Dodaj do ulubionych

SZAMPON RADICAL-CZY WARTO GO STOSOWAC?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 11:26
prosza napiszcie czy naprawde jest dobry?bo jak dotad słysze opinie ze on
robi z włosów siano i wogóle nic nie daje!jak wy myslicie?jesli ploecacie to
może sie zdecyduje go kupic!
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: SZAMPON RADICAL-CZY WARTO GO STOSOWAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:23
      ja sadze ze warto bo mam włosy mocniejsze i lsniace!
      • Gość: babunowa Re: SZAMPON RADICAL-CZY WARTO GO STOSOWAC? IP: *.uje.nat.hnet.pl 18.08.05, 14:17
        ja go stosowałam,gdy potwornie mi wypadały włosy i trochę to
        zastopował.Faktcznie nie można go stosować zbyt długo,ale to się tyczy
        większości szamponów.
      • Gość: ania Re: SZAMPON RADICAL-CZY WARTO GO STOSOWAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 16:11
        a czy po nim nie ma sie włosow jak siano?
    • Gość: Ala Re: SZAMPON RADICAL-CZY WARTO GO STOSOWAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 17:56
      NIE WARTO!!!!!!!!!!
      • Gość: babunowa Re: SZAMPON RADICAL-CZY WARTO GO STOSOWAC? IP: *.uje.nat.hnet.pl 18.08.05, 18:23
        wiesz, w sumie to nie pamiętam,bo używałam go jakieś 2 lata temu i przez jakiś
        miesiąc,na moje włosy podziałał o tyle dobrze,że trochę mniej mi włosy
        wypadały.Czy było siano?Nie pamiętam,ale wydaje mi się,że nie.Nie jest
        drogi,jakieś 6 zł i możesz się sama przekonać,bo przecież co na jedną osobę
        działą fenomenalnie,na drugą nie działa wcale.
    • Gość: nosek Re: SZAMPON RADICAL-CZY WARTO GO STOSOWAC? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.05, 18:33
      Robi siano, raczej wspomagajaco przy stosowaniu ampułek tej samej firmy.
    • Gość: S. Re: SZAMPON RADICAL-CZY WARTO GO STOSOWAC? IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.08.05, 21:19
      Mnie wzmocnił włosy ale po umyciu ciężko się rozczesywały.Pozdrawiam
    • Gość: anielka Re: SZAMPON RADICAL-CZY WARTO GO STOSOWAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:12
      odpowiem krótko:jest okropny!
    • Gość: Silence Re: SZAMPON RADICAL-CZY WARTO GO STOSOWAC? IP: *.eltronik.net.pl 19.08.05, 10:48
      Ja go własnie używam i jestem bardzo zadowolony, inni także zauważyli różnice.
      polecam.
      • Gość: ania Re: SZAMPON RADICAL-CZY WARTO GO STOSOWAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:14
        ale czy nie masz po nim włosów jak siano?i jaka róznice zauwazyli jesli moge
        spytac?napisz a moze mnie przekonasz do kupienia go?pozdraiwam goraco!
        • Gość: Silence Re: SZAMPON RADICAL-CZY WARTO GO STOSOWAC? IP: *.eltronik.net.pl 21.08.05, 12:34
          nie, włosy bardziej gęste, lśniące, jest bardzo delikatny, ja muszę myć włosy
          codziennie bo mi się szybko przetłuszczają i jestem zachwycony jego
          delikatnościa
    • mimrek Re: SZAMPON RADICAL-CZY WARTO GO STOSOWAC? 19.08.05, 12:26
      SZAMPON RADICAL TO SYF!BO MOJA DZIEWCZYNA GO STOSUJE I MA SIANO WE WŁSOSACH!
      DUZO WIEM O KOBIETACH............
    • Gość: @@@ Re: SZAMPON RADICAL-CZY WARTO GO STOSOWAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:29
      warto na wypadanie i wzmocnienie!
    • Gość: moniczka Re: SZAMPON RADICAL-CZY WARTO GO STOSOWAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 10:18
      nie warto,napewno !
      • Gość: magmaggo Re: SZAMPON RADICAL-CZY WARTO GO STOSOWAC? IP: *.net.autocom.pl 20.08.05, 14:46
        to tylko 6zl!!!!!nawet jesli bedziesz miec po nim sieno to zadna strata, po
        prostu go wyrzucisz...
        kazdy działa indywidualnie na kosmetyki ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka