Dodaj do ulubionych

miec piekne proste włosy

IP: *.akk.net.pl 14.08.05, 16:31
Poradzcie mi dziewczyny jaka prostownica do włosów jest najlepsza?albo jakiej
wy używacie i jestescie zadowolone?
Kupilam sobie taka za 19 zl:)) dziadostwo!!
Widzialam taka z philipsa(niestety nie najtansza) ale jesli jest dobra to
kupie.
Obserwuj wątek
    • Gość: annan_ Re: miec piekne proste włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 17:26
      ostatnio w modnym pismie wyczytalam, ze prostownice sa juz passe i teraz prostuje sie szczotka: mniejsze szkody we wloskach, a efekt porownywalny
      • Gość: Gocha Re: miec piekne proste włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:50
        Ja bym ci poleciła prostownice ze stopy ceramicznej choć nie jest najtańsza:(
        Te zwyłe, tanie ceramiczne strasznie niszczą włosy. Po za tym prostownica
        ceramiczna szybciej prostuje i dłuższy jest efekt:) Gorąco polecam
        • wunia83 Re: miec piekne proste włosy 14.08.05, 23:03
          ja mam z Kobiecej Linii takiego wąskiego ceramicznego "palucha". Kosztował ok.
          90zł i naprawdę się sprawdza. Tylko że ja nie mam specjalnie kręconych włosów -
          takie puszące się, ale mimo wszystko proste. Jeśli ktoś ma kręcone, to nie wiem,
          czy taka prostownica wystarczy? Pzdr :)
    • Gość: monika Re: miec piekne proste włosy IP: 217.98.71.* 14.08.05, 23:07
      odradzam kupowac prostownice philipsa!! ja mam i wcale nie ejst super :/ a
      tania tez nie byla bo ok. 150 zł( zetsaw z innymi wkladami typu lokówka) mozesz
      spokojnie kupic dobra prostownice w cenie 40 zł i efekt bedzie niezły
      • Gość: rtert Re: miec piekne proste włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 23:37
        prostownice philipsa to chyba najgorsza rzecz jaką miałam w ręce, ech, z tym
        prostowaniem różnie bywa, zależy czy chcesz ot tak sobie co jakiś czas zmieniać
        fryzurę czy (jak ja) prostować non stop, dzien w dzień, jeśli potrzebujesz
        prostownicę ot tak sobie i nie będziesz przykładała uwagi do jej wyników -
        polecam na allegro jakąś ceramiczną za 80zł, ale jeśli prostujesz codziennie lub
        oczekujesz dobrego rezultatu polecam profesjonalną fryzjerską prostownicę,
        zapłacisz ok 250zł a efekt jak marzenie, ja prostuję włosy już rok, kupiłam
        prostownicę (nauczona błędami kolezanek, wszystkie miały takie za 30 zł z
        marketu) na allegro jakąś taką bardziej jak mi się wtedy wydawało (potrzebowałam
        na gwałt prostownicy) , na początku nawet dawała radę ale jest coraz gorzej,
        teraz marzy mi się taka za 250zeta ale nie mam kaski za bardzo, bo ogólnie
        chciałabym w końcu wyprostować włosy po myciu i żeby mi się trzymały 3dni (co
        jest możliwe przy tych profesjonalnych) ehhh moje marzenie teraz :(
    • Gość: supergirl Re: miec piekne proste włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 23:48
      Musisz miec prostownice profesjonalna bo inne niszcza strasznie wlosy i efekt
      jest slabiutki. Poszukaj na Allegro, dobre sa Bayliss Pro (profesjonalne),
      Efalock, Wigo, Ga.Ma, Tondeo. Tylko trzeba dobrze czytac opisy, czy prostownica
      ma plytki powlekane ceramika czy w pelni ceramiczne (te sa lepsze bo sie ta
      powloka nie zdziera). Ja mam Tondeo, kosztowala 300 zl, ale jest niesamowita!
      Ma ceramiczne plytki, powlekane powloka krysztalowa-diamentowa, jest waska
      (bardziej dokladna), polecam!!!
      • Gość: miumiu @ supergirl IP: *.dip.t-dialin.net 15.08.05, 01:29
        A ktora Tondeo masz? Jaki model? Moze daj jakis link do tej prostownicy? Bo
        moja siostra ma wlasnie Tondeo i narzeka, ze jej strasznie wlosy wysuszyla. Ja
        tez od dawna nie prostuje bo mam siano na glowie.
    • Gość: supergirl Re: miec piekne proste włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 01:53
      Ja mam to prostownice Tondeo
      www.allegro.pl/show_item.php?item=60461015
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka