Gość: Kasia IP: *.aster.pl 12.08.05, 22:02 Czy olejek rycynowy jest dobry na rzęsy? W czym pomaga,jak na nie wpływa?Trzeba nim po prostu posmarowac rzęsy,tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: olejek rycynowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 13:08 jednym pomaa innym nie mi pomaga nie wypadaja mi jak kiedys a uzywam pół roku, najlepiej posmarowac szczoteczką od starego tuszu oczywiście umytą lub patyczkiem do uszu tylko dokładnie go wytrzyj po zamoczeniu w buteleczce zeby nie było za dużo bo może dostac sie do oka a to nie jest wskazane mi jeszcze sie nie dostał a wiec nie wiem jak to działa ale lepiej podchodzic ostrożnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqqA Re: olejek rycynowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 18:57 Zgadzam się z anią. Jednak ja używam go od ok. tygodnia i widzę, że moje rzęsy się jakby troche uelastyczniły, i chyba rzeczywiście mi mniej wypadają. No chyba, że sobie wmawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warto Re: olejek rycynowy IP: *.acn.waw.pl 14.08.05, 06:25 przede wszystkim ciemnieja i dlatego warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniaaa Re: olejek rycynowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 11:12 ja tez uzywalam olejku rycynowegi i rzeczywiscie dosc szybko zauwazylam ze rzesy sie wzmocnily i mniej wypadaly. jednak trzeba uwazac zeby nie wlecial do oka, bo wtedy bardzo piecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvie Re: olejek rycynowy IP: *.77.classcom.pl 14.08.05, 14:42 no bez przesady, nie piecze, tylko rozmywa obraz i potem nici z wieczornej ksazeczki...;)) ale ja tez polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniaaa Re: olejek rycynowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 15:57 mnie akurat bardzo pieklo, widocznie kwestia indywidualna, jednych piecze , innych nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilka Re: olejek rycynowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 16:43 bardzo polecam!ja osobiscie smarowalam rzesy przez jakis tydzien,nawet kilka razy dziennie jak mi sie tylko przypomnialo.juz dzis widze duza roznice,moje rzesy staly sie mocniejsze i dluzsze no z ta dlugoscia to nie wiem ale jak maluje tuszem to mam bardzo dlugie i fajnie rozdzielone a wczesnniej nie bylo takiego efektu'dodam ze wczesniej tez uzywalam tego samego tuszu Odpowiedz Link Zgłoś