ja schudłam na Herbalife i mam wiele koleżanek, które to i owo sobie poprawiły. Gbybyś chciała wiedzieć jak to zrobić to daj znać na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 18.08.05, 08:17 Odchudzam się już 7 dni i schudłam 2kg, bardzo dobrze się czuję nie mam wilczego apetytu , najgorsze były 2dni, ale na początku robiłam błąd ponieważ używałam mleka 2% a powinno być 1,5 nie wiem czy to ma wpływ ale na początku waga stała, niektóre os piszą,że jest to strata pieniędzy ale błonnik działa na mnie ,,wymiatająco'' mam płaski brzuszek.Po zakończeniu 1 opakowania mam zamiar wziąść jeszcze jedno opakowanie zamiast 1 posiłku.Na mnie to działa, jeszcze ćwiczenia, spacery, basen i będzie super Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1980 Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? 18.08.05, 08:56 To ja chyba czegoś nie rozumiem... • Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* Gość: Aisza 17.08.2005 08:25 Powoli odechciewa mi się użyć preparatu HL Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* Gość: Aisza 17.08.2005 13:08 + odpowiedz (...) chce schudnąć około 7kg i nie mogę • Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* Gość: Aisza 18.08.2005 08:17 + odpowiedz Odchudzam się już 7 dni i schudłam 2kg... Czyli co- jednak stosujesz HL? co więcej z efektami - 2kg w ciągu tygodnia to bardzo dużo!!! Jeśli chodzi o mleko to 0,5% różnicy w zawartości tłuszczu to żadna różnica i nie ma żadnego wpływu na efekty. Jeśli wytrwasz w tej diecie to schudniesz na pewno- bo nie mówię, że nie są one skuteczne. Tylko na jak długo, co potem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.ztpnet.pl 17.08.05, 14:06 Stosowałam (niestety dałam się namówić)przez jakies 2 tyg. Dopóki nie zaatakował mnie koszmarny ból brzucha. Nie wspominam o efektach, bo były żadne (1 kg przez dwa tyg.). Regularne ćwiczenia są bezkonkurencyjne i zdrowe. A wystarczy kocyk i własna podłoga;) a nie 250 zł na bezsensowny proszek. Naprawdę szkoda zdrowia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 18.08.05, 09:07 Próbowałam odchudzać się bez wspomagaczy nic nie chudłam, jestem niecierpliwa ale miałam tego dość ,do HL PO PRZECZYTANIU TYLU WYPOWIEDZI miałam kryzys i mi sie odechciewało podstawa przy odchudzaniu to ruch i ja wlaśnie oprócz diety zdecydowanie więcej sie ruszam, nie mówiem,że to złoty środek na wieczne schudnięcie, wiem,że potem trzeba bardzo uważać ,żeby kg nie ,,wrócił'' zapisałam się na aerobik i będe jała tylko do 18 takie mam postanowienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alilla Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 09:48 Mnie po preparatach Herbalive udało sie przytyć, czyli osiagnąć efekt odwrotny do zamierzonego. Wyleczylam się z cudownych diet. Jem normalnie i staram sie dużo chodzić , troche tańczyć i wszystko jest ok. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 18.08.05, 10:23 Ja po urodzeniu dziecka chciałam schudnąć i kupiłam HL, ale konsultantka nie powiedziała żeby do koktajlu juz nic nie dodawać, a ja dla lepszego smaku dodałam chrupki kukurydziane w efekcje przytyłam 2kg i oddano mi kasę, bo os która mi sprzedała sama nie wiedziała,że moge przytyć, jak do niej zadzwoniłam i powiedziałam ,że tyje pow że nic nie szkodzi a chrupki nie mają na to wpływu, przynajmniejbyła uczciwa i oddała kasę Odpowiedz Link Zgłoś
alanii Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? 18.08.05, 09:58 tego nie stosowałam , ale na diecie cambridge schudłam 12 kg w 3 tyg. i nie przytyłam po jej zakończeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 18.08.05, 10:01 droga jest dieta cembige? bardzo dużo schułaś 13kg w 3 tyg? Odpowiedz Link Zgłoś
alanii Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? 18.08.05, 10:11 niestety droga za zestaw na 3 tyg. zap.laciłam 375 zł.olecam forum dieta cambridge. dokładnie tyle schudłam ! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinapelc Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? 18.08.05, 17:13 Czegoś tu nie rozumiem.Używasz produktów Herbalife czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 19.08.05, 08:06 Używam, ale na początku po przeczytaniu tylu wypowiedzi myślalam,że wydałam niepotzrebnie kasę, kilka lat temu używałam HL i dobierałam nieprawidłowo produkty do koktailu konsultantka oddała mi kasę Odpowiedz Link Zgłoś
karolinapelc Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? 23.08.05, 09:29 Jeśli chcesz to ja mogę dobrać Ci produkty tak, że nie będziesz miała żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 23.08.05, 09:40 Bardzo chętnie skorzystam z Twojej pomocy, bo jestem zadowolona poprostu tryskam energią , moje paznokcie są w dobrym stanie oraz włosy, co zawsze było równoznaczne odchudzanie z rozdwajaniem i wypadaniem super, czekam na Twój kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 23.08.05, 08:10 13 dzień odchudzania i słudłam 3kg:) wiem,że potem muszę się pilnować ale mam wszystko zaplanowane ;wycisk fizyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 23.08.05, 16:40 Karolinapelc czekam na podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AISHA To naprawdę działa 4kg mniej IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 25.08.05, 10:44 Wycofuje moje słowa zwątpienia , ponieważ 14 dzień a ja schudłam 4kg już widać, poza tym mam bardzo ładne paznokcie i włosy ładniejsze niż przed odchudzan8iem i bardzo się dobrze czuję , teraz już wiem,że jest to dobry produkt tylko trzeba go odpowiednio braćpozdr Odpowiedz Link Zgłoś
karolinapelc Re: To naprawdę działa 4kg mniej 25.08.05, 13:50 Jeśli masz jakiegoś maila to podaj lub napisz do mnie karolinapelc@gazeta.pl.Wtedy będę mogła wszystko spokojnie Ci napisać, bo na forum nie zawsze jestem a pocztę odbieram codziennie.Pozdrawiam Karolina Jesli mieszkasz w Warszawie lub jej okolicach mozemy się spotkać u mnie w biurze.Czekam na maila.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AISHA Re: To naprawdę działa 4kg mniej IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 26.08.05, 08:16 Karolina wysyłam meilanale mam zwrot poczty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hia-cyt Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.zamosc.mm.pl 25.08.05, 14:40 nie faszerujcie sie kobiety takimi produktami! gdyby naprawde bylo cos znakomitego na odchudzanie to wszytskie baby bylyby szczuple! odstawic biale pieczywko - jestem straszliwym zarlokiem ale wystarczy ze przez 4 dni nie jem tego cholerstwa i waga pokazuje mniej o 3,5 kg! a wszytsko inne jem. po co pakowac tyle kasy w te proszki, odstawisz i co potem? bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulka Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.05, 22:36 NIe widzisz, że dwie konsultantki bawią się w promocję HL? Przeczytaj dokładnie posty Aiszy i od razu nie będzie cos grało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AISHA Re: Czy chudnie się o HERBLIFE? IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 26.08.05, 08:06 nie jestem konsultantką, odrazu bym od poczxątku zachwalała te produkty, sama spróbowałam i jestem zadowolona, pisze swoją opinię i nie mam zamiaru coś komuś sprzedawać tylko myślałam,że ktoś z tego skorzysta, potwierdzam,że mam ładne paznokcie i włosy i produkty pozwoliły mi schudnąć Odpowiedz Link Zgłoś