Dodaj do ulubionych

ILE TRZYMAŁA SIE WAM TRWAŁA ?

IP: 81.219.113.* 12.08.05, 20:23
Witam robiłam trwala pod koniec marca miala sie trzymac 2 miesiace ale jest dluzej :( a ja chce miec juz proste wlosy. Ile wam sie trzymała ? Moze macie jakies sposoby na szybsze wyprostowanie włosow ? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: ILE TRZYMAŁA SIE WAM TRWAŁA ? IP: 212.122.214.* 12.08.05, 22:14
      Przecież trwała każdemu trzyma się w zależności od tego jak szybko rosną włosy.
      Więc Twoje pytanie jest bez sensu ile się komu trzymała. A jak uzyskasz
      dwadzieścia różnych odpowiedzi to co to zmieni, a poza tym to zależy też od
      fryzejra. Zapytaj się swojej fryzjerki.
    • Gość: gosia z bravo Re: ILE TRZYMAŁA SIE WAM TRWAŁA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 09:46
      trwala trzyma sie dopoki wlosy nie odrosna!!! skret moze byc slabszy (ale nie
      czesto tak sie dzieje) ale nigdy wlosy nie beda takie jak przed trwala - chyba
      ze odrosna!!!
      • Gość: ja Re: ILE TRZYMAŁA SIE WAM TRWAŁA ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 13:04
        Z tego co wiem robi sie jakaś maseczke żeby wyprostować włosy np. po tym jak
        trwała wyjdzie za mocna.Tylko w tej chwili nie jestem w stanie powiedzieć z
        czego ona się składa. Dopytam się i dam znać:)
        • Gość: . Re: ILE TRZYMAŁA SIE WAM TRWAŁA ? IP: *.proxnet.3s.pl 13.08.05, 17:25
          przeciez podobno teraz sa takie trwale, ktore trzymaja sie jakis czas-z czasem
          wlosy sie prostuja i nie te co odrosna, ale te krecone juz.
    • Gość: Sel Re: ILE TRZYMAŁA SIE WAM TRWAŁA ? IP: *.chello.pl 13.08.05, 18:32
      Dziewczyny wyżej dobrze napisały. Trwała trzyma się cały czas dopóki nie
      odrosną ci twoje proste włosy. Ja uwielbiam moje loczki i jak widzę, że mam już
      proste odrosty to wyć mi się chce ;)))
    • Gość: k Re: ILE TRZYMAŁA SIE WAM TRWAŁA ? IP: 81.219.113.* 13.08.05, 19:55
      właśnie mialy sie trzymac ok 2 miesiace a nie dopoki odrosną :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka