alekssandra 13.08.05, 13:17 Dziewczęta czy znacie jakieś super diety odchudzające? A może łykacie jakieś tabletki?Muszę zgubić 7 kilogramów. Jestem antysportowa. Co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paulinka Re: ODCHUDZANIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 13:24 Takich watkow jest tysiące !! Skorzystaj wyszukirwaki, a jesli nie chcesz to zaraz dziewczyny Ci powiedzą co mysla na ten temat :) Do dzieła !! Odpowiedz Link Zgłoś
silence-dreamer Re: ODCHUDZANIE!!!! 13.08.05, 13:51 tabletki z octem jabłkowym,do tego dużo imprez, skakania no i jak lubisz to sexu :d to naprawdę działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilaa Re: ODCHUDZANIE!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 14:14 co to sa za tabletki?pewnie do kupienia w aptekach?jaka jest ich cena?stosowalas je?i jak?sa skuteczne? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinapelc Re: ODCHUDZANIE!!!! 13.08.05, 16:51 Znam dobrą dietę, która pomoże Ci skutecznie zgubić 7 kg.Ja schudłam na niej też coś koło tego i podobnie jak Ty jestem antysportowa.Jeśli będziesz chciała dowiedzieć się co to za dieta to daj znać na maila. karolinapelc@gazeta.pl lub karolinapelc@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś