Dodaj do ulubionych

POLECAM TABLETKI MERZ SPECIAL

IP: *.mikolow.net 15.08.05, 14:27
Tabletki na poprawienie struktury włosów, paznokci i skóry. Właśnie jestem po
2-miesięcznej kuracji i efekty sa super:)Paznokcie mocne, nie łamią sie, nie
rozdwajają, a wczesnije mialam z nimi straszny problem. Podobnie z włosami, a
skóra gładsza, nie wyskakują pryszcze, bez podraznien.
Obserwuj wątek
    • Gość: leila Re: POLECAM TABLETKI MERZ SPECIAL IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.08.05, 21:12
      potwierdzam, też zauważyłam bardzo korzystny wpływ na skórę,włosy i paznokcie,
      chociaż muszę przyznać, że po kolejnych opakowaniach nie ma już tak
      piorunującego efektu
    • naina Re: POLECAM TABLETKI MERZ SPECIAL 15.08.05, 21:20
      zachecilyscie mnie,napiszcie ile kosztuja?
      • Gość: młoda Re: POLECAM TABLETKI MERZ SPECIAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:08
        tabletki sa swietne, zazywałam je pól roku i bylam bardzo zadowolona, efekty
        zauwazyłam gdzieś własnie po 2 miesiacach ich stosowania, moje paznokcie
        nieziemsko sie wzmocniły, nie rozdwajały sie juz. tabletki sa drogie, bo
        opakowanie 60 tabletek kosztuje ponad 40 zł, a w pierwszych dwóch - trzech
        miesiacach najlepiej jak przyjmuje sie pastylke dwa razy dziennie. ale polecam
        bo produkt wart tych pieniedzy...
        • edavenpo Re: POLECAM TABLETKI MERZ SPECIAL 15.08.05, 22:16
          Dolaczam sie do listy zachwalajacych! Ja bralam i biore Haut, Haare, Nägel i efekty sa naprawde
          widoczne.
          Polecam ;-)
        • Gość: naina Re: POLECAM TABLETKI MERZ SPECIAL IP: *.adsl.inetia.pl 16.08.05, 00:22
          dzieki
          • Gość: Livia Re: POLECAM TABLETKI MERZ SPECIAL IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.08.05, 12:00
            To i ja sie dolacze.Sa swietne, wlasnie wybralam cala buteleczke, bardzo bardzo
            wzmocnily mi wlosy. Teraz biore duzo tansze,tez niemieckie piguleczki, ale po
            wyplacie chyba znow kupie merz special. Jak je dawkowalyscie?? ja bralam
            jednorazowo 2 tabletki.
            • Gość: mag Re: POLECAM TABLETKI MERZ SPECIAL IP: 217.153.180.* 16.08.05, 12:52
              zgodnie z zaleceniem na ulotce należy brać dwa razy dziennie jedna tabletkę.
              dwie naraz to chyba nie to samo, prawda:)?
              acha, i dołączam się do listy zachwalających. po trzech miesiącach włosy i
              paznokcie wzmocniły się nieziemsko, choć cena - 48 zl- jest dość wysoka :/ ale
              warto!
              • gangsta.eve Re: warto!!! ja brałam po jednej dziennie i na 16.08.05, 12:56
                efekty nie czekałam długo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka