Dodaj do ulubionych

Lancome Extencils

23.08.02, 11:21
bardzo proszę o opinię
jak wygląa kwestia wydłużania (na tym szczególnie mi zależy)?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiulek Re: Lancome Extencils IP: 195.145.215.* 23.08.02, 11:29
      Uzywalam Extencils na zmiane z Amplicils, ladniejszy efekt daje - moim zdaniem -
      Amplicils, rzesy sa nie tylko ladnie podkreslone (mimo ze mam z natury dlugie,
      to po Amplicils w ogole wygladaja jak u Minnie Mouse:))), porozdzielane -
      bez 'muszych nozek' i wywiniete do gory. Wydaje mi sie, ze wazny jest tu tez
      sposob nakladania, dokladnie taki, jakiego ucza w czasopismach: od nasady do
      gory ruchem w prawo i w lewo - wtedy mascara jest nalozona rowniutko i bez
      sklejania.

Z wydluzajacych i rozdzielajacych polecam bardzo i z czystym sumieniem
      Longitude L'Oreal.

Pozdrawiam:)
      • Gość: Marta Re: Lancome Extencils IP: *.pl 23.08.02, 11:51
        Używałam przez 3 lata Extensils, to bardzo dobry tusz.Łatwo się nim umalować,
        ładnie rozdziela rzęsy,wydłuża rzeczywiście choć nie tak spektakularnie.Do tego
        nie osypuje się , nie rozmazuje, wytrzymuje i płacz i deszcz i śnieg.Polecam z
        czystym sumieniem.Ach i podobnie jak Kasiulek, również mogę polecić Longitude.
        • g_andzia Re: Lancome Extencils 23.08.02, 11:55
          ja z kolei jestem fanką definicils, a w ogóle tusze lancome są najlepsze:)))
          chociaz teraz testuję na sobie faux cils YSL i też jest świetny. poza ww. byłam
          w pełni zadowlona tylko z great lasha maybelline, ale kupionego w stanach -
          tani, a rewelacyjny:)
          • Gość: Margotka Re: Lancome Extencils IP: *.waw.cdp.pl 23.08.02, 13:12
            Popieram Definicils jest doskonaly, wydluza slicznie :) Faux Cils YSL tez
            swietny, choc jesli o samo wydluzanie chodzi to wole Lancome'a.

Pozdrawiam
            Margotka

• agul1 Re: Lancome Extencils 23.08.02, 13:19
              Ja już od roku chyba jestem wierna definicilsowi:) i nie zamienię go na żaden
              inny, żadne flextencile ani amplicile nie robią na mnie takiego wrażenia jak
              ten:) Że już nie wspomnę o tym koszmarnym faux cils od którego lepszy jest
              chyba tusz vipery:///
              • Gość: Apia Re: Lancome Extencils IP: *.146-136-217.adsl.skynet.be 23.08.02, 13:23
                Uzywalam Extencilsa brazowego i bylam z niego baaardzo zadowolona. Teraz, w
                ramach eksperymentu, kupilam sobie Lash Architekta (tez brazowego), ale chyba
                (dopiero uzylam go raz)nie jest tak dobry jak Extencils.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka